Cafea cu aroma de femei-cap 81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Nu era petrecere de copii , dar a fost langa Snagov, ca deh' au vrut sa faca gratar in curte si m-am dus cu masina...deci interzis alcool la volan!

Macar vara-mea a promis ca la anu' face acasa in Bucuresti, ma pot duce ca o "lady" cu taxiul si beau si eu ca omu'

Tu ce mai faci, ce mai "zice" Venezuela?

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

am uitat ca in ro este interzis alcoolul la volan...in venezuela nu,poti sa bei si sa conduci..astia nu au vazut in viata lor o fiola,sau sa le ia carnetul.

eu ce sa mai zic,ma strofoc ca nu stiu ce sa-i fac dulce lui sebastian de paste

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata hai ca daca tot ati baut aseara,sau marog cine a apucat... eu dau o cafea sa va dregeti,bre...

ei ce sa fie principe hormonii uneori imi joaca feste..da las ca le pui eu pofta'cui... trebuie!!! ca de nu am o familie de mentinut...
gata azi arunc si lupt pt.

va o duminica placuta!!!!

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata fetelor, eu sunt obosita si mi somn de asta am venit aici sa beau o sa ma trezesc.

Stefi ce ai mei ? LAsa hormonii la o parte ca eu patai si mai si, de cate ori era sarbatoare sau aproape imi respingeam barbatu meiiii si azinoapte ma respis el pe mine zicandumi cai sarbatoare noo mai zi ceva . Acuma il tin in sarbatori pana nu mai poate si ce crezi ca nu sunt in stare? hm.....

Duminica placuta la toate!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

"neata fetele!La noi este ceata!Desi nu a plouat,si este frig!Daca de Florii este asa,inseamana ca asa va fi si de Pasti!

LA MULTI ANI TUTUROR FLORENTINELOR!Avem prin cafenea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
tuturor sarbatoritilor zilei,
multa sanatate si tot ce va doriti.

Noi ieri am fost la o petrecere ,la ziua unui baietel(baiatul nasilor) si atat s-a jucat ,tipat "chirait" si tot capitolul incat nici nu mi-am dat seama ca ar avea ceva.
Ajunsi acasa febra ,voma....prim urmare suntem pe antibiotic,nurofen+tratamentul pentru ochi.
Azi am fost in familie la biserica ,l-a impartasit pe Bodo (lui ii place f mult sa stea la slujbe,sa cante cu preotii.
Acum pare sa nu aiba febra(doarme caci azi noapte am stat in 3 reprize cu otet).

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Helou,fetili!Azi e o vreme minunata aici.Am fost la ai mei,pe mama o cheama Florentina,am venit acasa si m-am culcat,ca azi noapte parca am avut mishcirici in ,n-am putut dormi.Ori o fi fost de la bautura?!!

Mergi la inceput

Dodo,sanatate lui Bogdanel!Si al meu a facut febra azi noapte!Ieri la pranz nu aputut dormi,spunea ca "il gadila ceva in gat"..surpriza pe seara:38,3 grade,nu ceda la nici un antiiinflamator!

De ieri seara suntem si noi pe antibiotic!Nu a vomitat pentru ca i-am dat cateva picaturi de metoclopramid inainte de culcare...

Nu stiu ce se intampla,dar puiul meu intre 2 si 3 ani nu a racit decat o singura data!Cum a crescut,s-au indesit racelile.Cert este ca alearga toata ziua,il schimb de 2 ori pe zi,hainutele lui parca fi ar fi scoase de la masina de spalat dupa ce sunt stoarse!

Asta este,au fost viroze foarte urate in primavara asta...si cand ma gandesc ca nu merge la gradi,daca art fi mers probabil ar fi stat mai mult acasa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Helou,fetili!Azi e o vreme minunata aici.Am fost la ai mei,pe mama o cheama Florentina,am venit acasa si m-am culcat,ca azi noapte parca am avut mishcirici in ,n-am putut dormi.Ori o fi fost de la bautura?!!

W

W,la multi ani cu sanatate mamei tale!Noi azi am fost la soacra-mea,o cheama Floarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Multumesc,Iahim.Cat despre virozele asrea nenorocite,nici nu-i de mirare la cat de sucita a fost primavara asta.O zi 20 grade,next zi 7 grade si tot asa.Cred ca incepe sa-si spuna cuvantul si aerul asta otravit pe care-l respiram cu totii,plin de noxe.E adevarat ca polidinul nu mai e eficace?Inainte eu il faceam copiilor mei pt. fortificarea sist. imunitar.

Mergi la inceput