Aspirante optimiste >20 ani (295)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
Temperatura dimineata la aceeasi ,....etc ce ai descris inainte?
este peste 37?
asa si trebuie sa fie daar sa si ramana si sapt viit
Sorvint spune:
beatrice ceea ce ma descumpaneste pe mine e ca ma doare burtica ca atunci cand imi vine cm.numai ca am citit si eu pe aici pe la fete care au fost insarcinate ca si ele au avut aceleasi senzatii ca atunci cand le veneau uratii.
in acelasi timp ceea ce mi-a dat speranta a fost analiza la progesteron din ziua a 21 care a iesit foarte mare. si din cate am citit eu progesteronul creste in sarcina.
imi e teama sa imi fac sperante. de 3 ani imi tot fac si pana acum nu s-a intamplat nimic.
tu cand iti faci testul beatrice?apropo ma cheama sorina.
poate vom avea amandoua vesti bune luna asta.
faptul ca nu poti bea cafea eu zic ca este un semn bun.
te pup si astept vesti bune de la tine si de la toate fetele.
Sorvint spune:
nu din pacate luna asta nu mi-am mai luat temperatura pentru ca atunci cand mi-am luat-o nu am vazut nici o modificare.plus ca luna asta am mers la analize si la ecografie si dna doctor mi-a spus ca am avut ovulatie. analizele hormonale au iesit bine. urmeaza acum daca nu va fi bebe spermograma si apoi Histerosalpingograma.
deci temperatura mi-am luat-o azi cand am citit tot aici pe forum la fete ca si-au luat-o si ca este peste 37.
oricum o sa o iau maine dimineata sa vad.
Beatrice1982 spune:
imi pare bine de cunost eu sunt Bea
ce sa zic eu in 21 termin dufastonul si in mod normal dupa 2-3 zile tre sa vina apoi vad eu daca nu atunci imi fac mai incolo prin 25, 27 apr
Mi-e frica sa fac............:))))
Sorvint spune:
beatrice sa auzim numai de bine si sper sa nu vina nici tine uratii cum nici la mine nu vreau sa vina.
si eu sunt incantata de cunostinta.
te pup si seara buna
Beatrice1982 spune:
mi-o iau si eu maine dim la 6 sa vad cat a fi
apoi iti scriu, dar daca e sub 37 e clar ca nu e bebe, nu?
noapte buna sorina
sa auzim de bine maine dim
paaaaaaaaa

Maria_K spune:
fetele multumesc mult de incurajari!
chiar imi prind bine.
Oanaiacovita
esti o dulce. sti ce am observat?! avem aceeasi zi de nastere : 05.11.1981 ![]()
Beatrice 1982 iubita, poti sa ma intrebi orice vrei tu si daca pot si stiu.... cu cea mai mare placere 
in legatura cu greata. la mine a aparut cam la o sapt de la test (test facut in ziua 30, CM-ul meu fiind de 32-36 zile). la inceput am simtit ca un nod/gol in stomac care urca pana in gat, ca si cum stomacut ar fi "revoltat". aparea dimi cam pe la 9-10 si ma lasa pe la 13-14. revenea seara. mai tarziu, mai ales in ultimele 2 sapt era toata ziua. nu am vomitat niciodata si nu-mi era rau de la ceva anume. nu ma deranja cefeaua si nici mirosurile. pur si simplu le simteam mai accentuate.
durerile de burta am inceput sa le simt din ziua cu testul (deci a 30-a). erau ca si la CM, doar ca nu-mi simteam ovarele inflamate. mi s-a parut ciudat pt ca la mine durerile de genul acela apareau odata cu sangerarea plus ca simteam ovarele infalmate(la CM). inainte de aparitia lor am mai simtit ceva crampe ca si niste intepaturi in burtica.
in plus ma trezeam noaptea cam la aceeasi ora (2-3). fara motiv dar adormeam la loc. uneori vizitam si baia
-- tot inainte de test.
sanii au inceput sa ma doara cam tot la o sapt dupa test. dar au durut nu gluma. pulsau de durere si-i simteam imflamati si tari. sfarcurile au inceput sa se schimbe mult mai incolo. devin in prima instanta foarte moi. la culoare nu prea ca eu sunt oricum tare blonda si alba la piele. ![]()
faza cu temperatura bazala e cam frectie la picior de lemn. buna doar la ocupat,timpul parerea mea.
nu stiu cat de coerenta am fost pt ca sunt cam obosita din cauza noptilor nedormite.
ma puneti si pe mine pe listutza voastra pls.

Maria
My Album
Maria_K spune:
Sorina nu te mai gandi ca nu ai ovulatie.si daca n-ai avut luna respectiva nu-i bai! ovulatia e influentata inclusiv de ce papi!!! sau poate cand ovulezi nu sunt buni
sotului (la fel influentati de papa sau altecele ) de temp ti-am mai zis. si eu mi-am luat-o multa vreme si la fel mi s-a spus si mie ca nu ovulez. pana am ajuns la doctorul meu de acum, care-mi place mult (ca medic
) care mi-a spus : "doamna metoda determinari ovulatiei prin inregistrea temp bazele nu se mai foloseste din 1900 toamna! " luati-va fete teste de ovulatie (se fac ca si cele de sarcina) si de cand apar liniutele ovulezi in 48 de ore, timp in care prestezi si tu la greu, ca de'....
mergi oarecum la sigur. in plus in zilele fertile ai o scurgere clara, transparenta asemenatoare albusului de ou. sorry daca va plicti sau vi se pare ca fac pe desteapta ca nu e asa. pur si siplu am studiat cat de cat problema care ma durea.
Maria
My Album
Maria_K spune:
Buna dimi !
mai fete eu iar am fost "matinala".
fac cu nervii! desi m-am culcat la 24 si am luat si un somnifer, tot la 3 m-am trezit. m-am mai foit in pat pana pe la 5 si de atunci .... tv. acum ma mananca undeva sa-mi trezesc sotul ca ma plicti.... dar mi-e mila de el 
va doresc o duminica placuta!
Maria
My Album
Butterfly1 spune:
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica ! Sa va dea Dumnezeu sanatate , putere si vointa ! Sa vi se implineasca cat mai repede visul de a avea un copil sanatos de care sa va bucurati din plin!
LA MULTI ANI !!!

Vreau
meu !