Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 18
cristi_2003 spune:
eu mai lucrez un pic dupa care mergem sa ne intalnim cu wedding plannerul nostru
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
dadadada spune:
Multumesc mult pentru raspuns anidaz
Iti urez multa bafta astazi la monitorizare
Te asteptam cu vesti bune.
kitzy spune:
Am sosit mai devreme de la medic, da n-am avut timp sa intru ca am avut de lucru pe la bucatarie.
Deci: monitorizarea a iesit super bine, la ecograf, dr a facut ochii mari, a zis ca nu respira ( nu va speriati!!!!) ii batea inima, dar nu mima respiratia, si-a zis ca in general cand se intampla asa, se pregateste de nastere si inimioara asa de frumos se vedea cum ii bate
Si plus cand i-am zis ca e cam agitata, a zis ca si asta-i un semn, asa ca ne pregatim incet incet, poate pe saptamana viitoare isi face aparitia si printesa mea.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
anidaz spune:
Kitzy ,chiar m-am speriat,trebuia sa incepi cu ~nu va speriati~
,Doamne,deci se pregateste de intalnire,frumoasa cu nume de zeita,iti urez din tot sufletul inca o data nastere usoara ,fara evenimente care sa umbreasca aceasta fericire

Am venit de la monitorizare siii foliculul meu...s-a spart.Medicul a spus ca ovulatia a avut loc ori azi noapte ,ori azidimineata.
Eu nu-l contrazic,insa inainte de a ma spala sa merg la el,am avut o cantitate imensa de ”albus” si arsuri mari in ovarul stang,de aceea tind sa cred ca ovulatia e in toi.
Sunt suparata insa ca aseara sotul meu a avut febra mare si nu am facut nimic ![]()
![]()
![]()
Acum l-am sunat si i-am spus ce se intampla si mi-a promis ca vine mai repede acasa ca sa nu pierdem momentul de tot.
Acum ce sa mai zic daca e sa fie ceva va fi ,daca nu o vom lua de la capat.
Si cand ma gandesc ca parca nu aveam chef de monitorizare,as fi ratat tot fiindca eu stiam ca ”albusul” precede ovulatia nu ca urmeaza ovulatiei,eu eram linistita crezand ca mai am pana sa se intample.Si tickerul greseste.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
am vazut acum ca ai scris in ce zi esti. da esti cu 2 zile mai avansata ca mine.cat dureaza cm la tine?la mine este de fix 29 de zile.nu imi intarzie nicodata. daca si la tine e de 29 cred ca maine ai putea face un test
II II II sa dea DD la toate fetele
La mine e cu cantec cu ciclul dar iau duphaston si in 21 il termin si in mod normal dupa 1 zi doua tre sa vina asa ca asteptammmmmmmm cu spor si drag,
Mi-ar placea 2 liniutze in viatza mea nu am vazut asa ceva la mine si noi incercam si de 1 an jumate si de atunci nu a trecut 1 zi sa nu iau vreo pastila ,ne dorim f mult mai ales sotul meu a zis ca si-ar da un an din viata sa aiba un copil.
Pa
sa auzim numai de II liniutze
kitzy spune:
Anidaz tin pumnii sa fie bb luna asta la tine!
La mine imi tin eu pumnii sa fie o nastere cat mai usoara, cu toate ca eu cred ca o sa decurga destul de greu.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
anidaz spune:
Doamne-ajuta sa fie cum zici tu ,pentru amandoua si nu numai.

poate luna asta da!
un moment de iubire