Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Sorvint

buna fluturas. Eu am un program minunat de sfarsit de saptamana si anume curatenie, curatenie si iar curatenie ca nu am facut nimic pana acum.
Fetelor am vazut ca ceva mai devreme scriati despre testele de sarcina. eu stiu ca sunt si teste care se fac la 7 zile de la contact, nu stiu sa va spun o marca anume. Eu dupa 2 ani in care m-am testat ca o nebuna in fiecare luna, mi-am luat un angajament sa nu ma mai testez decat daca imi intarzie pentru ca eram pur si simplu cu moralul la pamant. Asa ca de un an nu mi-am mai facut nici un test pentru ca nu mi-a mai intarziat.
sper insa sa nu dureze mult si sa pot face si eu iar un test

Pe mine ma cam sperie ce zici tu cu testele care se pot face la 7 zile de la contact , ac eu am facut in fiecare zi inceput cu Z21 inclusiv azi in Z29 si toate au iesit negative. Sper sa fie adevarat faptul ca fiecare femeie are secreta o anumita concentratie de hormoni hCG si ca nu la toate se pozitiveaza intr-o anumita zi , ca altfel...o sa-mi pierd orice speranta....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

fluturas vreau sa iti spun despre temperatura bazala ca si eu mi-am luat-o si am citit mult despre asta/
trebuie sa ti-o iei dimineata la fix aceeasi ora,nici macar sa nu te dai jos din pat(sa iti pui seara termometrul langa pat). mai mult decat atat scria acolo unde am citit eu ca daca atunci cand incepi sa ti-o iei dormi intrun anumit pat, intr-o anumita camera acolo sa ti-o iei toata luna. daca dormi cu geamul deschis sa dormi toata luna tot cu geamul deschis. temperatura din camera sa fie pe cat posibil mereu cam aceeasi.
stiu ca suna cam exagerat dar cam asa trebuie facut.
altfel nu are relevanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Sorvint

fluturas vreau sa iti spun despre temperatura bazala ca si eu mi-am luat-o si am citit mult despre asta/
trebuie sa ti-o iei dimineata la fix aceeasi ora,nici macar sa nu te dai jos din pat(sa iti pui seara termometrul langa pat). mai mult decat atat scria acolo unde am citit eu ca daca atunci cand incepi sa ti-o iei dormi intrun anumit pat, intr-o anumita camera acolo sa ti-o iei toata luna. daca dormi cu geamul deschis sa dormi toata luna tot cu geamul deschis. temperatura din camera sa fie pe cat posibil mereu cam aceeasi.
stiu ca suna cam exagerat dar cam asa trebuie facut.
altfel nu are relevanta

O sa incep de maine dimineata sa vad cat ma tine....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

fLUTURAS- TEMRERATURA TREBUIE LUATA DIMINEATA, PRIMUL LUCRU CAND TE TREZESTI, INAINTE DE ORICE!

Eu fac asta de 4 luni deci sunt experta!Eu dupa temp imi dau seama cand ovulez.Nici macar nu ma iau dupa teste de ovulatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

pai eu plec astea 2 zile ... cu amicii. Dar va citesc duminica seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

fluturas nu am vrut sa te sperii. departe de mine gandul asta. oricum tu nu iti pierde speranta.atata timp cat nu au venit uratii ai tot dreptul sa iti faci sperante chiar daca un test a iesit negativ.
si sa stii ca sunt si pers la care la teste nu le-a iesit ca sunt insarcinate si numai dupa ce au facut analize au aflat ca sunt viitoare mamici.
cum la fel sunt si femei care in prima luna chiar daca sunt insarcinate au si menstruatie. fiecare femeie e diferita si prin urmare nu ne puteam astepta la aceleasi simptome ca si la celelalte.
inca o data scuze daca te-am descumpanit putin

Mergi la inceput

Fluturas- ca sa poti sa te ghidezi dupa temp basala ar trebui sa incepi din prima zi a ciclului.Eu sper sa nu-ti ivna cm-ul si sa fie bebe, dar daca totusi vin uratii atunci ar fii bine sa incepi de atunci!Daca ai intrebari in leg cu asta , te ajut cu placere!

Mergi la inceput

Alexia- pe unde esti?Ceva noutati?

Mary-k- te felicit pentru atitudinea ta si sper sa vine cat mai repede!Pe rand sau in perechi, cum vrei tu!Esti un exemplu de optimism pt toate fetele!Sa te ajute DD si sa-ti fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bine ati venit,fetele noi!Sedere scurta la aspirante
Maria esti un model demn de urmat ,imi pare rau de sarcina pierduta ,dar va veni si rasplata.
Oana ,ma bucur mult pentru tine,e singura veste buna pe care am primit-o azi
Se pare ca ne vom reapuca amandoua de proiectul bebe in iunie,pentru ca eu sunt din cale-afara de trista ,fiindca sotul meu mi-a facut cea mai urata figura aseara,de cand suntem casatoriti.Dupa ce mi-a promis ca vom face ,aseara refuzat categoric acest lucru desi stia ca e singura sansa pentru aceasta luna,motivul,raceala lui puternica,dar pentru mine ar fi contat foarte mult sa faca un efort cu atat mai mult cu cat sunt pe stimulare luna asta.Am facut-o degeaba si poate-l voi ierta pana la ovulatia viitoare.
Ar fi nevoie de o minune sa fi ramas vreun in viata de duminica pana miercuri...asta e ,acum sunt mai deprimata cu mult mai mult decat dupa acele teste false... asta a fost starea mea de azi.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna seara dragele mele!In sfarsit am reusit sa apar si eu...
Sunt bine...Ieri am fost din nou la doctor...Inca nu se vede nimic la ecograf, mai avem putintica rabdare...Am facut azi si testul de sange dar rezultatul il voi avea abia saptamana viitoare...
Iau la recomandarea medicului duphaston...
Eu am aceleasi stari...greata, sani sensibili, fluturasi in burtica...mai nou am observat ca ma mananca parca burtica...
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine si la ecograful urmator sa vedem samburelul!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput