Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by alexia86
da hai sa zicem ca se mai intampla ca testul sa dea eroare avand in vedere ca l-am facut dupa o zi de intarziere, dar cu secretia maronie care indica menstruatia ce fac?
http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png
nu indica neaparat menstruatia,poti sa ai pete maro si de la nidatie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
yubi spune:
Eu cred ca am ovulat ieri, pt. ca m-a durut foarte tare ovarul drept si eu am tot timpul dureri la ovulatie.Am
aseara si acum sper sa fie cu folos. Incepe cea mai grea perioada - asteptarea
Oricum test nu o sa fac decat daca imi intarzie.Eu am un ciclu foarte regulat si imi vine fix la 29 de zile.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Butterfly1 spune:
Subscriu la ce spune Anca ! Eu zic sa consulti medicul si ai sa vezi ca s-ar putea sa fie bebe . Capul sus !![]()
Vreau
meu !
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by yubi
Eu cred ca am ovulat ieri, pt. ca m-a durut foarte tare ovarul drept si eu am tot timpul dureri la ovulatie.Amaseara si acum sper sa fie cu folos. Incepe cea mai grea perioada - asteptarea
Oricum test nu o sa fac decat daca imi intarzie.Eu am un ciclu foarte regulat si imi vine fix la 29 de zile.
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Iti tin pumnii !!! Sa fie cu noroc !!!!

Vreau
meu !
Sorvint spune:
buna dimineata fetelor.
LA MULTI ANI ALEXIA SI TOT CE ITI DORESTI TU SA TI SE IMPLINEASCA!!!
.
eu zic sa nu te lasi descumpanita inca pana cand nu apare cm.sa mai astepti o zi doua si sa faci din nou un test.
fluturas sper sa ne dai o veste buna si poate chiar maine sa nu trebuiasca sa mai astepti pana in ziua 33.
Sa dea DD la toate fetele aceeasi bucurie si aceleasi II liniute la care aspiram cu toate.
va
pe toate
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
buna dimineata fetelor.
LA MULTI ANI ALEXIA SI TOT CE ITI DORESTI TU SA TI SE IMPLINEASCA!!!.
eu zic sa nu te lasi descumpanita inca pana cand nu apare cm.sa mai astepti o zi doua si sa faci din nou un test.
fluturas sper sa ne dai o veste buna si poate chiar maine sa nu trebuiasca sa mai astepti pana in ziua 33.
Sa dea DD la toate fetele aceeasi bucurie si aceleasi II liniute la care aspiram cu toate.
vape toate
Buna ! Eu as vrea sa va dau o veste buna maine , insa nu cred ca s-ar schimba ceva pt ca ieri am facut un test si a iesit negativ si nu cred ca nivelul de hcg a crescut atat incat sa iasa maine o adoua liniuta pala (ca sa fie f clara iese din discutie),. Daca nu , mai astept , ce sa fac.....
Vreau
meu !
Sorvint spune:
fetelor mie daca mi-a iesit in ziua 21 progesteronul aproape dublu decat maxima normala a laboratorului sa sper oare la
? sau sunt situatii in care oricum iese mare analiza asta? nu stiu imi e teama sa imi fac sperante.
ruxandrab spune:
La multi ani Alexia !
Ramo
si ceai cu multa lamaie..
Yubi Sa fie cu noroc!
ici la toate fetele!
mie si astazi mi-a iesit testul de ovulatie negativ! cred ca e ceva in neregula .... mi-am facut o programare pe 7 mai la doftor,ufff... m-am plictisit de ei de tot....
Asteptand un ingeras
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
La multi ani Alexia !
Ramosi ceai cu multa lamaie..
Yubi Sa fie cu noroc!ici la toate fetele!
mie si astazi mi-a iesit testul de ovulatie negativ! cred ca e ceva in neregula .... mi-am facut o programare pe 7 mai la doftor,ufff... m-am plictisit de ei de tot....
Asteptand un ingeras
Ruxi , trebuie sa fii optimista si sa ai incredere ! DD ne va ajuta pe toate cu siguranta !!! Bafta si sa dea DD sa vina bebe cat mai repede !
Vreau
meu !
ruxandrab spune:
Sarumana Butterfly
... dar stii cum e ... uneori mai pici si in butoi...
Asteptand un ingeras