FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Kitta eu fac FIV la Debretin.Gonalul este mai scump in Ungaria.In Romania gasesti Gonal de 75 la farmaciile mari.Eu am gasit la Sensiblu, la 75 de lei fiola.Multa bafta.

Fetelor va

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Nu stiu din ce motiv nu pot sa va scriu e a cincea oara cand pierd mesajul, imi dispare cu pagina cu tot cred ca am capatat un virus.
Eu sunt bine, miercuri fac testul, nu stiu cum o sa fie pt ca nu ma simt in nici un fel deosebit fata de datile trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

trimit asa cate putin ca sa nu pierd iara mesajele, va pe toate si le multumesc celor care m-au incurajat si care mi-au facut galerie.
Adaca te astept maine cu gasca
Ramonacostin am vazut ca ti-a raspuns deja Magduta, daca vrei mai multe detalii trimite un PM eu doar ce am venit de acolo
Liana, Klu73, Danette, hai sa le facem o surpriza frumoasa fetelor si sa fim toate
Crisis81 daca ai ceva de spus spune direct, ca sa inteleaga tot omul, eu sunt mai proasta si nu am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tuculucu, sper ca totul e in regula. Da-ne vesti bune, ca ne-ai cam speriat.

Liana, asteptam vestea cea mare! Multa bafta tie si celorlalte fete care vor face testul in curand!

Va pup!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelornu ma uitati si pe mine cu raspunsul pt. Gonalul F la stlou (pen): cummse procura din Ungaria, cat costa, etc.? Voi ati facut tratamentul cu mediucamentele cumparate de acolo sau din Romania? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by miha2004
Crisis81 daca ai ceva de spus spune direct, ca sa inteleaga tot omul, eu sunt mai proasta si nu am inteles.

Miha2004ce anume nu ai inteles ca m-am uitat la tot ce am scris si nu mi-am dat seama. Spune si-ti explic, nu-i nici o problema. Multa bafta la test! Sper sa fie diferit de data asta.
Adela te-am cautat pe mess dar pauza. Eu am fost un pic internata. De fapt si acuma sunt, dar am plecat pe semnatura fara acordul medicului . mamica si piticii.
KITTA Gonal pen gasesti in farmacii si se procura pe baza de reteta (nu stiu daca si reteta din afara). Costa cam 700RON un pen de 450. Cel putin eu asa tin minte.
Valeria, Elmasi, sima1, Sorina si inca cineva special MULTA BAFTA!!!
Dannette nu pot sa vin zilele astea pt ca am o branula infipta in mana si fac tratament intravenos la 6 ore. Plus ca nu vreau sa va virusez .
Micky iubita!

Va pup pe toate chiar daca nu va mai enumar!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Kitta Gonal F la stilou in Ungaria costa 39 000F.

Crisis81 Mersi.Multa bafta si tie.
pt toate fetele.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, tin pumnii pentru maine. Te rog sa-l intrebi pe Botnar daca la clinica se face analiya Anti mullerieni. Tu ai facut asa ceva? La clinica ti-a facut testul post coital?
Liana30, Miha2004 si celor in asteptare sau tratament, sa fie bine pentru fiecare dintre voi. Bafta si sa fiti increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charmy spune:

sima1 multa bafta pe maine, sa ai cat mai multe ovocite bune si sa se iubeasca!

Mergi la inceput

Steliana Am sa intreb.In Bucuresti se face si mi se pare ca o trimite in Germania.Eu nu am facut aceasta analiza.La Timisoara nu se face.Analiza post coitala am facut-o la Timisoara si este negativa.Din 2 campuri s-a gasit doar un spermatozoid viu,restul erau morti.Asta se face cam la 8 ore dupa contactul sexual.

Charmy multumesc pt sustinere
Sper luni sa va dau vesti bune despre ovocitele mele

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput