Aspirante optimiste >20 ani (294)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Anidaz vreau sa te intreb daca tu dupa ce ai intrerupt tratamentul de reglare a CM ai mai avut probleme cu durata acestuia?

Eu acum iau duphaston atat pentru reglare CM (il am ff lung si 42 zile) cat si pentru stimulare (duphaston din z 16 in z25 si in prima perioada z2-z6 ovamit).

Imi este teama ca dupa ce intrerup duphaston sa nu-mi revina ciclu iar la 42 zile, sau poate am succes si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Ramo , sa ai grija de tine si sa te faci bine !
Asta e , mai trecem si prin perioade proaste din cand in cand....
Adelutza , tu ce faci ?

Vreau meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

RAMO- Sper sa te faci bine cat mai repede!Pupici pt buburuza ta si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Ce sa fac,Fluturas? Am un catelus si ma bucur de el parca ar fii meu.Ne mai consolam cu el!In rest astept sarbatorile sa merg la parinti si mai ales sa vina perioada de .Mai ales ca acum am primit un tratament pt endometru,ca era cam mic, si sper sa se prinda de data asta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelaalba

Neata Fluturas?Poate ne dai macar tu o veste buna!Hai ca esti ultima speranta !

http://tt.lilypie.com/0SB0p3.png

Adelutza sper sa vina o data vestea cea mare insa cred ca va veni in Z 33 si nu maine in Z 29 , nu ma prea bazez pe testul de maine , cu toate ca imi doresc sa iasa a doua liniuta macar pala....Asa ca mai am un pic de asteptat...

Apropo , alaltaieri noapte am visat un soricel alb , ieri am visat un calut si ghiocei albi , aveti idee careva ce inseamna ????

Vreau meu !

Mergi la inceput

Habar nu am!Nu ma pricep deloc la vise si interpretari.De fapt eu nici nu ma iau dupa vise si nici superstitii nu am!

Mergi la inceput

Adelutza , sper sa iasa bine si pt tine....bine ca vin sarbatorile , asa mai uitam un pic de probleme si spor la , sa fie cu okishori !

Vreau meu !

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor , ati disparut ?

Vreau meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Alexia tot ce iti doresti sa se implineasca Ramo ,multa sanatate Un pentru toate fetele.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Buna Yubi , ce faci ? Tu esti in testari , care mai e situatia ?

Vreau meu !

Mergi la inceput