Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Fetelooor , am revenit....ma luase un pik somnul dar acuma m-am tresit si am o durere de sani, saracii de e sunt umflati intr-un mare fel , ce sa zic , macar de-ar fi bb ca nu i-am avut niciodata in halul asta...

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

daca te dor deja poti linistita sa faci testul! chiar acum seara! daca e bb iese, chiar daca mai pal. ia-ti 2 teste oricum. nu faci pipi mai des?

Maria

My Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria_K

buna viitoare mamici!
vreau sa va rog sa ma lasati sa ma alatur voua.
pana acum 2 zile eram o fericita alaturi de fetele de la "mamici de noiembrie-decembrie". nu vreau sa va povestesc nimic din ce a fost, sa nu va intristez si nici pe mine nu m-ar ajuta.
va pe toate

Maria

My Album

Maria , trebuie sa fim optimiste pt ca acolo sus exista un Dumnezeu care cu siguranta ne va ajuta pe toate. E trist cand cineva pierde o sarcina dar si mai trist este sa fii nsarcinata si sa fii fortata si stransa cu usa sa renunti la ea de catre anumite persoane , da nu mai vreau sa vb despre asta ca i-as scoate ochii cu degetele si i-as da la caini sa-i manance.....ooofff asa am niste iesiri cateodata , ca ma minunez si eu. In sfarsit , exista un Dumnezeu pentru fiecare si are El grija sa ne dea cat si dupa cum meritam. Acuma mai am o speranta si ma agat de ea de cate ori mi se ofera ocazia. Sper numai sa se fructifice...

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

buna fetelor,

Sunt mai bine azi, chiar am facut un pic curat.
Buterfly in ce zi esti?Daca te dor sanii, e posibil sa fie un bebelin la tine in burtica.
Maria K imi pare bine ca esti optimista si o sa vezi ca peste cateva luni va veni bebe si o sa fie bine.

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

quote:

daca te dor deja poti linistita sa faci testul! chiar acum seara! daca e bb iese, chiar daca mai pal. ia-ti 2 teste oricum. nu faci pipi mai des?

Maria

My Album

L-am facut de dimineata si a iesit negativ ca l-am facut prea devreme , eu am cm de 32 si l-am facut in Z 29. Aha , snt cam multe de povestit da daca ai chef sa citesti din urma vei intelege , io nu prea ma rabdare sa explic , iarta-ma !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

offf , iar am uitat sa raspund....da , faza cu wc-ul e la ordinea ziei , cred ca ma duc de minim 10 ori la toillet zone ...

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:

orice test, indiferent ce scrie pe cutie, devine sigur la aprox. 7-8 zile de la contact. mie mi-a iesit la 6 zile . am folosit teste normale (ca am facut 5 in zile diferite) si pe zi ce trecea se vedea liniuta tot mai tare.

Maria

My Album

Eu am facut o gramada de teste , de la firme diferite i toate au iesit negative , le-am facut din Z 21 si...nimik Si am asa ca niste crampe tot timpul , mi se mai face greata uneori si amstari de ameteala, ce sa zic.....ca nu inteleg de ce n-a iesit pisicu' la test pana acuma....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

daca nu e, va fi luna viitoare! eu zic sa astepti sa vezi ce va fi si daca nu, sa aplici "planul" meu cu testele de ovulatie si linistita poti sa iei si acid folic ca se ia cu 3 luni inainte de a ramane.

Maria

My Album

Mergi la inceput

quote:

daca nu e, va fi luna viitoare! eu zic sa astepti sa vezi ce va fi si daca nu, sa aplici "planul" meu cu testele de ovulatie si linistita poti sa iei si acid folic ca se ia cu 3 luni inainte de a ramane.

Maria

My Album

pai cam aici e problema , ca daca nu e , sotul nu vrea sa incercam sa mai facem deocamdata , vrea tocmai in noiembrie , da poate gasesc eu o metoda sa-l pacalesc , sa vrea...o sa vad ce o sa fac, ca nu-mi convine sa ramana ca el , tre sa ramana ca mine !!!!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput