Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Kokorina, , sincer, mi-ar face placere sa va cunosc...sa vedem cum ne sincronizam.
Cat despre retete, cand am nevoie sa gatesc ceva-altceva, stiu unde le gasesc,

daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

vreau sa va fac o marturisire in scris,exact ce gandesc acum in acest moment:

sant mandra de voi,va indragesc si va multumesc ca imi dati o asa stare de bine!
va pup si pt fiecare in parte,la toate,fara exceptie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara dragele mele....eu cu ale mele...nu e ceva neobisnuit...lipsa de timp...de forum...
Sunt de cateva zile cu nervii intinsi la maxim...nu stiu cat mai rezist asa....ies masele...dinti peste dinti...e agitat...face niste crize...eu nu mai stiu cum sa reactionez...ma enervez...sa va mai spun?
De 2 zile nu mai vrea sa manance numai singur....ma bucur pentru asta...dar aveam o problema,i se tot plimba farfuria pe masa si el cu lingura "fugea" dupa ea...asa ca azi am gasit farfurie cu ventuza si am rezolvat problema!
Nu mai putem sa-i facem baie...ca urla cand vrem sa-l spalam pe cap...vrea el sapunul sa se spele si pana la urma isi da cu mainile in ochi...si apoi sa vezi taraboi...!Nu mai sta la schimbat....la imbracat...nu bine deschide ochii ca e la usa cu caciula trasa pe cap in stilul lui si cu pantalonii dupa cap...
Acuma din 2 una...ori o iau razna ori ma duc pe paduri...poate cea din urma ca imi e mai aproape...
De azi am inceput curatenia...am spalat covoarele...si geamurile...si mai fac cate ceva pana la sfarsitul saptamanii...!
Nu am reusit sa citesc aproape nimic....am vazut sandokanii
...sunt niste scumpi...seamana ei bine dar tot au fiecare ceva aparte...Sophia e o strengarita cu sapca aia...iar Pascal zici ca e gradinar..!
Am aflat si cine e TLD si ma bucur enorm ca te avem Dolores printre noi iar....dar sunt suparata pentru voi...pentru problemele cu David si sper din tot sufletul sa se faca bine si sa nu mai aveti probleme...te admir pentru ca esti o luptatoare..
Si eu abia astept sa va cunosc fetelor....si mai ales la Iasi...imi place mult orasul...intrebare fetelor din Iasi:sunteti disponibile in data de 28?Ora inca nu o stim dar vb la telefon!
Ma duc la nani ca nu mai pot de oboseala...si iar ma doare spatele si deja am facut atatea injectii...nici nu ma mai obosesc...vine-trece..si uite asa!
Va pe toate regasitele fara exceptie!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

vreau sa va fac o marturisire in scris,exact ce gandesc acum in acest moment:

sant mandra de voi,va indragesc si va multumesc ca imi dati o asa stare de bine!
va pup si pt fiecare in parte,la toate,fara exceptie:

zau ca m-am emotionat, .

daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

iuhuu...asa mai vin de acasa nu??

am avut zi ffffffff urata...va povestesc maine..nu va doresc sa treceti prin asa ceva cu puii de om...

sunt obosita fizic si mai ales psihic

noapte buna

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Koko chiar clatitele astea se vindeau in McDonalds la noi...cu siropuri peste....maaaai ce deliciu...sa stii ca noi de mult suntem mandre de tine
cartofi fripti is prajiti...chiar nu stiai? eu is ce-a mai de la tara? ca sa nu zic taranca? o prietena de-aci tot rade de mine, ea e de prin zona Sibiului, si mie-mi plac cuvintele de la tara, ea zice ca i se par ciudate: clisa- in loc de slanina, tzampi - in loc de pulpe de pui, cucuruz - in loc de porumb, fripti - in loc de prajiti, etc etc
Haribo is ursuletii aia de gelatina? n-au e-uri multe? (vreau sa spun mai multe ca pufuletii ce-i halim noi), nu se ineaca cu ei?

