Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
Nu stiu ce sa zic despre temp, ca variaza si ala asa cum ii vine lui, dar pe mine starea asta ma termina de tot si pana acum nu am mai simtit asta, poate e ceva nou...nu stiu
dar e nashpa de tot si incepe sa ma enerveze si daca nu am nik la stomac de ce isi face de cap?
mi-am cam luat gandul de la ochisori nu stiu
acu sotul a zis ca crede ca a racit si a facut infectie urinara i-am luat sifloks si ar trebui sa iau si eu?
nu stiu ce sa fac
apoi balonarea asta asa ma inerveaza de numa
luni termin dufastonul apoi vom vedea noi ce va fi....
e cam stresanta treaba dar....asta e
sfarcurile mele nu stiu daca ati patit dar cand imi venea si mi-era frig atunci parca dureau cand se strangeau asa fac si acum
of dd da sa fie bine
mi-e somn de numa azi la lucru era sa dorm noroc ca lucrez in picioare ![]()
as manca si nici nu as manca
am un nod aici in gat care nu ma lasa sa mananc
nu stiu daca azi scap sa nu vomit
nu stiu vedem
pupici
somnic usor
aveti grja de voi

Sorvint spune:
beatrice eu spun sa nu fii inca descumpanita,ca stii ca se spune ca printr-o gandire pozitiva problema este pe jumatate rezolvata.In ceea ce priveste sanii sa stii ca eu am citit ca in cazul in care esti insarcinata mamelonul se inchide la culoare si nu mai este rozaliu.nu stiu daca am dreptate sau nu daca este o chestie generala dar eu cam la asta ma uit pentru ca la mine intotdeauna se maresc si ma dor sanii cu o saptamana inainte de cm.
Lipsa menstruatiei - dar, daca ciclurile menstruale sunt de obocei neregulate - sau daca sunteti anxioasa, tracasata sau bolnava, aceasta nu reprezinta un semn sigur. De asemenea, e posibil ca, dupa ce ramaneti insarcinata, sa aveti usoare singerari in preajma datei la care asteptati in mod normal menstruatia.
Marirea sanilor care devin sensibili - uneori apare o usoara senzatie de mancarime la nivelul lor.
Un gust metalic - ciudat - in gura.
Oboseala - nu doar seara - dar mai ales in timpul zilei.
Slabiciune fizica si ameteli .
Cresterea scurgerilor vaginale .
Greata si uneori varsaturi - aceastea pot aparea oricind in timpul zilei.
Repulsie fata de unele mirosuri sau mancaruri (printre altele si repulsie mare la fumul de tigare, alcool.
O pofta si lacomie neobisnuita pentru mancaruri deosebite.
Modificari pe plan afectiv datorita modificarilor hormonale.
Nevoia de a urina des .
nu stiu daca te ajuta ce am scris mai sus, dar eu sper sa ne dai o veste frumoasa cat de curand.
te pupicesc
Alina1976 spune:
Buna fetelor,
Azi e Z21 la mine, dintr-un CM de 28-30 zile.
Luna asta mi-am monitoroizat ovulatia si am inceput sa am 2 linii clare undeva prin Z15 dimineata. Am prestat in Z14, Z15 (de 2 ori, dimineata si seara
)si in Z17.
In Z16 am avut niste dureri groaznice de ovare...parca imi venea CM..
Incepand de azi au inceput sa ma jeneze sfarcurile...de fapt atingerea lor..si parca ma doare un pic burtica...
Stiu ca este mult prea devreme..dar ce-o fi?
Credeti ca am vreo sansa sa fie BB?
Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
http://mt.lilypie.com/eopRp3.png
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
beatrice eu spun sa nu fii inca descumpanita,ca stii ca se spune ca printr-o gandire pozitiva problema este pe jumatate rezolvata.In ceea ce priveste sanii sa stii ca eu am citit ca in cazul in care esti insarcinata mamelonul se inchide la culoare si nu mai este rozaliu.nu stiu daca am dreptate sau nu daca este o chestie generala dar eu cam la asta ma uit pentru ca la mine intotdeauna se maresc si ma dor sanii cu o saptamana inainte de cm.
Lipsa menstruatiei - dar, daca ciclurile menstruale sunt de obocei neregulate - sau daca sunteti anxioasa, tracasata sau bolnava, aceasta nu reprezinta un semn sigur. De asemenea, e posibil ca, dupa ce ramaneti insarcinata, sa aveti usoare singerari in preajma datei la care asteptati in mod normal menstruatia.
