Casnicute sexy (170)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
moama, cuscra
la vorba pe-aici?
e plecat musteata?
o fi la miha de nu mai apare ea? ![]()
monica
Danelutza spune:
Despteptareaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Va tuc in ordinea din catalog, revin mai tirziu, dispar la calcat vreo camasa sau poate doua... ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
mariussimiuc spune:

Eu is intr-o pasa nasoala tare zilele astea...Cred ca ma paste o raceala sau cine stie ce-oi mai fi avand...Nervii m-is pe bigudiuri...
Dar mai vin...![]()
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alexa si mami spune:

toate
miha ia de aici
sa-ti treaca nervarea.
danelutza, mi-ai adus aminte de "datorii", am si eu de calcat tone de rufe 
moni, super interesant ce ne zici tu acolo. daca ar fi si la noi asa...eheee
alexa si
mami
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu is intr-o pasa nasoala tare zilele astea...Cred ca ma paste o raceala sau cine stie ce-oi mai fi avand...Nervii m-is pe bigudiuri...Dar mai vin...
intinde-i cu placa
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
monica-elizabet spune:
ce linsite-i pe-aici
pe toate
sunt in zona cu 2 prichindei care refuza nani de pranz
vor afara la joaca
ruxi din nou a plans numai dimineata cand am mers apoi s-a jucat f frumos si s-a simtit bine
monica
Danelutza spune:
Georgi sanatate multa zimbaretei 
Monica, domnisoara Ruxi testeaza terenul, crede ca daca plinge o iei automat acasa. Lasa ca se obisnuieste si o sa inceapa sa vorbeasca in portugheza, de nu o sa va mai intelegeti in romaneste cu ea
.
Alina si eu am un "munte" de calcat, doar ca au ramas numai camasile si pe astea le calc cu fierul, nu pot profita de presa, ca nu le rezolva bine si-mi topeste nasturii.
Cuscra cum te mai simti ? Hai, treci la povestit, fruntea sus ca miine o sa fii din nou in picioare si nu o sa te mai doara nimic. Nu gindi negativ, da ?
-ici
Aaa, vroiam sa-ti spun, Robert o fi indragostit de maninca asa putin ![]()

Liano pe la alte subiecte am vazut ca scrii, dar aici nu mai vrei.
ulutoooo
Mai fetelor, eu nu mai rezist cu timpul asta, iar ploua 
Doar ieri a fost cald, chiar foarte cald dimineata, iar dupa amiaza au putut sa se joace copilasii in gradina, la petrecerea Vittoriei. Isabella a fost foarte linistita, aia se trinteau, se loveau, se tavaleau pe iarba, iar domnisoara mea era foarte serioasa, s-a dus sa se tavaleasca cind nu mai era nici unul, asta ca sa fie lovita.![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

asa ca bantui
Poze
.
gyongyi