Cafea cu aroma de femei-cap 81
Raspunsuri - Pagina 16
iahim spune:
Este foarte eficace,insa imi este mila sa-l intep,mai ales ca este dureros a doua zi de la injectare,si trebuie minim 3 injectii sa-si faca efectul!
wonderful spune:
Stiu ca ti-e mila dar intre o jena de a 2a zi si sa-l infunzi cu antibiotice,prima varianta mi se pare mai buna pt. copil.Nici eu nu le faceam razand,dar ma saturasem sa-i tot otravesc cu toate kk alea de medicamente,care,stii cel mai bine,afecteaza alte organe.
iahim spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Stiu ca ti-e mila dar intre o jena de a 2a zi si sa-l infunzi cu antibiotice,prima varianta mi se pare mai buna pt. copil.Nici eu nu le faceam razand,dar ma saturasem sa-i tot otravesc cu toate kk alea de medicamente,care,stii cel mai bine,afecteaza alte organe.
W
Corect,ma mai gandesc..Fii-miu este foarte temperamental,nu sta nici macar sa-i curat urechile,dar sa-i fac o injecti...
iahim spune:
Am terminat cura de BRONHOVAXOM(1 capsula/zi 10 zile pe luna,3 luni consecutiv)...Inca nu se vede efectul...
Ii dau sa pape,intru mai tarziu...
Dodo-pui spune:
Iahim nici Bodo nu a fost racit sau tratament cu antibiotice pana la 4 ani(o data),apoi cum a intrat in colectivitate..varza.In primul an de gradi,de fapt in primele 2 luni am ajuns de 5 ori la dr.Cred ca-ti inchipui cat de greu am gasit o gradi sa-l primeasca ,...e in acele clipe daca nu era medicul homeopat sa ma opreasca il scoteam din colectivitate.Totul era din cauza lipsei de triere a copiilor la sosirea in gradi.Asistenta ajungea la ora 9 -9,30 iar medicul aferent nu l-am vazut niciodata.Am auzit ca a venit dar a stat doar in cabinet o data intr-un an(in acel an eu stateam cu el la gradi
).
Cat despre polidin ?!chiar nu am mai auzit de el/!S-au descoperit ceva minuni reactii adverse sau doar ne-am modernizat cu siropuri antibiotic.
Al meu copil sta mititelul la injectii(la cat cerebrolozin a facut...),tinut doar de mine dar sta.
Multa sanatate puiutzului tau.
W 
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
principe spune:
LA MULTI ANI LA TOATE FLORILE..8si mamei mele care este o floare si surioarei care implineste ani,in cinstea lor am fost si ne-am dezlecat la peste la un restaurant pescaresc..delicios.
Dodo,spirtul si otetul nu-s bune pentru febra,ele scad febra doar in principiu ,cand au efect vasoconstrictor,acest efect este doar de scurta durata,apoi fac ca febra sa cresca deoarece sunt si substante vasodilatataoare.
stii dupa ce pui spirt ai senzatia ca iti este frig ,apoi simti ca iei foc...acesta caldura pe care o simti este datorata faptului ca vasele de sange se dilata ,sangele circula mai repede iar temperatura creste.
polidinul este bun,stimuleaza autoapararea organismului,creeind o falsa febra(creste temperataura f putin)suficient ca organismul sa inceapa sa produca anticorpi ca sa se apere impotriva procesului infectios,proces care defapt nu exista...febra este o reactie de aparare a organismului,o comanda ca organismul sa inceapa sa produca anticorpi ca sa lupte cu infectia..deci acea febra (provocata in lipsa procesului infectios)este benefica organismului,deoarece este un "antrenament" in care organismul este invatat sa se apere,iar inamicul in realitate nu exista.
EU NU IAU ANTIBIOTICE ..SI NICI SEBASTIAN...doar daca chiar este nevoie...ins pana acum nu prea am avut nevoie.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Dodo-pui spune:
Buna dimineata ,
poftiti la o cafa
si o gustarica
.
O zi frumoasa va doresc.
Principe foarte rar folosim antibiotic(Bodo) caci eu sunt alergica la o parte din ele si inca nu mi-a venit randul sa fac o testare sa vad la care "nu dau coltul
.
intregul
al cafengitzelor.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
slimatei spune:
multumim Dodo, venim cu placere
cavalerul
o zi buna tuturor!
mie imi trecui de toate..ieri am avut o zi superba

![]()

![]()

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
alic spune:
salutare! ce faceti, gagici? vad ca v-ati petrecut, v-ati facut frumoase....asta e clar semn de primvara...
Lulu, cu intarziere si cu scuzele de rigoare iti zic La multi ani! sa ai parte de tot de-i mai bun in viata!
in rest, toate bune?
nu mi-ati zis ce ganduri aveti de pasti....
ALICe

eu