Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu mai am putere sa scriu azi,dar poate imi mai revin pana maine.
Va pup pe toate

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

anidaz sa nu fii descumpanita pentru ca din cate stiu eu traiesc pana la 3 zile. asa ca daca a fost sa fie sa stii ca inca poti spera. iar daca nu luna viitoare o poti lua de la capat.
multa putere si speranta in DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by anidaz
Bine ati venit,fetele noi!Sedere scurta la aspirante Maria esti un model demn de urmat ,imi pare rau de sarcina pierduta ,dar va veni si rasplata.Oana ,ma bucur mult pentru tine,e singura veste buna pe care am primit-o azi Se pare ca ne vom reapuca amandoua de proiectul bebe in iunie,pentru ca eu sunt din cale-afara de trista ,fiindca sotul meu mi-a facut cea mai urata figura aseara,de cand suntem casatoriti.Dupa ce mi-a promis ca vom face ,aseara refuzat categoric acest lucru desi stia ca e singura sansa pentru aceasta luna,motivul,raceala lui puternica,dar pentru mine ar fi contat foarte mult sa faca un efort cu atat mai mult cu cat sunt pe stimulare luna asta.Am facut-o degeaba si poate-l voi ierta pana la ovulatia viitoare.Ar fi nevoie de o minune sa fi ramas vreun in viata de duminica pana miercuri...asta e ,acum sunt mai deprimata cu mult mai mult decat dupa acele teste false... asta a fost starea mea de azi. poate luna asta da!un moment de iubire
Anidaz,nu mai fi suparata pe sotior,mai ales ca a avut un motiv intemeiat.Cand esti bolnav nu ai chef de nimic.Trebuie sa-i mai si intelegem pe bietii iubitei.Pana la urma ei depun tot efortul...http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by claudela
Buna seara dragele mele!In sfarsit am reusit sa apar si eu...Sunt bine...Ieri am fost din nou la doctor...Inca nu se vede nimic la ecograf, mai avem putintica rabdare...Am facut azi si testul de sange dar rezultatul il voi avea abia saptamana viitoare...Iau la recomandarea medicului duphaston...Eu am aceleasi stari...greata, sani sensibili, fluturasi in burtica...mai nou am observat ca ma mananca parca burtica...Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine si la ecograful urmator sa vedem samburelul!VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
De ce ti-a dat Duphaston ,ai endometrul subtire, sau ti-a dat preventiv?La echograful endovaginal se vede cel mai repede sarcina.Nu a vazut nici macar sacul embrionar?Te si asteptam vesti .http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryAnn23 spune:

mai este cineva pe aici la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,se pare ca azi dau eu si laptic pentru cine doreste.
Hai,ca aseara si-a mai rascumparat ceva din gresala sotul meu,dar cred ca totusi prea tarziu,acum ce vrea DD.
In iunie fac din nou stimulare ,deci pana atunci mici sanse de.
Fetelor acum dupa stimularea aceasta,ma dor ovarele mult mai tare decat la prima tura.Abia pot sa stau in fund ,iar de asezat brusc nici nu poate fi vorba,ca parca m-as aseza pe cutite,oare de ce?

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna dimineata Anida ! Multumesc pentru cafeluta si laptic , sunt taaare bunute ! Nu stiuce sa zic ca io n-am trecut prina asta , pot doar sa-ti spun ca si pe mine ma dor ovarele in perioada ovulatiei. Sper sa-ti treaca repede , dr nu ti-a zis nimic , ca e posibil da te doara , ceva ?

Eu vreau sa le multumesc fetelor ca ma sustin si vreau sa le spun ca mai pic cateodata in butoiul cu melancolie. Am momente cand cred ca nu e bebe si ma simt dezamagita de situatie...Iertati0ma fetelor , asa sunt eu.Acum cred a e bebe , acum cred ca nu e....
Acum ma rog la DD sa nu vina rushii luni !!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Buna dimineata!
imi dati si mie o ?
eu de pe la 3 nu am mai prea dormit, noaptea trecuta de pe la 4, si in noaptea cu chiuretajul la fel de la 4. ma gandesc sa merg la un terapeut...
Butterfly1, Anidaz incercati sa fi-ti optimiste .va rog! chiar daca nu stiu eu inca intregile voastre povesti, poate de luni sau ani de dezamagiri, stiu ca doar speranta si dragostea pt v-au mentinut pe "baricade" , asa ca fruntea sus pe ochisori si cu DD inainte!
claudela la eco (doar intravaginal asa repede)se vede saculetul gestational de la 5 sapt de la UM (depinde de ovulatie) cam la 2-3 sapt de la ovulatie. si sper sa se vada .

Maria

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

Buna dimineata!
imi dati si mie o ?
eu de pe la 3 nu am mai prea dormit, noaptea trecuta de pe la 4, si in noaptea cu chiuretajul la fel de la 4. ma gandesc sa merg la un terapeut...
Butterfly1, Anidaz incercati sa fi-ti optimiste .va rog! chiar daca nu stiu eu inca intregile voastre povesti, poate de luni sau ani de dezamagiri, stiu ca doar speranta si dragostea pt v-au mentinut pe "baricade" , asa ca fruntea sus pe ochisori si cu DD inainte!
claudela la eco (doar intravaginal asa repede)se vede saculetul gestational de la 5 sapt de la UM (depinde de ovulatie) cam la 2-3 sapt de la ovulatie. si sper sa se vada .

Maria

My Album

Buna dimineata Maria ! Am trecut si eu printr-o astfel de interventie si te inteleg prfect....este foarte greu sa treci peste asta , de fapt vreau sa-ti spun ca si acum dupa 3 ani ma simt la fel ca atunci....asta am zis si eu la inceput ca timpul le vindeca pe toate dar se pare ca m-am inselat.
Vreau sa zic ca eu de o saptamana ma trezesc numai la 4 , 4 si ceva , numai ieri si astazi am reusit sa ma trezesc la 6. Asta se datoreaza si faptului ca mai dorm cate doua-trei ore dupa-amiaza ca ma apuca un soooomn....sau poate ca imi fac ceva griji in legatura cu bblikul.

Sper sa-ti revii , asa cum spui tu , trebuie sa mergem mai departe.
Pup fata !!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pe mine cred ca ma da peste cap si faptul ca inca mai am greturi de la sarcina, si sanii durerosi, chiar si constipatia

Maria

My Album

Mergi la inceput