FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna seara..
fetelor sunt ingrijorata. din noaptea trecuta am o durere in partea dreapta jos, a inceput ca un disconfort in timpul noptii la miscarile in pat dar in timpul zilei, si mai ales acum spre seara a fost mai tare. ma doare cand pasesc, cand ma asez sau ridic din pat, cand ma intorc pe o parte sau pe alta. mi-e tare frica de apendicita pe sarcina.

daca nu e rau la noapte maine merg la un chirurg, sa ma vada, un internist la spitalul militar (e soacra-mea asistenta acolo).

a mai patit cineva asa ceva? stiu ca se poate intampla, am citit un articol dintr-o revista medicala de pe net, dar nu as vrea sa pateasca ceva bebicii, pt ca daca este nu se poate rezolva decat cu operatie. please help daca aveti vreo idee sau informatie. mersi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

tuculucu nu ne speria. De ce nu iti suni dr. tau ginecolog sa vezi ce iti spune. Ne sa nu fie ceva grav.x3

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Cami_b, imi spui te rog daca analiza "zona pellucida" este cumva asa zisul test post coital? Si eu am facut 2 FIV-uri cu Botnar si intentionez sa merg din nou la el. In tara testul postcoital facut de 2 ori la Cluj mi-a iesit negativ.
Liana30, Miha, v#259; pup!
Elmasi, imi pare rau. Am vazut ca esti puternica,hotarata si sigur data viitoare vei reusi. Te pup
Sima1, nu ne vom vedea astazi la Debrecen. Iti povestesc. Bafta, sa vii cu oute frumoase.
Pate cineva sa imi raspunda de ce in ziua a 9-a a CM eu inca sangerez, foarte putin dar nu cred ca este OK. Am CM scurt, primele 2 zile mai abundent, urmatoarele 2-3 lipsa si dupa aceea pana prin z a 10-a cate putin. As vrea sa incep ceva naturist si nu stiu ce.
Va doresc ca luna MAI sa va aduca tuturor bucurii si lumina in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Tuculucu: asa am avut eu acum vreo doua saptamani,o durere ingrozitoare in partea dreapta.Abia facusem chiuretajul(dupa sarcina oprita in evolutie) cu o saptamana inainte si ma gandeam cu groaza ca e apendicita si ce ma fac..iar in spital,iar dureri...Incercam,insa, sa ma linistesc vazand ca nu am stare de voma, nu temperatura (desi nu sunt simptome obligatorii) si ridicam si piciorul drept ,flexat, spre burta si nu ma durea.Eu am putut sa iau medicamente(tu nu poti,in schimb) si am stat toata ziua cu Piafen,Algocalmin,No-spa, supozitoare Ketonal..si abia spre seara(adica dupa aproape 24 ore) m-a lasat usor,usor.
In concluzie,nu stiu de la ce a fost,dar la fel de speriata ca tine eram.
Durerea mai poate fi insa si de la o constipatie(cel mai frecvent) sau,poate,de la rinichi(difuzeaza in fata).Oricum,daca nu se amelioreaza,cel mai bine faci cum ai zis,te duci la Spitalul Militar.
Iar cu operatia,eu stiu un caz rezolvat pe sarcina.Cumnata unei colege,insarcinata fiind in luna a 5-a, a facut apendicita.S-a operat la spitalul din Galati,iar bebelul n-a patit nimic.
Sa dea Doamne-Doamne sa nu fie cazul la tine si sa-ti treaca.

Olteanco,ce faci,cum te simti...sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi tare!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna fetelor!

Cami b bine ai venit printre noi, cat despre monitorizare eu nu am ce sa-ti spun pt. ca eu m-am dus prima data cu toate analizele facute in tara si mi-a dat direct protocolul scurt, fara monitorizare, trec direct pe tratament din prima zi in care o sa-mi vina CM. Bafta multa si cine stie poate o sa ne si vedem pe la Bodnar.

Elmasi sincer n-am cuvinte.........in schimb optimismul tau o sa te faca sa-ti duci visul la indeplinire. Ai grija de tine si bafta multa pe viitor.

Sima1 mie inca nu mi-a venit CM, cred ca undeva pe saptamana viitoare prin 8-9 mai o sa-mi vina si deabia astept sa incep si eu protocolul. La tine pe cand o sa fie ET-ul? Iti tin pumnii si te rog tine-ma la curent.

Sorina sz cred ca in momentul acesta te pregatesti de ET. Sunt cu gandul alaturi de tine si ma rog la DD sa te binecuvanteze si sa-ti ajute sa se lipeasca,bebicul sau bebicii, bine de tot de tine. Doamne ajuta.

Milioane de pt. toate fetele!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_b spune:

steliana04 nu stiu daca zona pellucida e exact la fel cu testul postcoital. Eu am facut-o in ziua a 12-a din mucus (nu a trebuit sa inainte)si din cate am inteles se determina un fel de anticorpi care nu lasa spermatozoizii sa patrunda in ovul. La noi a iesit o valoare mare si ne-a spus ca va trebui sa facem ICSI. In rest toate analizele au fost bune.
Scamiy noua ne-a spus sa venim in prima sau a doua zi a ciclului sa-mi faca analizele hormonale si apoi ne va da tratamentul. Din cate am vazut eu pe forum, atunci cand iti face stimulare te cheama la monitorizare.

Va pup

Cami_b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

ELMASI - nu-mi vine sa cred. Aveam asa mari sperante pentru tine...Nici nu puteam sa concep ca nu o sa reusesti. Imi pare asa rau... Acum sa-ti vezi de treburile de la servici si de licenta ca mai este timp... Toate la timpul lor. Popate ne intalnim. Si eu am examen in august...si sunt cam incurcata ca dr Zadori ma primeste in iulie probabil.

Va pup pe toate.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

tuculucu suna-ti ginecologul si spune-i ce ai, eu cred ca e de la ligamente, cum se intind, ia no-spa si stai linistita.
Liana, Miha, Sorina, Danete Ma rog pt voi sa va gasesc pe toate cand ma intorc.
Adela, Lelia ne vedem peste 3 saptamani.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Despre mine va dau vesti bune.Dupa 8 zile de stimulare ,luni merg la punctie.Am 2 foliculi de 18 ,

de 17 si 2 de 14.Eu sunt foarte multumita.Sa vedem luni cate ovocite vor fi.

Scamiy,Charmy,Adaca,Steliana,Cami b,
pt toate fetele.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

quote:
Originally posted by sima1

Despre mine va dau vesti bune.Dupa 8 zile de stimulare ,luni merg la punctie.Am 2 foliculi de 18 ,

unu de 17 si 2 de 14.Eu sunt foarte multumita.Sa vedem luni cate ovocite vor fi.
Scamiy,Charmy,Adaca,Steliana,Cami b,
pt toate fetele.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput