Regasiri (11)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
Desiree, cu miere le-am servit si noi.
Dolores, imi pare rau...va imbratisez si astept sa ne povestesti maine cum a fost.
gata, am intins-o la somn, noapte buna, vise placute,
.
Maine o luam de la capat.
daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne! 
desiree spune:
mirona, vazut si eu pe kara cu lemnele..chiar ca e "precisa"
..auzi cum fac si eu rost de niste lemne? (nu, nu de alea de incalzit iarna
)...ca octavian a inceput sa isi bage sireturile de la tenisi si nu ma mai lasa sa-l inchei, vrea singur si nu prea ii iese...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Sunt de cateva zile cu nervii intinsi la maxim...nu stiu cat mai rezist asa....ies masele...dinti peste dinti...e agitat...face niste crize...eu nu mai stiu cum sa reactionez...ma enervez...sa va mai spun?
De 2 zile nu mai vrea sa manance numai singur....ma bucur pentru asta...dar aveam o problema,i se tot plimba farfuria pe masa si el cu lingura "fugea" dupa ea...asa ca azi am gasit farfurie cu ventuza si am rezolvat problema!
Nu mai putem sa-i facem baie...ca urla cand vrem sa-l spalam pe cap...vrea el sapunul sa se spele si pana la urma isi da cu mainile in ochi...si apoi sa vezi taraboi...!Nu mai sta la schimbat....la imbracat...nu bine deschide ochii ca e la usa cu caciula trasa pe cap in stilul lui si cu pantalonii dupa cap...
Acuma din 2 una...ori o iau razna ori ma duc pe paduri...poate cea din urma ca imi e mai aproape...
Si eu abia astept sa va cunosc fetelor....si mai ales la Iasi...imi place mult orasul...intrebare fetelor din Iasi:sunteti disponibile in data de 28?Ora inca nu o stim dar vb la telefon!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
cam aceiasi situatie si la noi
,azi am fost la supermarket si a facut o criza de plans deci a ramas intalnirea la Iasi
?Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
kokorina spune:
DBUNNY.....stiu ca fripti inseamna prajiti.mi s-a parut doar chiar amuzant,mi-a gadilat cu adevarat urechile.si stai linistita ca si mie imi plac cuvintele de la tara,din zona mea.si eu folosesc in scris cu voi multe dintre ele.de ce sa rada cineva de mine?sau de tine?cucuruz se spune si pe germana la porumb.
quote:
Haribo is ursuletii aia de gelatina? n-au e-uri multe? (vreau sa spun mai multe ca pufuletii ce-i halim noi), nu se ineaca cu ei?
m-am dus special la punga cu haribo sa citesc daca au e-uri.ma bagasei intr-o ceata totala.nu scrie nici macar un e.singurul lucru care nu-mi place e ca au zahar.prima data cand au papat haribo,a fost cand am mers cu ei acum o luna la medic pt vaccin.si ca sa stea ei cuminti,medicul le-a dat cate o punguta mica de haribo.eu nu am vrut sa le dau,mi-era teama sa nu se innece,plus ca nu stiam mare lucru despre haribo,decat ca si mie imi plac.le dadeam cate o jumatate,sotul le baga cate una intreaga in gura.am vazut ca mesteca la ele ca la guma si le inghit frumos apoi nu mi-a mai fost teama.si pt ca de la doctor primise haribo,si cum eu am incredere maxima in doctorul lor si stiu ca nu le-ar da ceva daca nu ar avea voie.....cand spun ca mananca haribo la disperare,nu inseamna ca mananca toata ziua sau in fiecare zi.le-am dat mereu in masina cand era scandal si asa aplanam razboiul,ca de altfel nu-i servesc cu haribo.or avea e-uri si sa nu scrie pe punga?eu chiar ma intreb.tu stii ca au e-uri?ca parac nu pot sa cred ca pe pungile de aici nu scrie si pe pungile de la voi scrie.nu ai vreuna in casa sa te uiti?
angi_m spune:
M-ati dat gata cu atata mancare. Eu mancai mazare ca asta am gatit ieri... Na, ca acu imi ramase in cap puiul ala la cuptor al Mephalei 
Ma duc sa ma bag in pat ca salivez pe-aici si stric tastatura ![]()
PS: Desiree, de cand cu jocul ala, Mircea nu mai are timp de forum, este foaaaarte ocupat ![]()
Va pup pe toate 
Noapte buna
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Dolores mami...maine ne povestesti.
Mephala...s-au anuntat niste prieteni in vizita ieri..si yo femeie serioasa duminica dupamasa fara cozonac? Doamne fereste![]()
asa ca am facut un flan(avem la plic, ca la voi budinca, da textura-i diferita)i-am adaugat extra 2 plicuri de capuchino d'ala cu Milka in el..ca s-asa nu-i tare deloc. Am luat niste cupe d'alea de inghetata am picurat niste caramel likid in fiecare, apoi am sfarmat niste piscoturi stropite cu cognac peste, apoi flanul cu capuchino, apoi crema de mascarpone: 2 galbenusuri frecate cu zahar si o lingura cognac(o sa credeti ca-s o betivana ordinara de-atata cognac, dar sa stiti ca da bine cognacu-n desertu asta
), apoi adaugat cam 200 grame mascarpone(in lipsa puneti crema d'aia de unt cu smantana, preferabil fara sare). Dupa stratul asta de crema am presarat cacao neagra peste cupe cu ajutorul unui strecurator tip sita...si surpriza: invitatii n-au venit..asa ca.. mi-am facut eu mila cu flanu ala...
ma duc sa caut videoul de care am vorbit azidimineatza...cu cupilu plangacios..
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
Noi suntem binisor,eu sunt suparici
ieri era sa o pierdem pe bunica mea
a facut o criza nu mai putea vb,nici nu mai stia cine sunt
mult nu o mai duce,cum o vrea d-zeu,dar decat sa se chinuie....
fug la somnic,n buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
kokorina spune:
quote:
uita lumea ca la urs,nu stiu ce aveau de vazut
asa se uitau si unii ieri,ca mi-am iesit din fire si am zis catre o cocoana: ce va uitati asa,ca nu-l bat..bai ce lume,si era si ea cu copchil in brate.ori ea nu stie cum e sa ai copchii?
ALEXANDRA....aia cu dusul pe paduri,ca ti-e mai aproape....scuza-ma dar chiar am ras.scuza-ma ca rad si acum....si sa stii ca si sophia umbla cu pantalonii dupa gat...mai sa fie,destinul nu asa...
DESIREE....ti-a iesit pandispanul sau ti-a iesit guma?
desiree spune:
koko nu stiu ca acu il scot..ca nu era facut...stiu ca a dat pe dinafara si a curs in cuptor...![]()
dbunny,da, da-ne filmuletul
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
kokorina spune:
BAMBO....of Doamne!ce povestesti,dar de la ce i se trage criza asta?ce crunt trebuie sa fie,atuci cand cineva isi pierde simturile astea,sa nu mai stie ce este in jurul ei....totusi,speranta moare ultima,ii doresc sa se faca bine.
care faceti cap nou,ca am scuipat la furca in noaptea asta....