Casnicute sexy (170)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:

![]()

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Liana30 spune:
Danelutzooo nu avui timp fatooo..scrisai si io pe acolo ca era nevoie...da pe bune ca nu prea mai am timp..si nici nu vreau sa stau mult pe net...sunt in focuri mari
am inceput Fivul asa ca relax..relax![]()
va pup pe toateee..voi stiti ca io va iubec pe toatee.
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Danelutza spune:
Liano doamne ajuta, ai grija de tine, stai linistita si sa nu te obosesti prea mult, da... 

slimatei spune:
mai fetelor eu iar 's varza cu organizarea,
plus ca am facut comanda de vreo cateva butoie de depresie ..vreo doua le-am spart dar restu' tot a mai ramas o dara..si tot curge la ele..of.. ce viata..sa nu-ti lipseaca nik si totusi sa-ti lipseasca tot..cine vrea sa inteleaga,intelege...
eu incerc sa-mi revin am cateva zile de cand lucrez la proiect.
va pup .pa ! revin curand! sper!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Danelutza spune:
Stefania si eu am vreo citeva butoaie cu melancolie/depresie, asta de cind ploua si uita sa se mai duca din zona, asta de peste 10 zile
. Daca vrei un umar sa plingi, ti-l ofer pe-al meu 
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va
pe toate sunt si eu in zona pentru scurt timp, azi am lasat copilul plangand la gradi, in 2 min oar era super vesela asa ca am plecat cu prietena mea in cautare de papuci
si alte prostioare
acum ne pregatim sa plecam in parc fara sa dormim la pranz 
monica
slimatei spune:
multam fain..deja trecuta faza incep sa-mi revin dar ramasese sechele..si uneori inca imi mai sare mustaru' dar incerc sa sterg imediat ca n-am incotro nu vreau sa ajung mai rau dar greu merg spre mai bine... urata treaba...da' nu'mi revin eu...
va pup revin cu noutati
slimatei spune:
haideti ca va spun si noutate mare.... marti facem 4 lunite si deja ieri am facut
prima rostoglire
pe burtica, pt. micutza mea e mare realizare si eu sunt tare mandra..asta e un motiv de aruncat butoie ,numa' sa rteusesc ..pana nu vine cineva cu 
am fugit
Danelutza spune:
Stefania felicitari pentru micuta rostogolitoare, sa te tii bine, ca de-acum daca nu esti atenta, o gasesti jos in loc pe pat. Sanatos e sa stea in patutul ei ![]()
Monica uitai sa te intreb, ce faceai dimineata pe la ora 9, ora Romaniei
, sau ai uitat calculatorul deschis ?
Plimbare placuta si sa ne spui si noua ce papucei si prostioare, ai cumparat ![]()