Cafea cu aroma de femei-cap 81

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!Iar v-am gasit pe pag. a doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani lui Lulu!

La multi ani tututor florilor!

Noi suntem ok, e cald, peste 20 de grade, ceea ce nu pot spune de cei din coasta de vest, minus 10 grade si zapada! Nu a vazut Vancouverul temperaturi de astea nici in plina iarna. Iar cei din alberta, dupa ce au avut o saptamana peste 20 de grade, de sambata i-a traznit cu 20 de cm de zapada! HIHI, las ca asta iarna cand vomam de atata alb, ei aveau temperaturi peste 0 grade....

am fost sambata la piata (aici piata e doar sambata), si prin malluri. Dupa ce am umplut portbagajul, ne-am dus prin magazine sa cascam gura si n-am rezistat la inghetata, ne-am luat double con, care era atat de mare, de ne-am chinuit o jumate de oras a o mancam, (eu si andrei, Victor a stat suparat in masina, ca de ce am luat inghetata inainte de masa, ca am fost lacomi, si ca nu ne primeste in masina sa nu o murdarim) Acu voi trebuie sa stiti ca la aceeasi bani iei un kg de inghetata in mall, dar asta era homemade, si e delicioasa. Ma bucur ca Andrei nu s-a imbolnavit, de la atata inghetata...

sanatate la copiii bolnaviori

stiti de scandalul din Texas, banuiesc ca stiti ca si noi avem in Canada, in BC, o comunitate-sora. Acum se straduiesc canadienii si texanii sa stabileasca care din copii ar fi cetateni canadieni (si menonitii de la noi umbla la fel imbracati, ele in special, dar nu sunt poligami, in schimb casatoriile tot in comunitate se fac, asa ca....)

principeso, Venezuela ta ma uimeste pe zi ce trece, si nu de alta, ca mie nu mi-a trecut inca uimirile de la canadieni

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Oltenia declara razboi Chinei. La un moment dat, nea Marin ii atentioneaza pe ceilalti:
- Ba, vere, da'-s milioane!
- Nu stiu, vere, unde i-om ingropa p-astia.

D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de distrugere in masa?
- Sigur, am pastrat chitantele!

Intr-o mica ferma, uitata in munti, a fost chemat doctorul ca sa asiste la o nastere. Neavand curent electric, fermierul aprinse un felinar in dreptul patului, unde sotia sa ii darui un fiu. Nu trecu mult timp si aparu si al doilea copilas. Bucurie mare, insa vazand ca apare si al treilea copil, fermierul incepu sa strige:
- Doctore, sa stingem felinarul,lumina ii atrage.

Un tip mergea la volanul unei masini si face pana chiar in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal.
Un nebun agatat de gardul spitalului chicotea uitandu-se la omul care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minute, nebunul il intreaba:
- Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare?
- Da, cum sa nu, ar fi suficiente.
- Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta.
- Bai, da' destept esti! Cum de te tin astia inchis in
spitalul de nebuni?
- Pai, ba, eu sunt nebun, nu tampit!

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice:
- Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat. Vine ardeleanul si alege copilul negru, la care doctorul zice:
- Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru? La care ardeleanul raspunde:
- Da, dar unul dintre aia doi e moldovean, si eu nu risc.

Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce. Langa pat se afla un gong.
- Ce-i cu gongul ala? intreaba prietenii, clatinandu-se.
- Nu-i gong, e un ceas vorbitor.
- Serioooos? Un ceas vorbitor?
- Ca sa va conving, priviti. spune tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el.
Curand, o voce de cealalta parte a peretelui, striga:
- E 3 dimineata, boule!

Mergi la inceput

W...

TAAAAREEEEE!!!!!

Mergi la inceput

Maru,scuze,de ce scandal din Texas este vorba??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by iahim

W...

TAAAAREEEEE!!!!!

Toata saptamana o sa va tin in bancuri ca am primit pe mail o groaza!Dar vi le dau cu portia ca pe...antibiotice.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

quote:

W...

TAAAAREEEEE!!!!!

Toata saptamana o sa va tin in bancuri ca am primit pe mail o groaza!Dar vi le dau cu portia ca pe...antibiotice.

W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:

E mare proces ca intr-o comunitate "poligama", se casatoreau intre ei, inclusiv cu fete de 15-16 ani...s-au sesizat serviciile de asistenta sociala si nu numai, din cate am inteles eu... Sunt "la mijloc" sute de copii rezultati din casatoriile astea...

Dar o asteptam pe Marucu detalii..

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsLara

quote:

E mare proces ca intr-o comunitate "poligama", se casatoreau intre ei, inclusiv cu fete de 15-16 ani...s-au sesizat serviciile de asistenta sociala si nu numai, din cate am inteles eu... Sunt "la mijloc" sute de copii rezultati din casatoriile astea...

Dar o asteptam pe Marucu detalii..

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mersi,Lali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

asta e partea canadiana a povestii:
B.C. sect prays for commune members at raided Texas ranch
Leader unaware if any children seized are from his community
Last Updated: Monday, April 21, 2008 | 8:06 AM ET Comments6Recommend14CBC News
The leader of a polygamist sect in British Columbia says he doesn't know if any children from his commune are among the 400 taken into custody from a similar sect in West Texas this month.

A Texas court heard Friday during custody hearings that Canadian children are believed to be among the 416 youths seized by child welfare workers from the Yearning for Zion Ranch, near the town of Eldorado.

Winston Blackmore, the spiritual leader of the commune in Bountiful, B.C., said while he's had no contact with the Texas sect for six years and is unfamiliar with its members, he is concerned about the seizure of the children.

"Any parent should be concerned about every child, whether they are Canadian or not," Blackmore said during a rare interview with the Canadian Press.

"A lot of those people are our relatives and our friends and I'm concerned about them. I'm sure sorry that [the raid] happened."

Hundreds gathered in the community's temple on Sunday to pray for those in Eldorado, with some of the cars in the parking lot bearing plates from Alberta and Idaho.

The Yearning for Zion Ranch is owned by the Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints, a breakaway Mormon sect. Built by polygamist leader Warren Jeffs, the sect came to West Texas in 2003 and includes about 1,000 followers in Bountiful.

Allegiances in the southeastern B.C. community are said to be divided between Blackmore and Jeffs, who is in jail in Arizona awaiting a second trial on charges of incest and sexual conduct with a minor.

At the order of Judge Barbara Walther, a mobile genetic lab began taking DNA samples Monday at the shelter where the children are being kept in order to determine parentage and whether sexual abuse may have occurred.

Parents will be able to submit samples Tuesday in Eldorado, closer to the ranch.

State officials will begin to relocate some of the children once DNA sampling is completed.

Child welfare officials claim the children seized in Eldorado were abused or in imminent danger of abuse because the sect encourages girls younger than 18 to marry and have children. Experts have told the court that many of the women in the sect had children when they were minors, some as young as 13.

A Phoenix reporter covering the case, Mike Watkiss, said it's been alleged children within the sect have travelled back and forth between the U.S. and Bountiful.

"It's long been suspected that when media or the law enforcement officers start looking for a child [who] may be in distress, that they are often spirited across the border to Canada and vice versa," said Watkiss.

British Columbia Attorney General Wally Oppal has said he was informed by officials in Ottawa that some of the children seized were Canadians.

Authorities raided the compound on April 3 after receiving reports a 15-year-old girl had married a 50-year-old man and given birth to his child. Officials have not yet located the girl, now 16, who called authorities to say her husband abused her.

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput