Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by desiree
... eu nu pot sa-l ignor, efectiv nu pot sa ma doara undeva ca el sufera..l-am ignorat de cateva ori, foarte rar, indealtfel, mai ales cand ma lovea, in joaca, intrucat mi-am dat seama ca nu vrea decat reactia mea....deci nu am mai reactionat in nici un fel...l-am mai ignorat o data cand efectiv nimic nu a functionat in convingerea lui de a nu deschide o camara plina cu scule periculoare..efecativ m-am luat sa fac altceva, l-am lasat langa camara unde scotea sunete intermitente

Pai... unde-i suferinta? Daca pruncu-i bolnav, ii foame sete, cald, frig, nu-i lasat, nici ignorat...dar daca vrea numa sa-mi traga pumni in cap sau sa zgarie masa din sufragerie cu cheile lu tac'su... bineinteles ca fac ceva...caut un video pe care vreau sa vi-l pun(probabil l-ati vazut): niste parinti instaleaza o camera video sa filmeze pe bebe...bebe incepe si urla cand apar parintii in camera...si face crize, cand ies parintii din camera bebe se potoleste si sta linistit, iar vin parintii, iar se arunca pe jos bebe...de ce nu face crize cand parintii nu-s in zona? ca nu-s spectatori? Dani face la fel cu trezirea: se trezeste, ma vede si incepe sa tipe... daca se trezeste si nu ma vede, sau ma vede dormind, se scoala in picioare, bolboriseste, se uita pe pereti la Mickey, cere apa, una alta, dar nu tipa...

Dayanara nu vad pe pagina spaniola produsul pt picioare...sau am chiorat eu(iarasi)?

Dolores...da-ne vesti...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neata dupa-amiaza...

azi ploua, e urat, nu iesim, ma termina si rusii....ne jucam in casa..

dbunny, tocmai ca nu suferea si nici frustrat nu era...ma refeream la situatia cand o sa se tavaleasca pe jos in urlete...adica atunci nu cred ca as putea sa il ignor pur si simplu si sa-i intorc spatele..cand face ca girofarul, e usor..ca incearca sa ma determine sa-i fac pe plac...si cum eu ii cam fac intodeauna pe plac, mai putin cand exista riscul sa se raneasca...el comunica cu mine, nimic rau, numai ca vreau sa-i arat ca exista si alte modalitati de comunicare cu mami ca sa-i faca pe plac...sunt asa de simplu de convins cateodata...

voi ce mai faceti? dani?

mirona?

dolores,..pare rau pt problema asta....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

koko, vazut poze cu veselia in floare..veseli copiii astia ai tai..imi place motul din varful capului pe care li-l faci tu..si tu esti buna rau, fata..si slabaaaa...te tzuc dulce ca tare imi place de voi ca se vede cat de fericiti sunteti...

editez: vai ce mi-au placut sandalele alea rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by desiree
voi ce mai faceti? dani?

Yo la munci, Dani la cresa...Am terminat aseara cu antibioticul, parca ii haraiau ceva mucisori in gat(am stat mult pe'afara weekendu asta), nu i-am dat decat 5 picaturi pt tuse aseara tarziu, ca tusea in somn...in rest nu-i mai dau nimic...sa vedem cat ne tzine... dar fac pariu ca azi la cresa ii scot in curte la joaca...si daca bate unpic vantul Dani iar ii in plop...
Aseara a adormit iar singur la el in patut...am iesit tiptil de la el din camera, el era cu okii intredeschisi, cu cracii intre barele patutului se acomoda copilu'...a adormit singur, s-a trezit el dupa vreo 10 minute, dar s-a culcat la loc...e de subliniat faptul ca ieri a dormit o ora pe la 12 dimineata si alta ora pe la 5-6 dupa masa...deci la 10 ii era destul de somn...

Azi fac spanac cu piure de cartof pt Dani...(idea lu Bambo).Aseara am lasat spanacul fiert si cartofii curatati in apa..
Pt noi fac spanac, cartofi-inca nu stiu daca-l fac piure sau fripti, si somon fript... voi?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marani - vazusem pozele de la milka, ce frumos o imbraci pe bubamara!
imi place mult sarafanul ala

de la un timp vad in magazine doar hainute de fetite frumoase de baieti nu prea...

mayaione - scumpa foc micuta ta, si tu esti tare frumoasa, mereu ti.am admirat poza de pe pagina aia cu fulguleti unde daca pui mouse.ul indreptul pozei se schimba cu poza copilului si invers, acolo ai o freza cool

dbunny - aci e ala de picioare http://www.oenobiol.es/silueta/aquadrainant.html

si voi mirona tare v.ati distrat cu tricicleta :) am vazut pozele cu frumoasa aia mica

am umblat tot weekendul prin magazine , mi.am luat blugi :))
acu tot ma chinui sa fac o rezervare ca in iulie plecam o saptamana la mare, abia astept si incerc sa mai recuperez din urma

ivan si dayanara

Mergi la inceput

piure de cartof cu smantana si putin pui

io varza ca mai am o portie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele,
cate un brat de pentru fiecare.

aseara - dupa ce am pus mesajul am mai vizionat pozele din mailul comun si la nani cu noi. Nu stiuce a avut Kara - ea care doarme toata noaptea la ea in patut - cum bine ne-a obisnuit in ultimul timp - asta noapte m-am tot plimbat pe la ea s-o linistesc din plans - intr-un final am luat-o cu noi in pat si am incheiat balciul.
Asadar - vazutpozele cu sandokanii - supe super super - si copiii si sapcile. Si Sophiei ii sta tare bine cu sapcuta.
Vazut si sandalele de mosneag - hi hi hi - mie chiar imi place tare mult acest model pentru copii- si noi avem unele - fara aparatori la degete - sigur stiti modelul -gen sandale de romani - pe crem. Desi nu le place unora ...mie mi-e tare drag modelul.
Vazut sipoze cu Ana si Mayaione - supe fetele. Ana e o dulceata mica. .

DECI - SUPER POZE!!!

dolores tu nu poti vota pentru ca esti user nou. A fost un scandal cu acest concurs si au fost si incercari de a frauda votarea - asa ca au luat o astfel de masura. Plus nr. maxim de stelute pe care le poti acorda este 50. Poti vedea in regulamentul concursului.
Cum e David azi? Ati primit rezultatul? Tu cum stai cu moralul? ia de la mine niste sa mai rezisti.
Dodo tu cum esti azi? Te-ai mai odihnit nitel? Eu cred ca ai starea asta si datorita vremii de afara. Uite si tie un sa-ti faca bine.

pentru toti puiutii bolaviori si pentru mamicile lor.
meniul nostru de azi:
lapte cu nesquik cu lingurita si o felie de paine cu almete
legume la cuptor cu carne de pui si supa de pui cu galuste si un iaurt de fructe
fresh de portocale blenduit cu o piersica si un mar
mamaliguta cu smantana si unt + o budinca

am mai vrut sa va pun aseara un link spre doua filmulete - dar pana s-au incarcat am adormit si eu.
Iata aici cate dexteritate are deja la jocul cu lemnele. Si aici un nou joc de lemne - care mi-a placutmie de cum l-am vazut - ei insa doar acasa i-a starnit interesul.
Aici o poza cu un costumas de la franta - alea de la reduceri de care va vorbeam - pantalonul ii este inca mare - dar e frumos rau.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vai mirona!! eu am ramas masca la video cu Kara...cata dexteritate si rabdare are! de unde.s cuburile de lemn?
ivan daca nu nimereste prima oara a doua mi le arunca in cap

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salut regasitele!
Din nou in viteza si din nou depasita de volumul imens de "literatura" "crosetat" aici in WE-ul ce-a trecut!

Deci, dragele mele, problemele pe care le aveti pe alte topicuri nu le prea inteleg si de aceea nici nu-mi prea bat capsoru-mi de matza puturoasa cu ele.Pot doar sa remarc faptul ca cel/cea care a spus ca aici se-mpart doar pupicuri si flori este de rea credinta si nu-nteleg de ce-si pierde vremea pe aici daca-l/o agaseaza asa de tare armonia!

Sfaturile si "retetele" de viata-mi prind tare bine si mai "imprumut" si eu cate un truc sau altul din experienta fiecareia de aici. Eu va pot recomanda cu toata dragostea, la acest capitol, cartea Irinei Petrea (prima supernanny de pe "Prima TV") "Si tu poti fi o supernanny" care este buna la casa oricarui parinte! Este tare de tot!

Mirona, ete-s cu camionul de cenusa in fata institutiei si-acuma ma pregatesc sa mi-l torn in cap! Nu-mi vine sa cred ca n-am reusit sa-mi trec peste timiditate si sa te iau de manecuta sa-ti zic verde-n fata: "Fata, eu sunt pisicuta jigarita de pe DC-u! Ce mai faci???" Data viitoare n-o sa te mai iert! Promit!

Gata, fug!

tot regasitelor!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

Daca va plac pozutele noastre, nu ne suparam de ne votati! Ne gasiti la pag.17 "Dragoste la malul marii" si la pag.27 "La Multi Ani"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Mirona

dolores tu nu poti vota pentru ca esti user nou. A fost un scandal cu acest concurs si au fost si incercari de a frauda votarea - asa ca au luat o astfel de masura.

ca bine zici...

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput