Timisoara, Impreuna! (97)
Raspunsuri - Pagina 10
deya spune:
Of gonghy hai fi tare si sustine-o pe sora ta.Eu am postat un mesaj in care te intrebam de doctor vad ca nu o aparut.Si te rog fa-ti timp sa mergi si tu la doctor.
Doris nu ne baga in sperieti.
Restu unde sunteti?
gonghy spune:
Ba Deya ti-o aparut mesajul l-am vazut.
Am scris ca azi nu am ajuns la el ca nu o raspuns si cu rusu la mine nu pot sa ma prezint.Astept sa se carabaneasca dupa care neaparat bag un control super/extra amanuntit ca nu e de gluma.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
lore03 spune:
Laura imi pare foarte rau ca nu te simti bine ....ai grija de tine si sa mergi la doctor neaparat.....dar ce doctor misto ti-ai ales smechero
.Te
cu drag si pe tine si pe Maya cea neastamparata.
Imi pare rau si de problema de sanatate a nepotelei tale ....din pacate nu stiu nici un cardiolog pediatru ...dar sigur o sa gaseasca unul bun.Sa dea Dumnezeu sa nu fie o problema grava.
lore03 spune:
Nu stiu ce naiba am dar tot timpul ma simt obosita...nici nu dorm prea bine ,visez atat de mult .
De scris nu am nici o idee ....dar poate ma trezesc in ultimul moment 

Doris-Alina spune:
Lore, hai ca deja Maria v-a indus starea de bine necesara ca sa va vina inspiratia, sa nu mai ziceti ca scrieti pe uscat...![]()
Deya, la treaba...de abia astept gandurile tale despre noi...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Lormi spune:
Saluty gagici !
Intrai si io pe-aci sa vad ce mai faceti.Avusai un WE super fain si lung,sambata am fost la belit ochii prin bazar,mi-am luat o pereche de balerini,dumineca am fost in Flavia,era la lume...
am stat la coada ca sa intram in piata cred ca 10 min.,dupa aceea am fost la Zoo(ideea am furat-o de la Laurelu) iar seara ma fost la niste prieteni si m-am jucat cu BEBEUL lor super frumos si cuminte,imi venea sa-l mananc cat era de dulce.
Laura multa sanatate pentru Maya si pentru Alexia,sigur veti gasi un dr. bun care sa va ajute.
Ana felicitari pentru Alex si pentru tine care l-ai crescut asa frumos
.
Mariaa cazui in butoiul cu melancolie de la melodiile ce le-ai postat(pe mine m-ai uitat cand erai la capitolul "i luv you"
) dar iti spun eu I LUV YOU
pentru puterea si indarjirea ta
.
Doris m-ai facut super curioasa cu editia aniversara!Sigur e ceva foarte "la sentiment" !
Katik bafta la invatat pentru examenul de conducere,presimt ca il iei din prima !
pt. copilasi si pt. tine !
Claudia ma bucur ca te-ai hotarat sa iei biletele pt. concertul cu Celine Dion,sigur va fi o seara foarte frumoasa pentru tine si Helmut,o meritai din plin !Te
!
Lore ce mai face Laurica,e bine?Incearca seara inainte de culcare sa iti faci un ceai de tei cu miere,e calmant si te va ajuta sa dormi mai bine !
Mihi cum te mai simti?Fluturashul din burtik e cuminte?
Silva ce mai faci?Mai putin si vine mama ta,cred ca esti super bucuroasa.
Danitin imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate,dar totul are o rezolvare si cu cat mai repede cu atat mai bine,decat sa suferi mai bine tai raul din radacina.
si insanatosire grabnica !
Deya tu ce mai faci?Ai scris ca mama ta lucra in domeniul reflexoterapiei sau n-am inteles eu bine?
Aida drum bun pentru cand plecati in Franta si Distractie maxima !Va
!
Anda tu ,ca de obicei scurt ...ca si sageata albastra !Mai scrie-ne si tu ce mai mesteresti !
Liana "Bine ai venit!" pe la noi si te mai asteptam !Sa dea DD sa ti se implineasca cat mai curand visul !
Merg si eu la nani si poate fac si ceva "treaba" ca ,cred ca incepe perioada ovulatiei.Va
si
pe toate !
Album Lormi
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Lormi
Mariaa cazui in butoiul cu melancolie de la melodiile ce le-ai postat(pe mine m-ai uitat cand erai la capitolul "i luv you") ...
Merg si eu la nani si poate fac si ceva "treaba" ca ,cred ca incepe perioada ovulatiei.Vasi
pe toate !
ciocu mic si joc de glezne

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Laura, medic bun cardiolog pediatru e Lesovici, are cabinet la policlinica (centru medical) de langa policlinica de copii. Eu am fost cu Paul la el, e medic foarte bun pediatru si are dotari super. Sanatate multa nepoticii!
Maria, superrrr melodia!
Va pup ma duc sa-mi fac o cafa
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
O www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM" target="_blank">melodie care mie imi place mult
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI" target="_blank">iubiti, traiti, visati!
ma regasesc asa de mult in cantecul asta..e melodia mea de suflet si parca mie mi-a scris-o cineva. cand vreau sa-mi pansez sufletul, asta ascult. un cantec despre pasiune, despre tandrete, despre vise, despre dorinta! v-o daruiesc si eu voua sa va mangaie inima. 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara