FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

HRISTOS A INVIAT !

MIHA, LIANA, DANNETTE . Asteptam vesti bune de la voi, chiar daca nu am scris ne-am gandit la voi. Am fost cu Daria la Tm la spital cateva zile, apoi am plecat la sat de Paste, acum ne pregatim de plecat in concediu nu stiu daca o sa pot sa intru de acolo, Adela o sa-mi spuna noutatile. Va pupam
Sorina sz, Leny bafta
Magduta tu ce faci? nu mai spui nimic?
Adela poate ne intalnim si noi pana vineri. Pupam trio Bicioi
Lelia ce face Maria? ati scapat de toate problemele?
Cris
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

pussi spune reteta cu ceaiul de cretisoara. Cat timpsa bea fetele la gagici
sorina bafta! Suntem a alaturi de tine
sima1 e bine ca nu te-a certat nena dr. Doamne ajuta ! Sa fie cu noroc
leny x5
tia de ce nu mi-ai spus de Daria. Si tu si Leliutza ne spuneti dupa
liana,miha,elmasi, dannette

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Scamiy eu merg la Debretin vineri.Doar in a 2a zi de CM am platit consultatia si tratamentul pt 3 zile.apoi nu am mai platit nimic doar tratamentul pt inca 3 zile. Analizele nu le-am platit.De fiecare datacand mergi la monitorizare se face estradiolul.Am vazut ca tu deja ti-ai cumparat si decapeptylul si gonalul.O sa platesti in a2a zi de CM 12000f consultatia,10 000 la medic ,tratamentul vreo 50 000f pt urmatoarele 3 zile. Eu fac pana vineri doar 75 gonal si 1/2 decapeptyl.Vineri o sa am 7 zile de stimulare. Multa bafta si sper sa ne vedem la Debretin.

SORINA SZ,LIANA,MIHA,DANETTE,ELMASI
Adaca
Ai ramas aceeasi draguta.Iti multumesc ca ma sustii.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello fetelor!

Sorina sz multumesc oricum, esti o draguta ca ti-ai facut timp sa-mi si raspunzi tinand cont ca tu esti chiar in focuri. Iti tin pumnii, sa fie intr-un ceas bun si sa se lipeasca bebeii bine de tot de tine. Bafta multa pe vineri la ET si asteptam numai vesti bune de la tine.

Sima1 multumesc de informatii, numai ca pe mine m-a chemat in ziua 6 a CM, dar cred ca si eu trebuie sa ma pregatesc tot cam la 80.000 FT. De intalnit, cred ca pe cand o sa-ti faci tu ET-ul eu o sa vin in cea de-a 6-a zi de CM pt. un control si sper din tot sufletul sa ne cunoastem si sa pot cat de cat sa fiu alaturi de tine sa te sustin. Bafta multa sa decurga totul normal si sa ne ajute DD sa devenim

Liana, Miha2004, Dannette, Elmasi, Sorina sz, fetelor ce multe suntem,va tinem pumnii si venim si noi tare din spate, adica Sima1 si eu. DOAMNE AJUTA.

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Sorina tinem pumnii, sa dea DD sa se fertilizeze toti 3, sa fie de calitate si apoi sa se prinda de burtica ta.Multa multa bafta vineri la ET. Sa ai grija si sa fii cumintica, sa stai la pat.
Eu n-am nici o veste, abia saptamana viitoare la test. N-am nici un simptom....nimic.Deocamdata nu fac efort, doar ma bucur de zilele astea libere .
Criss, Micky 2007 si mi-e dor de voi
Liana si Miha 2004 tin pumnii
Valeria..... sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Va pup pe toate!
Am citit tot din urma si m-am intristat pentru cele ce nu au reusit si m-am bucurat pentru cele care au reusit. Va pup pe toate.
Pentru toate fetele care sunt in focuri MULTA BAFTA!
Pentru fetele care au facut punctie sau ET DOAMNE AJUTA! Astept vestile bune.
Elmasi - ce faci? nu ne dai nici o veste? te-ai intors?
Eu am facut in saptamana 12 si 5 zile masurarea translucentei nucale si dublu test si a iesit foarte bine. Nu exista nici o posibilitate sa nu fie in regula cu bebeii.
M-am ingrasat cam 6 kg si am o burta tot mai mare.
Va pup
Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !
Scuze ca am disparut ca magarul in ceata, dar am avut nevoie de o pauza , apoi am mai facut cite ceva.....dar..
In primul rind hai sa felicit fetele care au reusit sa dea DD sa aiba sarcini usoare si al sfirsit de 9 luni bebici sanatosi , frumosi si voinici.
Doresc multa bafta celor care sunt in focuri.
Imi pare rau pt cei care nu au reusit , da rnu uitati ca DD e mare si pina la urma va fi cu voia Lui si atunci cind El decide.
Despre mine mare lucru nu am ce sa spun, ma lupt in continaure pt un bebic sanatos dar is convinsa ca va veni cind Doamne Doamne considera cand e momentul, si cred asta pt ca in timpul acesta cit am lipsit am incercat multe de la naturale la bioenergie si iar naturale, si tot nimic. Pina l aurma urmei noi luptam dar contra vintului nu putem fi.
Momentan ma lupt sa ma cm ca se incapatineaza sa imi apara de vreo doau luni...la dr nu am fsot pt ca am zis ca vreau o pauza, si din punct de vedere fianciar....si in rest ne indopam cu naturale.
Internet , Liana va multumesc ca v-ati ami gindit si la mine.
Andicu, Pussi, Sandica, Criss, si toate fetele suntei multe si fete noi de cind eu nu am mai scris dar va pup pe toate fara exceptie sa va urez numai bine

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

Buna fetele, am revenit si eu cu informatii noi

in primul rand vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si care s+au rugat pentru mine, suntenti niste fete minunate

dar haideti sa o iau cu inceputul: incepnad cu 7.04 am fost in szeged si am ramas acolo pe toata perioada tratamentului, la punctie si dupa ET am mai stat inca 3 zile. am stat la Gyongyi (Atelocin cum se semneaza pe froum)la pensiune si acolo am cunoscuto si pe Liana. sunt 2 fete MINUNATE. nu am cuvinte sa le multumesc....au avut atata grija de mine...dupa ET, nu m+au lasat sa fac absolut nimic, au avut grija de mine parca eram sora lor....VA MULTUMESC MULT, MULT LIANA SI GYONGYI...am cunoscuto si pe Miha2004, care este la fel de extraordinara ca si Atelocin si Liana. te pup dulce Miha si ma rog pentru tine si pentru Liana sa aveti parte de bucuria de a fii mamici.

la punctie mi+a extras 5 ovocite dar doar unul sa iubit si deci la ET am avut un singur embrion, desi dr. mi-a dat mari sanse sa se prinda, ieri am facut testul de sange si mi+a iesit, din pacate negativ
asa ca acum, dupa ce ieri am tras un ropot de plans,am intors "pagina" si incepand de azi incep un nou capitol...nu ma las si nu ma descurajez, imi iau o pauza de cateva luni pt ca acum la mine la lucru este o nebunie (a inceput campania electorala) si de sambata voi intra in sesiune, iar in iulie am licenta, deci voi fii foarte ocupata cateva luni. apoi voi incepe din nou drumurile la szeged si nu ma las pana nu raman insarcinata. asa am hotarat eu si sotul, pana nu ne va zice dr.ca nu mai avem nici o sansa nu ne vom opri, vom merge si vom lupta pentru bebelusul nostru.

va pup pe toate si multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_b spune:

Salut fetelor

Citesc de mult timp pe acest forum dar nu prea am scris.
Cred ca voi incepe si eu prima mea procedura FIV la Debrecen,
tot la dr. Bodnar.
Pe scurt istoria mea: am facut tot felul de analize
si toate ieseau bine si la mine si la sotul dar de reusit
nu reusim nimic de 4 ani. Am facut 3 IA la Cluj tot fara rezultat.
In martie am fost prima data la dr. Bodnar care a zis ca totul e Ok. Ne-a facut analiza
zona pellucida care nu a mai iesit OK.
Asa ca ne-a recomadat FIV.
Ne-a chemat in 1 sau a 2-a zi de CM.
Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti cum se
procedeaza la inceput. De cate ori te cheama la monitorizare?
Am mai vazut doua fete care merg la
dr. Bodnar sima1 si Scamiy. Eu cred ca voi merge pe 19 sau 20 mai.
Mult succes la toate fetele

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

va rog, cine poate intreba de ce este interzisa mancarea reancalzita la microunde dupa transferul embrionilor in FIV?

Mergi la inceput