Casnicute sexy (170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna frumoaselor
va trimit soare de la mine? poftiti
ruxi a dormit f bine azi noapte fara tuse, febra sau dureri...asa ca ne-am odihnit cu totii...insa desi suntem toti liberi ca este sarbatoare la 7,30 nu mai dormea nimeni...ne-a dat trezirea
Danelutza, spor la calcat
Liana tin pumnii...Doamne ajuta
esti pe maini bune sunt convinsa ca atelocin e cu tine
mdlvrc, suntem bine multum
Olga, numai bine si sa dea DD un fratior sau surioara mai repede pentru pitic
Miho, iar halaidui?
alina, ioana, doina, Bi, cuscra,mirela,gabitza,stefania, mmiha, Dana-ch,sony,marilena, pe toate
sa aveti o saptamana minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

va pupam, scuze de lipsa din peisaj.....ne-am apucat de zugravit, schimbat geamuri si pus AC

sanatate copilasilor bolnaviori si succes ingerasilor din concurs.

tre' sa merg la un botez...fetita....nu am nici o idee de cadou ....are tot ce-i trebuie de la a la z.......dar ceva simbolic, pe langa plicul cu bani ce sa-i iau???
ajutati-ma va rog

ma gandeam la o per de cercelusi dar am aflat ca , doar la o luna de viata, a primit 10 perechi....

am vazut un fel de medalion cu un cristal Swarovski foarte frumos....si nu foarte scump......

Mihaaaaaaa, ce a primit ingerasa ta la botez...asa poate-mi fac o idee

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....nu e nimeni pe aici....?

maine ma duc sa-mi iau placa de par .....cica cea de la Remington ar fi cea mai buna .....voi de care aveti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Merci Monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Danelutza , multam de cafea .
Monicooo , Liana e sper ok , mai multe o sa zica ea.
la toate .

gyongyi

Mergi la inceput

buna fetelor,
atelocin multam de vesti
danelutza multam de cafelutza, sucuri si ce-ai mai servit pe-acolo...da valiza aia nu vreau s-o servesc unde pleci?
mmiha petrecere frumoasa la botez
eu si ruxi suntem acasa ca fetele...de maine incepe si ea gradi
va pe toate

monica

Mergi la inceput