Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Noi suntem binisor,eu sunt suparici ieri era sa o pierdem pe bunica mea a facut o criza nu mai putea vb,nici nu mai stia cine sunt mult nu o mai duce,cum o vrea d-zeu,dar decat sa se chinuie....

fug la somnic,n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

bambo, noapte buna si tie! Doamne ajuta pentru bunica ta! imi pare sincer rau, eu inca nu am trecut prin pierderea bunicilor (adica una a murit, dar nu cea care m-a crescut pe mine si pentru care mi-as da si viata) si ma gandesc cu groaza ca va veni si acest moment! te pup

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

www.youtube.com/watch?v=4X3bAeXUCvo&feature=related" target="_blank">videoul promis

Prima mea impresie a fost: astia-s tampiti la cap de lasa bietul copil sa planga asa? a doua impresie: fiecare stie ce are acasa..si totusi, oricat s-ar preface copilu meu, parca nu l-as atarna in internet plangand spre rasul lumii

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

haideti la un nou capitol

Mergi la inceput

dbunny, please, copiaza linkul cu filmul (sau mesajul) si la inceputul celuilalt capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Noi suntem binisor,eu sunt suparici ieri era sa o pierdem pe bunica mea a facut o criza nu mai putea vb,nici nu mai stia cine sunt mult nu o mai duce,cum o vrea d-zeu,dar decat sa se chinuie....

fug la somnic,n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput