Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

LA MULTI ANI!,tuturor celor care poarta numele celor mai gingase ”fapturi”de pe acest pamant:florile.
Sa ne rugam acum de Sfintele Florii sa fim binecuvantate cu un copilas si sa avem credinta ca Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu ,ne vor asculta.
O zi cat mai placuta!

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza...!

Spun si eu LA MULTI ANI ....celor care isi sarbatoresc ziua numelui......va doresc sanatate si la cat mai multe realizari.

http://Arianna-bijoux.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Urez si eu LA MULTI la toate florile!

Fetelor, azi e ziua 24 si am temperatura bazala 37.2!
VA ROG din suflet sa-mi spuneti daca este vreun semn de ceva!!

Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
http://mt.lilypie.com/eopRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele si de la mine!

Le spun si eu LA MULTI ANI!!! tuturor florilor si DD sa le ofere un bobocel cat mai repede!

MariaK, multi multi . Imi place mult ca suntem nascute in aceeasi zi!
Arianna,

Dintre fetele noi care nu sunt pe lista la inceput de capitol va rog sa imi dati datele voastre de nastere sa va trec.

O zi frumoasa sa aveti!

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

LA MULTI ANI!!!celor care isi sarbatoresc ziua de nastere si a celor care isi serbeaza ziua de nume ,le doresc multa fericire sa aiba parte de multa dragoste si sa aiba parte de tot ce este mai frumos ! pupici fetelor!!!

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani !!!!!

Fetelor...o sa va rog sa ma primiti si pe mine pe aici...
Fac in iunie 27 de ani...

Anul trecut prin februarie ne-am gindit ca vrem sa avem si noi bebe, asa ca ne-am dus amindoi, copii cuminti, la ginecologul meu, sa ne spuna ce teste am putea face inainte de a ramine insarcinata, ca sa nu avem doamne fereste vreo surpriza dup-aia....asa ca am plecat amindoi cu cite o lista, a mea mai lunga, a sotului muuuult mai scurta...

am facut testele cu pricina, ce era mai important (zic eu) a iesit ok, eu mi-am gasit nu stiu ce crocobaur bacterian si o rana de col...asa ca am "pierdut" citeva luni (pina pe la sforsotul lui iunie) cu tratamente intii pentru crocobaurul cu pricina, apoi cauterizare, apoi pauza....

luna iulie am cam ratat-o cu brio dpdv al "muncii" pentru bebe...in august am fost in concediu si ne-am bazat pe "cind o fi sa vina bebe, o sa vina el", ca na, eram si la inceput de drum...in septembrie am calculat ca probabil ne-au fost "fatale" cele 5 zile din concediu state la sulina, in care din cauza "conditiilor de cazare" (usa care nu se inchidea complet, cu geam, si care dadea direct in camera babutei care ne-a cazat) nu am mai muncit ca ne era jena...

si uite asa a mai trecut timpul...ne-am mutat, am avut stres cu vindut/cumparat apartament, cu renovarea, cu muncitorii, ajungeam acasa noaptea, stateam la bunica-mea, cam frig in casa (la tara) asa ca...nu prea ne tragea ata sa ne dezbracam prea des...

ce sa zic; din calcule facute amatoricesc, cu calendarul in mina, practic o singura data am "prestat" sigur in ziua ovulatiei (care si asa cred ca e cam tirziu, mai bine e una doua zile inainte, nu..?), asa ca...incerc sa nu ma stresez inca. sotul si-a facut spermograma, la recomandarea medicului, si a iesit foarte bine...eu am avut mereu cm regulat si toate alea, asa ca nu m-am apucat de facut analize sa vad daca am vreo problema...

acum, pina in iunie, sint singura in franta; vine si sotul in vizita acum de paste, dar...pica fix pe cm la mine, deci...nici o sansa sa iasa ceva...

sincer, nu stiu care e cea mai buna "strategie" pentru cind ma voi intoarce....sotul tot m-a vazut ca la un moment dat facusem o obsesie pentru o sarcina, noi am sperat sa vina un bebe fara ...calcule...
ar trebui sa mai astept vreo 3 luni cind ma intorc, si sa sper ca daca "prestam" destul de des o sa iasa? ar trebui sa ma duc la un nou control, poate mi-a crescut vreun crocobaur care imi modifica ph-ul vaginal si de-aia nu ramin insarcinata (asta oricum cred ca o sa fac....)? ar trebui sa ma ingrijorez si sa solicit diverse teste ca sa stabilim daca totul e ok cu mine?

de cite ori am fost la gineco, nu am facut decit consultul gineco obisnuit, plus/minus vreo cultura, si mai rar cite o eco pelvina... in afara a ceea ce v-am povestit, cu crocobaurul pe care l-am tratat si disparuse si cu cauterizarea dupa care am fost ok, nu am avut niciodata probleme care sa ma faca sa ma gindesc ca ceva nu e in regula...nici chisturi ovariene, nici nimic...

sincer insa, imi doresc un bebe cit mai repede...intre mine si sotul meu este si o diferenta de virsta importanta, si nu vreau sa mai amin bebe...si-asa mi-e ciuda de nu mai pot ca nu a avut cum sa refuz stagiul asta, care inseamna alte 3 luni pierdute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

...si fiindca am uitat, desi am scis cit lumea...

are vreo importanta reala "conduita" in timpul actului sexual si dupa? adica...dpdv al pozitiilor cred ca muncim corect, dar ma pune pe ginduri faptul ca eu m-am obisnuit sa fuga-fuga la baie repede dupa ce terminam...stiu ca teoria cu "facem sex in picioare ca sa nu ajunga spermatozoidul la ovul" este foarte falsa, dar...este de ajutor daca dupa ce terminam mai ramin in pat..? cred ca intelegeti ce vreau sa spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Pisigri normal ca trebuie sa stai in pat vreo 2-3 ore intinsa pe spate si daca se poate sub curuletz o perna sa itit ridici bazinul sau poti aplica si pozitia de lumanare pe care ai invatat-o la scoala
In rest daca ai ciclu rgulat iti cumperi teste de ovulatie sunt ca cele de sarcina si faci de prin ziua 12-16 sa vezi ce se int, va dura ceva pana te prinzi cand se sparg foliculii dar vei invata..si prestat trebuie macar o data la doua zile in per fertila de pein z 11-17...din cate stiu eu...in rest mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Maria mersi mult dar nu stiu ce sa ma fac
de ieri ma doare acolo ceva in uter si azi dim tot la fel si mi s-a oprit si scurgerea si cred ca vine CM......muult asteptat.....:(((((((
asa ca mersi mult de sfaturi si astept inca
mai am azi si maine dufaston si cred ca va veni ciclul asta....
bine am vazut ca esti din zalau???????

OANA eu sunt nascuta in 12 nov 1982
Sunt "scorpie"

La multi ani la toaTE FLORILE SI DUMINICA PLACUTA VA DORESC LA TOATE!!!!!

PAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

beatrice vad k si tu tot "scorpie" esti ..me too.io sunt pe 14 nov 1984..hihi esti de-a mea..zi-mi si mie cum arata scurgerea ta si cate zile ti-a curs si in ce cantitate asa ca nu am apucat sa citesc din urma .

Anca..

Mergi la inceput