Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Nu mai nimeni prin zona ?!? Am ramas singurica ....?

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Silvi ,bine ai revenit draguto Maria ,te primim cu drag .Stiu prin ce treci eu am pierdut 2 sarcini,iar in februarie am avut avort menstrual.Trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by Butterfly1
Nu mai nimeni prin zona ?!? Am ramas singurica ....?Vreaumeu !
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

sunt si eu pe aici ..... eu nu am niciun fel de semn...deci nu-i nimic luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna seara fetelor. bine ati venit maria si celelalte noi aspirante si sper sa stati cat mai putin pe la noi.
maria imi pare rau pentru tine si ma bucur ca esti atat de optimista.
sper sa ne dai cat de curand o veste buna.

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor ? V-ati facut program de weekend ? eu o sa stau acasa si o sa fac curatenie ca mancarica am facut azi...

Vreaumeu !

Mergi la inceput

buna fluturas. Eu am un program minunat de sfarsit de saptamana si anume curatenie, curatenie si iar curatenie ca nu am facut nimic pana acum.
Fetelor am vazut ca ceva mai devreme scriati despre testele de sarcina. eu stiu ca sunt si teste care se fac la 7 zile de la contact, nu stiu sa va spun o marca anume. Eu dupa 2 ani in care m-am testat ca o nebuna in fiecare luna, mi-am luat un angajament sa nu ma mai testez decat daca imi intarzie pentru ca eram pur si simplu cu moralul la pamant. Asa ca de un an nu mi-am mai facut nici un test pentru ca nu mi-a mai intarziat.
sper insa sa nu dureze mult si sa pot face si eu iar un test

Mergi la inceput

buna nikimodo.
stai linistita ca se intampla sa nu simti nimic dar totusi sa fii. asa ca nu iti pierde speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

bun venit pe -fetelor noi!

ma duc sa citesc din urma ca ati fost super harnicute!

OANA- MA BUCUR MULT DE TOT PT VESTEA BUNA!

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va zic ca m-am testat si eu ch chestia asta cu temperatura bazala. Inainte o luam dimineata acum o saptamana si era de 37,1 cateva dimineti la rand , apoi am devenit delasatoare si mi-am mai luat-o in timpul zilei cand imi aduceam aminte si era 36,6 sau 36,7 . Acum am luat-o in seara asta acum vreo 10 min si era tot 37,1...credeti ca e semn de bebel ?

Vreaumeu !

Mergi la inceput