Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!
Raspunsuri - Pagina 14
carrie spune:
Uraaa, a venit pe lume Luca Mihai!Bine ai venit barbatel mic, sa ii sanatos si norocos!
nu stiu mai multe detalii ptr ca Mihai era pe tel cu rares cand a venit Daniel Muresan sa-l felicite si sa-l intrebe cum il cheama.sunt bine amandoi, acuma stau langa tel ptr detalii, dar sper din suflet ca greul a trecut!
revin maine cu stiri calde!
mami_alexia spune:
BINE AI VENIT PE LUME, LUCA MIHAI! FELICITARI MIMICII SI REFACERE RAPIDA SI USOARA!
Ramona, in legatura cu gaurile in urechi..banuiesc ca a dururt-o tare..a adus-o langand inapoi dar i-a trecut repede, doar isi mai aducea aminte si incepea din nou. Si a curs si sange, i-au pus vata. Gaurile s-au vindecat cam in 3 saptamani, am dat-o si cu ceva creme, ca tot coceau.Succes!
Si noi avem probleme cu recunoasterea identitatii, desi avem cercei. Eu nu o imbrac pe Alexia roz din cap pana in picioare si atunci lumea, cand vede albastru sau verde(geaca de exemplu e verde) are impresia ca e baiat. De-abia cand se apropie isi dau seama de fapt ca e fetita.
NOAPTE BUNA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
olim spune:
BINE AI VENIT PE LUME, LUCA MIHAI! FELICITARI RALU REFACERE RAPIDA SI USOARA SI UN BEBE MANCACIOS SI SANATOS!

cristiana te asteptam cu stiri
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
arleena spune:
whow ce veste. felicitari Ralu, refacere usoara si laptic mult. Bine ai venit pe lume Luca Mihai...

mai citeam zilele trecute pe forum de corelatie ploaie-apa rupta....se pare ca la ralu chiar a prins superstitia asta...erika doamne ajuta sa duci la termen sarcina asta.
noi ne-am incumetat sa iesim la iarba verde si a fost bine chiar daca am prins vreo 4 reprize de ploaie....am fost in faget o gasca mare, prietenii din facultate ai sotului....alex singurul copil....da sa va zic ca nu a dormit de amiaz;l-am echipat cu cizme de cauciuc, pelerina de ploaie....s-a jucat in continuu, fugea, culegea flori, ne-am plibat prin padure(il facinau copacii, sa se uite in sus cat sunt de inalti), lua pe toata lumea la rand, a mancat ca spartul, din toate(mici si carnaciori doar a gustat) da piept de pui si pulpe dezosate cred ca a mancat mai mult ca mine si i-am dus de acasa niste legume facute pe abur.....cum l-am pus in masina sa venim acasa a cazut lat in scaunel.....si sa va zic ca am condus la intoarcere
, n-am mai condus in oras de vreo 7 ani cred....doar in afara localitatii acum de vreo 2 luni am mai mers....offf....vreau sa invat sa conduc calumea
da cred ca pana nu o sa am masina mea nu o sa am sanse....![]()
ma duc la nani si io ca's rupta la cat am umbalt azi dupa alex 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
nana_sim spune:
Bine ai venit pe lume Luca Mihai! Sa-ti fie calea luminoasa si viata indestulata, sa dai si sa primesti tot atata dragoste cata a fost nevoie ca sa apari tu printre noi.
Felicitari Raluca, sa fiti fericiti si binecuvantati cu totii! 

asi spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit Luca Mihai!Sa iti fie viata presarata cu bucurii si impliniri.
Raluca refacere rapida si te asteptam iar printre noi.
Simona(arlena) ce fain v-ati distrat.Felicitari pentru experienta cu soferitul.
Mai sunteti libere si azi fetelor?
Fug sa ma spal pe cap si apoi pregatesc cafeluta.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Gata cafeluta 
Habar nu am cum sa ma imbrac azi ca e ciudata rau vremea
.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Uau ce veste buna!
Ralucuta felicitari! Sa traiasca Luca Mihai si sa fiti fericiti! Multa sanatate si sa te vedem cu bine!
Am baut deja 2 cafele si sunt la serviciu! Ce zi, domle, ce mai zi!
Roxa
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
Bine ai venit pe lume Luca Mihai iti dorim sanatate si o viata frumoasa 
din pacate nu stiu sa scriu urari frumoase
dar va doresc tot binele din lume Raluca si Luca Mihai
....am avut asa emotii aseara pentru voi...si pentru mine ![]()
ma duc ca am pus de o zeama de salata 
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
mariana tache spune:
BINE AI VENIT PE LUME, LUCA MIHAI!!!
Sa ai parte in viata doar de lucruri frumoase, multa sanatate, dragoste si impliniri.
Raluca, mamica fericita!
Felicitari pentru a doua minune! Sa te bucuri de micul print o viata intreaga! Transmite felicitari si taticului.
In alta ordine de idei
:
- HRISTOS A INVIAT!
- LA MULTI ANI! tutror sarbatoritilor pentru ziua de nastere si pentru ziua numelui (de florii). (imi cer scuze pentru aceste urari decalate).
- Fetelor, multumim pentru urarile de ziua lui Stefan; multumim ca nu ne-ati uitat. 
Am fost harnica si am citit tot capitolul; am aflat o gramada de lucruri despre voi, m-am bucurat de poze.
Stanca, 11x
felicitari pentru campania reusita de Paste! Esti brava! M-am emotionat tare citind continutul felicitarii; mi-ar place intr-o zi sa-i cunosc pe copii, desi nu am merite deosebite in toata povestea asta.
Cate o
pt fiecare dintre voi care a facut un pic pt copilasi.
Olim, m-am uitat la pozele voastre; ai doi barbati f frumosi
; piticu e delicios! sa-ti traiasca! am fost dezamagita ca nu te-am vazut si pe tine in poze.
Simona, esti o draguta, tu si lalelele tale! 
Dar cu bubele? pana la urma de ce natura au fost?
Roxana, am citit ca aveai o noutate pt mine; care-i aia; azi la tel nu ai spus nimic.
Cristiana, super nasoala faza cu hipotermia; cred ca era sa lesini; doamne! Acum cum mai sunteti?
Rolo, am pove azi cu Roxana la tel; si am auzit numai lucruri bune despre voi ![]()
Manu, cand ne mai pove si noi de drumuri??? ![]()
Imi place ca v-ati facut obiceiul sa beti cafeluta de dimineata impreuna; f dragut! poate ma prinde si pe mine obiceiul vostru si da domnu` sa vin mai des in zona.
OK; ma intorc la treburile mele. Va pup cu drag pe toate!

A! Si inca odata: bun venit pe lume, LUCA MIHAI!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!