Marirea sanilor care devin sensibili - uneori apare o usoara senzatie de mancarime la nivelul lor.
Un gust metalic - ciudat - in gura.
Oboseala - nu doar seara - dar mai ales in timpul zilei.
Slabiciune fizica si ameteli .
Cresterea scurgerilor vaginale .
Greata si uneori varsaturi - aceastea pot aparea oricind in timpul zilei.
Repulsie fata de unele mirosuri sau mancaruri (printre altele si repulsie mare la fumul de tigare, alcool.
O pofta si lacomie neobisnuita pentru mancaruri deosebite.
Modificari pe plan afectiv datorita modificarilor hormonale.
Nevoia de a urina des .
nu stiu daca te ajuta ce am scris mai sus, dar eu sper sa ne dai o veste frumoasa cat de curand.
te pupicesc
da si eu am citit din astea si stiu dar gandesc pozitiv asa cum ai zis tu si inca nu ma pronunt
dar sper asa ca vom vedea
Iti urez si tie suuccccceeessss si sa auzim numai de bine
paaaaaaaaa
arinaa spune:
Salutare fetelor,v-am citit in fiecare zi postarile dar nu am raportat ca nu prea am ce ....incepem si noi prestarea ...
Anidaz nu dispera ca ovulatia dureaza vreo 24 ore ....asa ca pup si sa fie cu noroc luna asta
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Butterfly1 spune:
Buna dimineata fetelor ! Inca o dezamagire....test negativ...oricum nu prea ma bazam pe testul asta in Z 29.Am folosit un Sure Check .
O sa astept sa vad daca vin uratii sapt care vine , eu sper ca nu.Poate atunci voi avea noroc ! Voi folosi un Clear Blue ca am inteles ca are o acuratete si o sensibilitate mai mare.
Asa ca mai am vreo 4 zile de asteptat.
Oricum simptome am ceva : sunt balonata , obosesc repede ,am insomnii , ma dor sanii in reprize destul de des , mai ametesc din cand in cand , in schimb greturi n-am de alaltaieri....DD ajuta !
Vreau
meu !
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetele

ca sa va treziti
butterfly la tine eu zic ca la tine sunt sanse mari sa fie bebe
unde se gaseste clear blue?
ieri, desi testul de ovulatie a iesit negativ, am mai prestat o data, ca sa marim cat se poate sansele. adica saptamana asta doar marti nu am facut nimic. acuma eu zic ca ceva ceva trebuie sa se prinda.
eu asa am inteles ca atunci cand testul de ovulatie iese pozitiv inseamna ca in urmatoarele 24 de ore ovulezi. e corect? ca mi-a iesit ok marti si miercuri. si cum ieri am prestat de doua ori...
si daca nu iese nimic nu imi fac griji ca a fost o perioada foarte frumoasa pentru noi, asta cu incercatul. dupa 1 an si jumatate cand trebuia sa facem naveta in weekend sa ne vedem...
asa
bebi, un test , ceva?
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
buna dimineata feteleca sa va treziti
butterfly la tine eu zic ca la tine sunt sanse mari sa fie bebe
unde se gaseste clear blue?
ieri, desi testul de ovulatie a iesit negativ, am mai prestat o data, ca sa marim cat se poate sansele. adica saptamana asta doar marti nu am facut nimic. acuma eu zic ca ceva ceva trebuie sa se prinda.
eu asa am inteles ca atunci cand testul de ovulatie iese pozitiv inseamna ca in urmatoarele 24 de ore ovulezi. e corect? ca mi-a iesit ok marti si miercuri. si cum ieri am prestat de doua ori...
si daca nu iese nimic nu imi fac griji ca a fost o perioada foarte frumoasa pentru noi, asta cu incercatul. dupa 1 an si jumatate cand trebuia sa facem naveta in weekend sa ne vedem...
asa
bebi, un test , ceva?
Buna ! In leg cu ovulatia asa stiu si eu....Testul Clear blue l-am luat de la farmacie....se pare ca bebe se cam lasa asteptat , oricum voi mai face testul peste cateva zile, asa zic si eu ca am sanse sa fie bb , dar cateodata nu stiu ce sa mai cred...
Vreau
meu !
cristi_2003 spune:
da de la ce farmacie?
ca eu gasesc doar sure check, narcis si barza
Butterfly1 spune:
Eu am luat de aici din Panteimon , da nu stiu mi se pare ca farmacia 14 , 24 , nu stiu exact numarul
.Dar am inteles ca au in farmaciile din Carrefour sau incearca la Sensiblu.
Vreau
meu !