Mephala cum ti-a iesit pizza? aci se vind cornuri pre-facute, adica coapte pe jumatate...la tai in lung le ung cu de toate, arunc pe ele tot frigideru, acopar cu mozzarela si data-i pizza!
Miro...chiar ca are rabdare Kara...pare linistita si interesata de jucariile ei
desiree...stai asa ca nu pricep...adica in timpu zilei bagi varza de dieta si-amu te pui la facut padispan?
Sa va povestesc eu de flanul meu cu piscoturi imbibate cu cognac si deasupra cu mascarpone ce l-am facut ieri?...da, v-am povestit...
dayanara nu ma convinge oenibilu deocamdata...zice ca-i pt picioare siluete, da' ale mele picioare is cu varice... multe... urate...tu incearca, si ne povestesti, apropo's unde le cumperi? Ivan cum se mai intelege cu bucatelele? tot la blenduit sunteti? un pufulete? ceva?
revin...nu se culca chiar singur...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Gata, m-am intors.
Dolores, cum mai este David? Au venit rezultatele la analize?
Dayanara, acu pe bune, cate perechi de blugi ai? Doar de curiozitate
Mirona, eu vazusem de ieri pozele cu Karina si filmuletele cu jocul cu lemnele si cu cuburile alea de lemn si chiar ma miram de ce nu ai zis nimic de ele. Da' n-am mai spus nimic, am zis ca mai bine sa iti las tie placerea asta
Kokorina, pana nu ne-o arati pe sora ta, eu tot sustin ca Sophia seamana cu tine.
Bueeei, dar ce v-ati pus voi pe gatit... Si ca sa imi puneti capac mai faceti si pandispanuri, clatite japoneze... Bine ca nu citeste Mircea ca cine stie ce pretentii ii mai apar
Mephala, gata ma bag si eu. Daca reusesc sa fac rost de un pic de timp liber, maine incerc si eu clatitele.

quote:
Originally posted by kokorina
ANGI.....si tu le faci maine?intri sa spui cum ti-au iesit...ca intru si eu si jur sa spun adevarul....

Jur pe rosu ca daca le fac maine, intru si spun tot

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

doamne fereste, da ati scris cat am facut eu pandispanu..apropo, cat spalai vasele trecu si timpul si parca imi trecu un iz de ars pe la nas..stati asa ca verific si revin...

asa: salvat clatitele mephalei..suna fain acu imi storc creierii cu ce as putea sa le ung, ceva natural, fara topinguri, sa manance si octavian...poate tot un sirop de miere...nu stiu, ma mai gandesc..oricum suna interesant...

koko, ce ai mami de ne iubesti asa tare? cred ca "rusii" sunt de vina..ia de aici...

angi, esti sigura ca mircea nu ne citeste cat esti tu ocupata cu iulia? stiu ca e forumist innascut...

dbunny, pandispanul e de dieta, draga...ca am redus zaharul la jumate..sper sa aiba gust

alexandra, si noi cu eruptiile...azi a supt de m-a zapacit...a stat agatat de tz mai ca si la pipi l-am luat cu mine agatat...cred ca ii da maseaua aia de o tot astept eu de vreo juma de an...dar o sa treaca si vor redeveni calmi si senini ca cerul de vara

dolores,, ce bine iti sta cu stelute ...cred ca ai avut o zi naspa..te asteptam cu vesti...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny
Mephala cum ti-a iesit pizza? aci se vind cornuri pre-facute, adica coapte pe jumatate...la tai in lung le ung cu de toate, arunc pe ele tot frigideru, acopar cu mozzarela si data-i pizza!

schimbare de planuri, in loc de pizza am bagat un pui la cuptor cu sos de smantana, usturoi si rosii...promit sa-ti spun cand o fac.
...
dar vaiiii, despre ce piscoturi cu cognac si mascarpone vorbesti tu acolo? cu ce ocaziune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mai, s-a pus Iulia pe un mancat de o saptamana incoace... Deschide gura cum n-a facut-o ea niciodata. Si limbutza nu mai sta in drum, este cuminte la locul ei. Sper sa o tina asa de-acum incolo.
Acum problema este ca nu mai putem sa mancam nimic in fata ei ca imediat cere. S-a pus pe un urlat acu cateva zile ca ea vrea carnati prajiti si chiftele... Iar la fiecare vizita prin bucatarie trebuie sa plece cu cate ceva in mana de rontait.
Ciocolata ii place cel mai mult. Daca merele le scuipa bucatica cu bucatica, la ciocolata nu conteaza cat de mare este bucata de-a muscat-o ca nu o scuipa nici daca o pici cu ceara. Si nici nu se ineaca.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput