Aspirante optimiste >20 ani (294)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Sorvint

fetelor mie daca mi-a iesit in ziua 21 progesteronul aproape dublu decat maxima normala a laboratorului sa sper oare la ? sau sunt situatii in care oricum iese mare analiza asta? nu stiu imi e teama sa imi fac sperante.

eu eram insarcinata si in z21 mi-a iesit progesteronul f mic,de aceea am facut si tratament cu utrogestan si gravibinon,deci nu neaparat daca este mai mare este si bb.
Suna si tu dr si intreaba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by ruxandrab

Sarumana Butterfly ... dar stii cum e ... uneori mai pici si in butoi...

Asteptand un ingeras

Stiu cum e....toate trecem prin asta....dar o sa fie bine !!!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

fetelor multumesc pentru urari!!!
am o intrebare: daca ar fi sa fie de la nidatie aceea scurgere maronie,cam cat curge ca timp si cantitate?momentan am aceeasi scurgere,cantitativ foarte putin si este maroniu spre rosu, iar dureri menstruale nu am...
Oricum daca se va opri o sa mai fac teste de sarcina, daca scurgerea se accentueaza si chiar da spre cm...incerc sa-mi revin...asta e..

http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia86

am o intrebare: daca ar fi sa fie de la nidatie aceea scurgere maronie,cam cat curge ca timp si cantitate?momentan am aceeasi scurgere,cantitativ foarte putin si este maroniu spre rosu, iar dureri menstruale nu am...
Oricum daca se va opri o sa mai fac teste de sarcina, daca scurgerea se accentueaza si chiar da spre cm...incerc sa-mi revin...asta e..

Asta depinde de fiecare persoana in parte . poate sa curga o zi , doua , trei , depinde de fiecare organism.

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:

atata timp cat nu este rosu poti sa iti faci speranta,cat despre cantitate si durata nu pot sa iti spun mare lucru ptr ca difera de la femeie la femeie.
Iti tin pumnii

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:

atata timp cat nu este rosu poti sa iti faci speranta,cat despre cantitate si durata nu pot sa iti spun mare lucru ptr ca difera de la femeie la femeie.
Iti tin pumnii

poze si filmulete

povestea nasterii

Ancutza , ma bucur ca esti printre noi , ne mai impartasesti din experienta ta. Asa mai invata si fetele ca mine unele lucruri....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

eu am fost aspiranta un an si jumatate si stiu f bine cat este de greu sa pui o intrebare si sa nu iti raspunda nimeni.
Intru si eu cand pot si va ajut cu ce stiu cu mare drag

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by ruxandrab
La multi ani Alexia !Ramo si ceai cu multa lamaie..Yubi Sa fie cu noroc!ici la toate fetele!mie si astazi mi-a iesit testul de ovulatie negativ! cred ca e ceva in neregula .... mi-am facut o programare pe 7 mai la doftor,ufff... m-am plictisit de ei de tot....Asteptand un ingeras
Sper si eu sa fie bine La un ciclu de 25 de zile ,trebuia sa fi ovulat deja prin z 10-11.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Ancutza , sa speram ca o sa fim si noi mamici cat mai repede !
Yubi , capul sus di cu DD inainte , nu avem ce sa facem decat sa speram ca intr-o zi va iesi soarele si pentru noi !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la multi ani alexa si nu iti pierde speranta

sa va explic

duminica prestat
marti prestat (test de ovulatie eu zic ca e pozitiv iubii meu ca nu)
miercuri prestat (test eu zic ca nu e pozitiv, iubi ca da)
azi de dimineata prestat
mai si diseara

de maine, pot sa fac pauza cateva zile?

a ieri m-a intepat prima data ovarul drept si seara ambele, cu dureri destul de mari( eu nici la cm nu am dureri)
azi inteapa stangul

oare sunt sanse sa fiu ?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput