FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, sa ai oute productive din care sa iasa puisori sanatosi si veseli. Ma gandesc maine la tine si .
Lina30 si Miha2004, saptamana care vine sa fie inceputul , pentru 9 luni sa auzim de viitoare mamici fericite. Va tuc si ma gandesc cu drag la voi.
Cami_b din O, nu mai spui nimic? Cand e prima intalnire cu dr. Botnar?
Sima1, tu de unde ti-ai cumparat Vitex? eu am inceput sa iau de 3x/zi cate 20 picaturi de tinctura zmeur.
Sa aveti o saptamana cu bucurii si vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Steliana Vitex am comandat pe net.Intri la naturiste si homeopate pe prima pagina.Poti sa iei si maca de la Inovatis.Mersi pt sustinere.Si eu ma rog pt tine sa fii cat mai curand.

Liana ,Miha ,Danette,Klu,Sorina asteptam vesti bune.Sa va ajute Dumnezeu sa fiti toate .Va doresc din suflet.
pt toate fetele.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna seara tuturor!!

multumesc pt griji si scuze ca nu v-am scris mai repede, dar am stat si in pat iar azi am fost plecata toata ziua. acum e totul ok, dar vineri, pe 2 mai am fost speriata ca nu treceau durerile. l-am sunat pe dr., a zis ca poate fi un puseu de apendicita si sa iau no-spa si indometacin supozitor. m-a trimis la spital la soacra-mea si mi-am facut si o leucograma. mi-au iesit 10300, varianta ok ar fi intre 4000 si 8000. laboranta a spus ca poate fi marit de la sarcina asa ca m-am linistit. apoi acasa am luat medicamentele si mi-au cedat si durerile. am fost dupa masa si la o ecografie, dar doctorul nu vedea apendicele din cauza sarcinii.

azi sunt ok, nu m-a mai durut deloc. poate au aparut direrile de la sarcina pt ca amandoi bebicii mei stau in emisfera dreapta, de la buric pana pe lateral. nu stiu de ce le place acolo, se inghesuie acolo amanadoi cand eu le-am explicat ca mai este loc in burtica

adaca: multumesc de pupici si de incurajari, pup toti trei baietii!!!

nusy: mersi de interventie, uite ca pana la urma s-a rezolvat problema. bafta mare pt cand vei fii in focuri din nou!

laura garner: te pup, si imi pare rau ca nu am timp sa mai intru pe mess. seara dupa ce termin cu papica si ordine prin casa pic la fel ca eroii de la Plevna. dorm ca si bebelusii, sotu rade de mine cand ma vede rupta de somn... cum e cu serviciu? pe cand noi vizite la budapesta? poate dai o fuga pana la oradea ca nu e departe sa stam si noi la o cafea, sa ne vedem, sa povestim. ce zici?

miha 2004, liana si celelalte fete in focuri, va pup pe toate si va trimit pumnuti stransi de la bebicii mei ca sa reusiti toate, sa fie mare listuta aceea de gravidute! doamne ajuta sa aduceti vesti bune!!!!

va pup pe toate, va urez o saptamana frumoasa si mult soare!!!

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Tuculucu: multumesc! Ma bucur ca s-a rezolvat problema si ca te simti bine!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Nu mai pot tine in mine Trebuie sa va anunt ca Leny a facut marti dupa Pasti punctia si vineri ET. Sunt tare bucuroasa, sa nu va suparati pe ea ca nu a mai scris, dar dupa ultima vizita la Szeged era tare dezamagita. Ma sa fie ca o sa fiu din nou nasica.

Astazi am fost in vizita cu gemenii la Miha Face prostii si o sa ia Era gata, gata sa-l ridice pe Caius in brate si s-a pus sa stea cu pe scari. N-a ca te-am parat Ca sa nu te superi te dulce.
SIMA1 Sa te auda Bunul Dumnezeu si sa calci pe urmele mele.
TUCULUCU ma bucur ca esti bine si ca nu a fost ceva grav. Si eu am folosit No-spa pe perioada sarcinii. M-a ajutat foarte mult.
BORZASIMOx3 si te asteptam cu vesti.
CRISISnu fi suparata pe mine. Eu doar seara sunt pe mess, ca de sunt pasare de noapte o sa vedeti si voi cand o sa fiti mamici. Multi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CAP.31 -"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
CAP.32 - "Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
CAP.33 - "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
CAP.34 - "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
CAP.35 - "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
CAP.36 - "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
CAP.37 - "Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Acest mesaj va este adresat voua dragele mele MIHA2004 si CRISIS.
Cred ca am mai spus-o: Cand eu mergeam la Szeged pentru tratament nu stiam de acest forum, care isi are si el rolul lui. Unul dintre acestea este sa legam prietenii, nu sa ne certam, sa ne sustinem una pe alta caci asa este bine si frumos.
CRISIS - Miha se referea la ultimul tau citat de la semnatura. Am caut in celelalte capitole si ati vazut ce am gasit.
MIHA Poate ca o sa te superi pe mine, dar mi s-a parut ciudat ceea ce i-ai scris lui Crisis. Deoarece eu nu cred ca ea a spus ceva la adresa ta si mi s-a parut afecta de ceea ce i-ai scris.
Imi pare rau ca nu apucasem sa citesc mesajul inainte sa vin la tine ca sa putem discuta.
In speranta ca nu v-am suparat pe niciuna va trimit multi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetelor,
ma bucur sa aud ca sunteti bine si le urez bafta celor care au luat calea FIV-ului.
Am si eu o intrebare, pentru ca aici am aflat multe din raspunsurile la intrebarile mele. Stiti cumva ce se poate face in cazul in care zona pellucida este groasa? V-ati lovit careva de aceasta problema? Acesta este diagnosticul meu si nu stiu ce sa mai fac. Stiu ca ar fi o metoda, "eclozarea asistata" dar e prea scumpa si se face la Paris.
Eu am pierdut o sarcina, mai mult ca sigur din aceasta cauza in luna octombrie, sarcina obtinuta prin FIV la Budapesta.
Pe cale naturala se pare ca sansele sunt fffff mici.

Nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa ma dau cu capul de pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Buna fetelor,
Nu v-am mai scris dar continui sa va citesc si sa ma pt toate fetele care sunt in focuri .
As vrea sa va intreb ceva daca cumva vreuna din voi s-a mai confruntat cu ce ma confrunt eu acu .Am inceput sa iau tinctura de marar si branca ursului de 3 ori pe zi cate o lingurita .Ultima menstruatie a fost pe 26 aprilie si in mod normal dureaza max 5 zile.Dar de data asta nu mi s-a oprit sangerarea nici azi ,nu e mare dar totusi....Scrie pe prospectul tincturii de marar ca poate da sangerari dar eu ma gandeam ca si cantitate nu ca si lungime a ciclului(ca si cantitate nu m-ar fi deranjat ca si asa e f putin ).Ce ziceti ar trebui sa opresc tinctura de marar?Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

BUNA FETELOR

Dupa cum stiti astazi am fost la punctie.Din 5 foliculi au rezultat 3 ovocite.Acum se iubesc cu sotului meu.Sper sa se iubeasca toti.Eu ai vreau pe toti 3.Maine am sa sun sa vedem daca si cati s-au fecundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charmy spune:

sima1 sa dea dd sa se iubeasca toate 3

Mergi la inceput