Aspirante optimiste >20 ani (295)
Raspunsuri - Pagina 17
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
pe mine cred ca ma da peste cap si faptul ca inca mai am greturi de la sarcina, si sanii durerosi, chiar si constipatia
Maria
My Album
Eu am facut intreruperea la 7 saptamani cu anestezie generala pt ca n-am putut suporta asta. Pana atunci nu puteam manca aproape nimic din cauza greturilor si imi aduc aminte ca dupa ce am ajuns acasa am mancat o mare farfurie cu ciorba , slabisem in ultimul hal din cauza ca nu am putut manca mai nimic. Din punctul asta de vedere am fost ok.
Vreau
meu !
Butterfly1 spune:
Helooo !!!!
Fetelor , mai e cineva pe aici ? Toate faceti curatenie azi ? Mama-mama ce harnicutze , nu ca mine....
Vreau
meu !
dadadada spune:
Buna fetelor!
Dupa cum v-am zis eu am program administrativ astazi.
Diminieata am fost la cosmetica si acum sunt in mare zor cu curatenia.
Aveti grija de voi si va pup.
http://tt.lilypie.com/KrGup2.png
oanaiacovita spune:
MariaK, te-am urmarit din umbra la mamici...am trait emotii mari asteptand vesti de la tine. Poate pentru ca ai zis ca mergi la Cluj si eu de acolo sunt. Speram sa fie totul bine...
Imi pare sincer rau si sa iti dea DD putere sa treci peste acest hop si de acum inainte sa ai parte numai de bucurii in viata.
Ma bucur mult ca ai venit la noi la aspirante si mai ales ca esti o mare OPTIMISTA.
Te
dulce dulce!!!!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Beatrice1982 spune:
Salutari si de la mine...
nu am mai scris dem mult timp..
ati scris o gramada...
Fete noi,bine ati venit, dar sa fie cat de putin sa puteti merge la mamici repede...ca asta ne dorim toate,nu?
E fooarte interesanta povestea mariei, nu stiu ce m-as fi facut in locul tau, serois...este extraordinar cat de mult curaj si credinta si putere de a trece peste...ai, dar nu stii motivul, asa-i?
si sora-mea apatit ca tine la 9 sapt a mers la medic si i-a zis ca era mort de o sapt. A fost nashpra, asta fiind in oct, dar inca mai are de luat antibaby si tre sa mearga inapoi la medic.
Doamne Doamne mai se intampla in lumea asta si din aste ce sa facem, trebuie doar sa avem puterea de a trece pest pt ca viata merge inainte.
Dar speranta moare ultima si.....
asta e
Beatrice1982 spune:
Trebuie sa imi recuperez mesajale asa ca scriu la geru...
Butterfly doar o linie a fost?
Destul de rau....
Ciclul meu nu e regulat asta era problema dar luna trecuta dupa pregnyl... am fost in 23 feb si in 23 martie a si veni, inainte cu 2-3 zile a inceput sa curga ceva maroniu si in 23 a venit la greu, asa de mult nu am mai avut de nici nu stiu cand...
Si acum sper ca daca as trece iar de 23 ar fi bine....
sau mai putin ca feb e de 29, dar acu am socotesc si la 30 de zile a venit...si acum 30 zile trec in 21.....aoleeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu
sa nu vinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi-e asa de rau de nu mai pot
vreau s-o intreb pe MARIA daca ma ajuta sa imi explice ca defapt si de drept cum e greata aia tu fata ca eu nu stiu daca e tot aceeasi care tre sa o ai la sarcina....cu care am eu acum
altceva ce e diferit e ca am scurgere mai multa decat luna trecuta(am luat pregnyl si luna trecuta si luna asta) si am o burta ca..... mare si vad ca acolo..."varful" sfarcului e tare inchisa la culoare decat restul sfarcului...????????
si se vede clar diferenta asta de vreo 2 3 zile.Sunt in ziua 28....
Nu pot bea cafea si...nici nu mai stiu ce simptome am
DD da sa fie bine
as fi foarte fericita
SORVINT cand iti faci test????????????
Beatrice1982 spune:
Acuma va saturati de mine...

Am uitat sa o intreb pe MARIA ca dureirle din burtica , care de fapt sun acolo pe la ovare, uter ,nu? alea cum sunt? se pot confunda cu cele de CM?
Ca pe mine niciodata nu ma durea burtica doar cand venea CM, dar luna trecuta dupa pregnyl m-a durut tot timpul, in fiecare zi aveam parca contractii asa ca si cand se contracta uterul pt elimin sangelui, dar acum nu amai fost asa de des si nici asa de rau, acum azi e mai nashpa un pic de durere si asa simt de parca se contracta acolo ceva, vine si-mi intoarce tot stomacul pe dos, apoi ragai...si apoi casc, asta de nshpe ori/zi...si salivez ca si cainele la care i se aprinde lumina si stie ca mananca si mi-e asa de urat si greu s-o inghit de numa si cand am posibilit...o scuip ca nu am ce face....

apoi asa de rau inca nu mi-a fost pana acum si nici culoarea la sfarc nu a fost asa si ganglionii sau ce-s aia...aia micuti pe langa "munte" sunt mai pronuntati parca...acu am observat
of of of nu stiu eu ce sa zic dar daca vin uratii merg la HSG......

Beatrice1982 spune:

MARIA sper ca nu te superi ca iti pun atatea intrebari....iarta-ma daca te incarc cu ele dar....stii tu cum e femeia care isi asteapta bebicul de o gramada de timp si la orice semnal ciudat sau nou are halucinatii ca va fi mamaica.......................
Te rog sa nu te superi pe mine dar te intreb pe tine ca daca tu esti trecuta prin simptome tu stii cel mai bine, chit ca nu la toate femeile e le fel,,.....dar eu sper sa ma poti ajut cu detaliile asteaaaaa
Iti multumec=sc mult pentru intelegere

fetele spor la curatenie si la prestat si la testat si la tastatttttttt
va pup
Sorvint spune:
buna seara fetelor.
buna beatrice. eu tocmai pe 22 implinesc cele 29 de zile ale menstruatiei mele asa ca mai am putin timp de asteptat.nici nu stii cu cata greutate m-am abtinut zilele astea sa nu ma duc la farmacie sa imi cumpar un test.am ajuns sa caut si acolo unde nu sunt simptomele.
eu am fost insarcinata acum 4 ani si am aflat exact in luna aprilie spre sfarsit. si nu imi mai aduc aminte bine care erau simptomele mele inainte de a afla ca sunt insarcinata.le stiu numai pe cele de dupa ce am aflat. un singur lucru imi aduc aminte sigur si anume faptul ca mancam numai branza cu rosii, ceea ce se intampla si acum. si de asemenea parca venele de pe san au devenit din ce in ce mai vizibile si temperatura este peste 37 de grade.
oricum beatrice maine nu, dar luni sigur ma duc si imi cumpar un test de sarcina. tu ce faci?cum te mai simti?
te pup
Beatrice1982 spune:
Salut sorvint!
Din pacate eu nu am mai fost insarcinata si habar nu am cum e ....dar de mancat nici eu nu mananc tare mult si orice....mai ales ca mi-e asa greata...apoi de la ce o fi..d-zeu stie...stiu numai ca nu pot bea cafea ca mi-e rau de la ea...
ma simt nashpa mai ales cand ma gandesc ca poate tot voi ajunge la HSG dar in acelasi timp ma stresez oare trec de 23 sa nu vina uratii sau nu si cand ma tot gand parca ma doare prin burtica asa ...nu stiu cum...
speram ca e bb
vedem noi
la tine mai mult decat sigur e bb
dupa branza si rosii
am o prietena care e ins si mananca numai macaroane cu branza :))))
na mai vedem noi
deci tu luni faci test
abviaasteptttttttttttt
paaaaaaaaa