Aspirante optimiste >20 ani (295)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bEBI SCURGEREA mea a fost galbuie si in cant moderata pana acum vreo doua zile, dupa aia a inceput sa se cam imputineze pana nu a mai ramas nik, si ieri seara cand am facut baie am fost cut=rioasa si mi-am bagat un degetel sa vad ce se petrece acolo, si am obtinut un ceva maroniu, si in cont imi vine d'aia maronie dar numai putina si cred ca patesc ca data trecuta si doua zile am d'asta maronie si apoi se face sange, si o sa declar ziua 1 si apoi ma progr pt HSG.
ATA ETE!
ce sa ma fac?
Ma dor toate cele acolo jos de mancat ioc, mi-e rau, ma dor sanii, nu sunt umflati, doar dor......
azi dimin ma durea capul....
sper doar ca nu vine maine ca am livrare si stau mult la lucru.....
de altfel sunt in ziua 29, asa ca.....nu stiu...habar nu am
cred ca daca ma voi duce sper sa nu imi zica , ca nu am nik nici la salpinge ca atunci chiar nu mai stiu care e problema cu mine, pe bune
anul trecut in iunie am facut anexita acuta dreapta si luna asta am avut folicul dominant in dreapta si am luat si pregnylul am si prestat apoi....nu stiu
cred ca o sa aplic si eu planul teste de ovulatie ca nu am mai facut niciodata....sper sa fiu si eu mamica in curanddddddddd
sper sa ma ajute si pe mine DD
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Nu stiu de ce mi-e tot timpul frig si si la lucru, colegele sunt imbracate in tricou, si eu am un tricou, peste bluza cu maneca lunga si peste ea mai imi iau si o vesta acolo pe care o iau pe mine dein cana in cand..am observat ca trebuie sa imi mentin o anum temp e corpului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120047

Oana

Mergi la inceput