Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
Ciao gagici! Traiasca 1 mai muncitoresc! 
Am baut cafelutza buna + 2 sandwich-uri, iar azi am in plan sa lenevesc si sa ma odihnesc si deseara sa merg la alergat in parc si la o ora de sport la sala...sa vedem ce iese...saptamana viitoare iar lipsesc, voi fi 2 zile la Bucuresti.
Cristiana, voi ce planuri aveti? Va incumetati la iarba verde? Ca nu e chiar soare...oricum va doresc distractie placuta in minivacanta voastra ![]()
Dna Tache, pe unde umbli?
Simo, care mai e productia de lalele mai nou?
va
gagici!
Roxa
carrie spune:
neata gagici
Stanca saru mana de cafea, noi ne-am culcat ft tarziu, am stat cu niste prieteni in povesti si acuma is
.
Roxa ne-am facut planuri cu colegii sa mergem la Taga dar nu m-am incumetat ptr ca Sofi e mai mult pe jos , e cam rece si iarba uda asa ca optam pt varianta ta, leneveala luuunga!
Thea e la salina din Turda cu tata.
mai viu azi sa vad ce faceti!
asi spune:
Deci se pare ca imi tineti companie.Mai fetelor chiar stam acasa de 1 mai si nu facem nimic?
Nici noi nu avem chef sa mergem nicaieri.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
Ola iubitelor!!
Ce buna a fost azi cafelutza, Stanca, multumim
Unii stau acasa ca-s sechestratzi, asa ca nici macar nu ma gandesc la iarba verde... in schimb am savurat dimineata in balcon, toti 3+1, iar acum miroase super bine din cuptor fripturica... (asta in loc de mititei)... deci gagici, 1Mai muncitoresc in familie, leneveala si tihna cat cuprinde

Criss,
ms.mult
va pupam pe toate, o zi frumoasa sa aveti!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
35sapt.+
carrie spune:
fetelor am foarte mari emotii!
Raluca e in drum spre spital, i s-a rupt apa si era f speriata ca Stefi are varicela si ea doar 36 de saptamani, dar eu sunt increzatoare si sigura ca Doamne Doamne are grija de ea si bb.noroc ca Muresan s-a intors ptr ca a fost plecat o saptamana.
haideti sa ne rugam sa fie bine si sanatosi amandoi!naste usoara Ralu!!!

bleah ce ploua afara, mie mi s-a rupt gura de atata cascat azi!![]()
asi spune:
Cristiana mai stii ceva de Raluca?
jozsaerika spune:
Doamne ajut-o pe Raluca sa nasca cat mai usor si sa fie sanatosi amandoi 
nu pot sa cred ca asa repede naste....chiar azi ii spuneam si eu sotzului ca pe Norbert l-am nascut la 37 saptamani si ca ne putem astepta sa nasc si acum mai repede...desi mi-e frica
Cristiana cand mai poti mai scrie-ne ce se intampla...
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
carrie spune:
fetelor, sunt pe linia fierbinte cu Ralu, e o luptatoare si e foarte curajoasa desi se pare ca nu e prea usor.
copilul nu e prea pregatit si nu a coborat, dupa 5 ore avea contractii dar nu se prea dilata.sunt convinsa ca totul va fi f bine, rugaciunile noastre sunt f importante.
Erika fii linistita si tu si fetitza veti fi foarte bine, ziua nasterii care e atat de grea trece si-ti tii odorul in brate.
sigur ca va tin la curent, abia astept sa va dau vestea cea mare!
asi spune:
Doamne ajuta sa fie bine amandoi!Ne rugam si suntem alaturi de ea.