FIV in Ungaria 37
Raspunsuri - Pagina 15
pamy spune:
cam cu greu intru pe forum din cauza netului asta de la tara dar bine macar ca pot sa va citesc.Mai am cateva zile pana la prima intalnire cu dr.Zadori,mai precis pe 8 mai.Sunt alaturi de toate fetele si la bucurie si la tristete.Ma rog ca bunul D-zeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul.Mai merge cineva in 8 mai la Szeged ?

la toate fetele!!!
ramonacostin spune:
Salutare tuturor!![]()

Bafta tuturor fetelor ce sunt in focuri!
Am o rugaminte: cine stie adresa,nr.de telefon,numele pensiunii sau adresa de mail a doamnei Gyongyi (Atelocin cum se semneaza pe forum)as vrea sa-mi spuna ca sa pot face o rezervare.
Cu multumiri multe!
adaca spune:
TUCULUCU cum te simti? ai fost la dr?
x3
SIMA1deci mai avem putin si incepem galeria, dar eu nu ma pot abtine si o incep de acum

SIMA1

MIHA2004, LIANA, DANNETTE va asteptam cu vesti bune ![]()
![]()
![]()
SORINA
sa fie bine 
TIA distractie placuta si drum bun 
CRISIS SI LENY3x
x3
PUSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIII cat timp trebuie sa bei mama ceaiul de cretisoara?????????????????????
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
ramonacostin spune:
Salutare tuturor!
Multumesc tuturor fetelor ce mi-au sarit in ajutor!
Voi face rezervare daca se poate pentru inceputul lunii urmatoare.
Doresc tuturor fetelor multa bafta!
sima1 spune:
Deci.... va mai scriu odata despre mine.Dupa 8 zile de stimulare,am 5 foliculi nu imi vine sa cred.Doi de 18,unu de 17 si 2 de 14.Pana luni mai cresc.Endometru de 9, iar esteadiolul era de 1000.Deja incep sa ma emotionez .Sa speram ca va fi totul bine.Oricum ie super fata celelalte 2 FIV la care nu am raspuns bine la stimulare.De data asta v-am mai scris ca am fost foarte relaxata.La celelalte 2 FIV eram un ghem de stres si de nervi.Acum am facut stimulare cu 13 buc de gonal la celelalte fivuri cate 30 gonal + menogon (2 foliculi) repectiv 40 menogon +fostimon(1 folicul).
Adriene nu ne mai spui nimic de la Debretin?Adaca
sper sa fiu pe urmele tale.

pt toate fivoasele.Fetelor vedeti ca luna asta ie cam ploioasa.Dar eu sper sa ploua cu 

..............Vreau sa fiu si eu
Julia75 spune:
Buna fetelor! Eu la Szeged am stat intr-un apartament cu 2 camere mobilat, cine sta mai mult (2-3 saptamani) zic ca merita. Proprietarul e din Romania asa ca va puteti intelege, cine are nevoie sa-i scrie un mail: zsombor1@gmail.com, eventual puteti sa-l afisati pe prima pagina langa pensiuni.
Succes tuturor
Julia
KITTA spune:
Fetelorma bag si eu pe aici pe la unguroaice cu cateva intrebari.
Sima1sa inteleg ca tu faci la Szeged? Spune-mi si mie te rog, Gonalul ti l-ai luat din tara? Eu am fost la o consultatie la Viena de Paste si mi-a recomandat Gonalul la pen si sa il iau din Ungaria ca e mai ieftin. Oricum in Romanica nu se geseste la pen. La fel si Orgalutralul.
Fetelecredeti ca imi pot lua medicamenetele din Szeged cu reteta din Viena? Cine poate sa imi dea si mie niste adrese de farmacii care au pe stoc medicamente de-alde noastre. Caci eu vreau doar sa dau o fuga pentru medicamente.
Lianoesti pe aici faci FIV la Unguri si nu ne dai si noua de veste la cele din Romanica? Tin pumnii la o pretena mai veche!