Regasiri (11)
Raspunsuri - Pagina 17
danita spune:
salutare
azi sunt putin sub apa cu moralul asa ca nu ma lungesc : v-am citit- sunteti niste dragute ! v-am vazut in poze : frumo rau rau rau ! va pupez si va citesc !
D
desiree spune:
beeei, unde umblati? nici un fas, fie el bagatelizat sau nu?
ma duc sa bag un pandispan sub mixer pana veniti..sa faceti bine sa apareti pana revin, da?
asa:

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Desiree, eu sunt aici pe baricade. Culcai copilul mucios, ma duc sa imi termin treburile si apoi ma intorc. Tu ai grija de pandispanul ala, da? Opreste-mi si mie o bucata, nu manca tu totul.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Desiree, eu sunt aici pe baricade. Culcai copilul mucios, ma duc sa imi termin treburile si apoi ma intorc. Tu ai grija de pandispanul ala, da? Opreste-mi si mie o bucata, nu manca tu totul.![]()
nu-i bai daca se termina, am facut io clatite japoneze,
cine doreste, trimit una,
In alta ordine de idei, sunt si eu prin zona...
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
angi_m spune:
Hopaaa, devine din ce in ce mai interesant. Mephala, ia dezvolta tu subiectul asta cu clatitele japoneze sa intelegem si noi despre ce vorbesti tu acolo.
Nu va bucurati, ca nu terminai, eram doar in trecere. Revin.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
kokorina spune:
seara buna fetele!!
eu sant aliata cu "rusii"...am sesizat ca si DESIREE,la fel...dar eu am niste nervi,o stare de-mi vine sa bat vecinii toti,da' ce stare de nervozitate in luna asta,ce n-am vazut.ma lua cu o saptamana inainte si vad ca nu ma lasa.maine ma duc sa mai imi iau niste magneziu sau sunatoare sa ma mai tempereze,ca nu mi-s destul temperamentala,imi mai trebuia niste nervi in plus.
ieri am fost in münchen la un parc cu animalute.dar ce parc,ca era padure si in padurea respectiva erau amenajate toate.pana si lacul cu pesti era amenajat pt turisti,de credeai ca apa aia e de cand lumea acolo.pauni,gaste,rate,porci mistreti,cerbi si caprioare,lupi,caprite,cocosi si porumbei,iepurasi,pasari rare si cate si mai cate.....a fost atat de aglomerat,atatia de multi copii,dar numai ai mei nu stateau in sport,ca am luat cu noi sporturile lor alea separate nu ala dublu,in ala dublu nu au stat nici cand aveau 4 luni....ce-o sa ne facem in drum spre romania nu stiu,dar iau la mine un bax de HARIBO(mananca copchii la haribo in disperare),unul de covrigei sau stiksuri si apa....ma rog sa ne fie ok,cum a fost si pana acum...mai vedem,ca acu sant mai mari,vor sa se miste mai mult....
azi am gatit o mancarica de cartofiori cu rondele de morcovei si carnita de pui,dar cu muuuuuuullllt marar.bunaaaa!!!!au mancat copchii pana a intrat tacsu pe usa,de cum l-au vazut nu au mai vrut sa manance.pascal nu isi implinise somnul si era cam mofturos,sophia si asa cand il vede pe tacsu parca il vede pe dumnezeu si lasa totul balta sa se cocoatze in bratele lui....apoi am iesit afara,a fost atat de frumos si cald.de cum am intrat in casa s-a inchis vremea si acum bate un vant aiurea.cica toata saptamana va fi urat,aveam nevoie ca prea mult soare a fost in ultimul timp.
MIRONA.....eu apreciez rabdarea pe care o detine kara.eu incerc jde mii de jocuri cu ei si nu au rabdare sa ma asculte,sa ma urmareasca,sa se joace cu mine.se joaca impreuna,se fugaresc,se ascund,se bat,se pupa,rad si rad si rad mult impreuna....dar ei sa stea asa precum kara si sa se uite la mine sau sa ma asculte atatea minute in sir sa auda ce le explic?????n-ai sa vezi.de aceea respect pt kara dar si pt tine!foarte frumos va intretineti!
mai fetelor,dar voi nu santeti confuze deloc.in pozele cu palarii,eu le-am mai schimbat palariile de pe cap,de aceea vi se parea ca sophia e cu palarie si pascal cu sapca....sau invers ....deci pascal a purtat si palaria lui si sapca sophiei,iar sophia a purtat si sapca ei dar si palaria lu' fracsu....dar va multumesc ca ne-ati laudat si ca DANITA...tu parca spuneai ca sophia seamana cu mine.ANGI...mi-a mai spus asta si m-am simtit atat de bine,acu spui si tu....va multumesc!dar cred ca totusi nici macar cu mine nu seamana,cred ca seamana foarte bine cu sora mea si intre mine si sora mea exista multe asemanari.culmea daca e sa semene sophia cu...din partea mea,atunci sa stiti ca seamana cu sora mea.eu de cand ii spun lu' sormea ca seamana cu ea.....
abia astept sa ma intalnesc cu BAMBO,ALEXANDRA,DESIREE si sper DANITA...iuhuhu!!!!
kokorina spune:
MEPHALA.....vreau si eu reteta de clatite japoneze.e aceeasi reteta ca si la clatitele normale doar ca pui mai multa faina sa fie mai groase?oricum detaliaza ca mi-e mai bine,maine si fac reteta....uitasem sa-ti spun ca daca doresti sa vii la intalnirea noastra esti bine venita,invitata si abia astept.
DBUNNY.....mai diana,la fiecare mesaj pe care il scrii,ai cate ceva la care eu zambesc sau rad de cele mai multe ori.spune-mi si mie cum sant cartofii fripti?
mephala30 spune:
Angi, uite reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18674/Dorayaki/" target="_blank">clatitelor japoneze. Nu mi-au iesit atat de inalte, ca n-am avut rabdare sa las ceva timp castronul in frigider. Au crescut mai putin si au fost bunicele.
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
uitasem sa-ti spun ca daca doresti sa vii la intalnirea noastra esti bine venita,invitata si abia astept.
multumesc de invitatie,
."Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
kokorina spune:
quote:
multumesc de invitatie
sa inteleg ca vii??????super si fetele or sa se bucure,fii sigura de asta!
MEPHALA.....exact de retete de astea am eu nevoie,atat de detaliate incat nu are cum sa nu iasa.mersi,maine incerc si eu,ca pe maine am mancare si cat dorm copchii,eu ma apuc de facut fumalau in casa...
ANGI.....si tu le faci maine?intri sa spui cum ti-au iesit...ca intru si eu si jur sa spun adevarul....