Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramo2007 spune:
Anidaz, baga fufu tare....baftaaaaa!
Kitzy, tin pumnii, te-a consultat sau ai facut doar eco?
Ramo
5+
Puiutul meu scump
anidaz spune:
Alexia cum mai stai ,mai spune-ne ceva?S-a dus sangerarea?
poate luna asta da!
un moment de iubire
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Butterfly1quote:
Originally posted by adelaalba
Neata Fluturas?Poate ne dai macar tu o veste buna!Hai ca esti ultima speranta !
http://tt.lilypie.com/0SB0p3.png
In general stiu ca albul inseamna bine, am avut o profa care tin minte ca a dat ceva examen important si inainte visa cu iepuras alb si a luat ex,...
Speram ca albul sa-ti aduca si tie II liniutze....
daca nu maine atunci in z 33. Tin pumnii stransi si poate va fi ok...
Adelutza sper sa vina o data vestea cea mare insa cred ca va veni in Z 33 si nu maine in Z 29 , nu ma prea bazez pe testul de maine , cu toate ca imi doresc sa iasa a doua liniuta macar pala....Asa ca mai am un pic de asteptat...
Apropo , alaltaieri noapte am visat un soricel alb , ieri am visat un calut si ghiocei albi , aveti idee careva ce inseamna ????
Vreaumeu !
ank24 spune:
nu v-am mai scris fetelor ca nu am ce sa rapotez.doar ca maine ar trebui sa ma testez dar nu am nici un simptom si nici nu imi fac sperante ca luna asta nu am prestat mai deloc, doar 1 in periada ov.nu cred sa am eu un asemenea noroc
va pup pe toate
adelaalba cand bagi test???
http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank
Beatrice1982 spune:
Anidaz dar ai facut ceva marti, miercuri?
Sau nu l-ai avut langa tine pe iubi al tau?
Ca daca ai fi facut, si daca gigeii sunt tari, ei traiesc pana la 24-36-48h in vagin, dar poate ca ovocitul e in trompe si eu stiu ca dupa ce sae sparge traieste doua zile pe-acolo...
asa ca baga mare, si va fi ok.....ai sa vezi
Alexa nu fi suparici ca va fi bine asta e soarta noastra, stiu ca nu am merita dar trebuie sa o acceptam si sa continuam mai departe pentru ca trebuie pt binele nostru.
Sa speram ca aia maronie nu se inroseste si asa...poate vei avea doua liniutzeeeeeeeee...
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Beatrice1982quote:
Originally posted by Butterfly1
[quote]Originally posted by adelaalba
Neata Fluturas?Poate ne dai macar tu o veste buna!Hai ca esti ultima speranta !
http://tt.lilypie.com/0SB0p3.png
In general stiu ca albul inseamna bine, am avut o profa care tin minte ca a dat ceva examen important si inainte visa cu iepuras alb si a luat ex,...
Speram ca albul sa-ti aduca si tie II liniutze....
daca nu maine atunci in z 33. Tin pumnii stransi si poate va fi ok...
Adelutza sper sa vina o data vestea cea mare insa cred ca va veni in Z 33 si nu maine in Z 29 , nu ma prea bazez pe testul de maine , cu toate ca imi doresc sa iasa a doua liniuta macar pala....Asa ca mai am un pic de asteptat...
Apropo , alaltaieri noapte am visat un soricel alb , ieri am visat un calut si ghiocei albi , aveti idee careva ce inseamna ????
Vreaumeu !
Multumesc pt sustinere Beatrice ! Sper sa am vesti bune daca nu acuma , la sf lunii ! Pup fetele !
Eeee , care mai e treaba pe-aici ?
Vreau
meu !
Beatrice1982 spune:
Me again...
Eu am observat ceva foarte interesant:
temperatura corpului meu nu prea scade, nu am mai avut mainile reci de nu tin minte cand si nici picioarele reci, si tot timpul cand sunt intr-un mediu de mai putin de 20 grade tre sa ma imbrac ca mi-e frig, oare de ce?
Si eu imi masuram temp bazala si am grafice de 5 luni incolo dar nici unul nu e la fel cu celalat.
iar azi dim din curoioz mi-am luat temp si a fost 36.62 asa ca nici o sansa de
, asa-i?
Eu stiu ca in primul trim tre sa fie peste 37 grade temp asa ca nu stiu.....desi nu l-am masurarat cand mi-am deschis ochii ci m-am dus la baie si acolo.....are ceva?
si de curiozitate azi m-am dus la sora mea sa imi faca ceva analize la stomac ca daca tot mi-e asa de rau si surprize..n-am nik, totul e ok ce am e trigliceridele sunt 200 si ceva si maximul e pana la 140.
Nu stiu ce e......
Fetele spor la prestat, testat butterfly si sa speram ca va fi bine.

Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Beatrice1982
Me again...
Eu am observat ceva foarte interesant:
temperatura corpului meu nu prea scade, nu am mai avut mainile reci de nu tin minte cand si nici picioarele reci, si tot timpul cand sunt intr-un mediu de mai putin de 20 grade tre sa ma imbrac ca mi-e frig, oare de ce?
Si eu imi masuram temp bazala si am grafice de 5 luni incolo dar nici unul nu e la fel cu celalat.
iar azi dim din curoioz mi-am luat temp si a fost 36.62 asa ca nici o sansa de, asa-i?
Eu stiu ca in primul trim tre sa fie peste 37 grade temp asa ca nu stiu.....desi nu l-am masurarat cand mi-am deschis ochii ci m-am dus la baie si acolo.....are ceva?
si de curiozitate azi m-am dus la sora mea sa imi faca ceva analize la stomac ca daca tot mi-e asa de rau si surprize..n-am nik, totul e ok ce am e trigliceridele sunt 200 si ceva si maximul e pana la 140.
Nu stiu ce e......
Fetele spor la prestat, testat butterfly si sa speram ca va fi bine.
Eu sapt trecuta am avut cateva zile vreo 4 zile parca temp 37,1 ca o luam dimineata la trezire. Acuma mi-e lene sa iau cand ma trezesc si o mai iau peste zi si e de 36,6. Asta nu stiu daca indica o sarcina sau nu.....
Vreau
meu !
Sorvint spune:
buna seara fetelor.
beatrice sa stii ca nici eu nu am avut rezultate cu temperatura. noi ne chinuim sa avem un bebe de trei ani si pana acum nimic. de luna aceasta am inceput si cu analize si investigatii.pana acum toate au iesit bine numai progesteronul in ziua 21 a iesit dublu decat maxima normala a laboratorului.nu stiu ce inseamna asta si daca e de bine sau de rau. eu la medic merg tocmai pe 29.
inca ceva in legatura cu temperatura,si sora mea a avut aceeasi problema,s-a chinuit 2 ani sa aiba bebe si nu s-a intamplat si in prima luna cand a inceput sa isi ia temperatura a ramas insarcinata. dar sa stiti ca nu datorita temperaturii ca ia nu a vazut nici o modificare si nu si-a descoperit perioada fertila. acum are o fetita de 2 ani si jumatate care e o superba. si de mai bine de 1 an incearca sa ramana iar insarcinata dar nu se mai intampla.asa ca nu stiu ce sa zic si cu temperatura cat este de exacta la toate fetele. va pupic si II liniute la toate fetele de aici de pe forum si nu numai care aspira la ele