FIV in Ungaria 37
Raspunsuri - Pagina 13
sima1 spune:
Scamiy iti multumesc inca odata pt sustinere.Tu ai inceput?Ti-a venit CM? Mult succes,si sper sa ne cunoastem.
Elmasi imi pare rau,trebuie sa fim tari si sa luptam mai departe atat timp cat mai sunt sanse.Cami b bine ai venit oradeanco. La monitorizari se merge din 2 in 2 zile sau la 3 zile sau...depinde de la o persoana la alta. Multa bafta.Vrea sa fiu si eu
adaca spune:
sima1
x3
elmasi sincer imi pare rau.Bafta la licenta ! Apoi te astept sa-ti fac galerie pentru FIV ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
crisis

miha2004 ai sosit? iti putem da
?
x3
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
BoboMom spune:
Elmasi, imi pare rau, dar ma bucur sa aud ca tu si sotul tau ganditi pozitiv (ca mine si sotul meu). Speranta ca vom reusi ne ajuta sa mergem mai departe. Sa dea Domnul sa fie bine data viitoare!
Laura
crisis81 spune:
Gata, gata, gata ca mi-e frica sa nu mi-o iau de la Adela 
.
Am venit de ieri in tara si de atunci umblu brambura. Am citit ce s-a scris in lipsa mea, dar nu am scris ca nu prea am ce, legat de subiect. Eu deocamdata stau pe tusa ca sunt ocupata cu altele. O sa-mi schimb domiciliul si acum caut gresii, faiante, mobile, etc...
. De bebe ne ocupam mai tarziu pentru ca sincera sa fiu mi-a trecut disperarea
. Sa vedem pana cand. Oricum deocamdata am altele pe cap.
simonia lasa lista aia si fa ce-ti spune doctorul tau. Nu te stresa!
Elmasi, Laura nu este timp de regrete. Punct si de la capat!
fetele optimiste!
cami_b mult succes si tie!
magduta10
sper sa ai o veste minunata cat mai curand!
Miha3
mamica si burtica!
Andicu pe unde umbli?
Micky te pup si aici si-ti doresc toata fericirea din lume! Am baut
in seara asta in cinstea ta
!
Dannette
. Abia astept sa va vad.
Tia va pup!
Leny
!
Borzasimo ce mai faci?
Popica ce a trecut timpul. Mai ai putin!
Pussi vrem poze noi!
x3
Sorina_sz tin pumnii!
Gata ajunge! Va pup pe toate si ma duc la nani!![]()
![]()
![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">![]()
![]()
![]()

Poze...
sorina_sz spune:
Buna fetelor
Va multumesc din suflet pentru urari.
Stiri: 2 dintre ovocite s-au fecundat, unul dintre ele se divizeaza foarte bine, celalalt este mai lenes dar sper sa se mobilizeze si el. Maine la 10 jumatate ora Ungariei fac ET.
Vreau sa urez multa bafta tuturor fetelor, sa avem parte numai de rezultate pozitive si ...o sa-mi fie dor de voi
.
Va
si 
adaca spune:
SORINA 

CRISIS
x3 iti trebuie mai multe camere pentru gemeni sau tripleti. Gresie si faianta faina gasesti la Lugoj, la 60 de km de mine, asa ca te astept.
BORZASIMO
si ne este dor de tine.
MIHA2004![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pentru liana, andicu, miha3, tuculucu, pussi, leny, leliutza, tia, sima1, tanyutza, corina74 si toate fetele.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE