Casnicute sexy (170)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Alina eu n-am doi copiii, dar sigur daca as avea, nu ar avea aceeasi nasi
, fiecare cu nanutul lui ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
monica-elizabet spune:
ai mei da...au amandoi aceiasi nasi
nu sunt tot cei pe care-i avem noi nasi de cununie, fiindca am zis sa fie nashei tinerei...dar bineinteles ca daca vrei alt nash se poate f bine si fara suparare din partea primilor nashi
danelutzo singurica? ![]()
monica
mariussimiuc spune:
Alina,se poate sa aiba aceeasi nasi,dar nu e obligatoriu.
Cami,nu dai nik de baut de ziua ta? ![]()
Monica,cum se mai simte Ruxita? 
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
Miho,
as zice ca-i mai bine dar n-as vrea sa ma risc ![]()
n-a mai durut-o delok burtika si a si mancat, am fost putin si afara...inca tuseste si are muci...
eu fac ciulama
am comanda de la alex
si-asta mic e pfoticios seamana cu mine...luase sotul ieri de la paita niste ciuperci proaspete(aduse din sud) e deja a doua oara cand luam...doi ani habar n-am avut ca exista...nu le-am vazut la fatza...si cum le-a vazut...a zis...uraaa...ne faci ciulama??? ![]()
monica
OlgaTarziu spune:
Salut fetele. Eu scriu rarutz si dragutz.
Rezumatul celor 2 luni de absenta?
Tony a tras inca doua boliri, una pneumonie cu otita si a doua o raceala . Am fost in concediu o saptamana in Cuba. A fost de vis. Marti vine tata si sta 3 luni, timp in care cred ca ma termina psihic. La lucru stres mare, oboseala. Incercam sa avem surioara sau fratior pt Tony de 5 luni si nimic. Poate ca e prea tarziu pt noi, poate sunt prea obosita. Cert e ca ma da pest cap.
Cam asta e rezumatul. Asa ajung sa nu am timp de nimic. Lucru, curatenie, mancare, iesit cu copilul la activitati sportive, parc, si iar vine noaptea. Si apoi de la capat. Scandal la culcare, trezire de 2 ori cel putin si tot asa.
Depresie....-nu am timp -ca cred ca daca as putea sa stau o secunda sa ma gandesc as ajunge sa nu mai ies din faza proasta.
Liana30 spune:
'neatzaaa
va facui cafeaua

beti voi ca io nu pot..ma duc la punctie
va pupppp
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Danelutza spune:
'neata...
Liana multumesc pentru cafea si bafta multa 
Mai, la mine iar ploua 

, luna asta ai iesit doar o singura data cu Isabella la plimbare, ca-n rest am fost sechestrate fortat, la domiciliu 

dispar sa calc, din nou 
Va tuc in ordine analfabetica si va doresc o saptamina minunata 

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
mhldvrc spune:
Neata!!
Liana, bafta!
Danelutza, poftim o raza de soare, prinde-o
si nu mai fi suparata.
Am multa treaba
.
si 
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
mhldvrc spune:
Alina, si copiii mei au nasi diferiti, nu vad nimic rau in asta.
Miha, sanatate!
Monica, sanatate domnisoarei Ruxi,
sa-i treaca!
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc