Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici speciali lui D! sa se faca bine !!!!

pupici si la celelalte fete cucuiete . eu tot cu durerea de gat care momentan a cedat dar nu de tot .

noapte frumoasa va doresc

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dolores multa sanatate. off mititelul prin cate trece. si voi pe langa el. va tinem pumnii sa nu mai faca temperatura in noaptea asta si sa reusiti sa va odihniti.

si noi am fost la soacra-mea. si sunt obosita tare. ma duc la nani. noapte buna.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salutare,
Incercaram si noi sa ne mai incarcam cat de cat bateriile.
Aseara am fost la chef, am venit pe la 3 dimineata, Iulia s-a trezit la 8 jumate. Mircea se trezise deja si a zis sa imi faca un bine si a luat-o pe Iulia si m-a lasat sa mai dorm o ora. La somnul de dupa-amiaza, tot asa, Iulia s-a trezit dupa o ora si a luat-o Mircea si a dormit in continuare la el in brate, iar eu am mai dormit inca o ora linistita. Mmmm, ce bine a fost.
Iuliei se pare ca i-au revenit mucii, de data asta foarte vascosi. Ii scoatem cu greu, iar Iulia parca nu mai vrea sa coopereze sa ii scoatem. Asa ca la somnul de dupa-amiaza a dormit bine in brate la Mircea, ca in pozitie verticala si la caldura mucisorii parca se mai domolira si a dormit si ea linistita. Acum seara si eu o adormi in brate, tot din acelasi motiv, sa se desfunde mai bine nasucul.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirona, sa va fie de bine distractia pe role, .

Aka, am votat poza "in iarba", .

Angi, sanatate.

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Kokorina, sunt tare haiosi Paschal si Sophie cu palariile lor. Niste smecheri

quote:
Originally posted by mephala30

Angi, vazut poze cu Iulia frumusica si cu mami a ei tunsa, mai bine zis inscarita, ca prea mult nu ai luat din par. Doua frumoase,

Da, da, n-am taiat decat vreo 15 cm din lungimea parului
Treaba e ca inainte de a ma tunde purtam parul mai mult legat, asa ca nu prea aveati cum sa vedeti in poze cum sunt tunsa.
Woooww, Mayaione, abia acum te vedem si noi k lumea. Ce bine arati . Iar Ana este o frumoasa
Dianarus, sper sa fie gasiti o bona buna. N-aveti una si pentru noi?
Dodo, ia-le incet, nu te stresa, ca altfel incurci borcanele. Eu cand am multe de facut si timp nu prea, parca atunci nu-mi ies treburile si mor de necaz
Ooofff, Dolores, prin cate trebuie sa treceti. Zau asa, ca numai bolnavior a stat David. Mi se rupe sufletul cand povestesti cat de mult sufera. Vorba lui Dodo, sa gasiti doctori competenti ca sa va poata ajuta. Multa putere si insanatosire grabnica lui David.
Mirona, m-ai dat pe spate cat de frumos ati petrecut voi azi... cu rolele... chiar ca super... am vazut in filmulete ca toti intorceau capetele dupa voi Bravo voua
Aaaa. si e randul meu sa spun acum ca ai ochi de vultur. Repede ai vazut in filmuletul ala ca eram in chiloti. Doar ce iesisem din baie si nu stiu ce l-a apucat pe Mircea sa intoarca spre mine camera. M-a luat prin surprindere... Nu erau aia de la Provea, erau unii mai de casa . Cei de la Provea sunt vernil Oricum, am schimbat filmuletul cu unul mai interesant (din punct de vedere al aspiratului mucilor - ca doar asta era tema filmuletului, nu?)
Desiree, pizza, gratare, vin... Dbunny sta numai pe la bucatarie si gateste numai bunatati...Se vede treaba ca ati lasat balta cura aia de slabire.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Buna dimineatza, haideti la o sau un ceai verde.

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

buna dimineatza

mephala, nu pot vota..stii de ce?

se pare ca ii vor schimba branula...adik il vor intzepa iar..mi-e cam groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am citit in urma, of dolores prin ce trece saracutul david :(
cum e azi? a mai facut febra ?

dbunny - nu.s mai urate sandalele, si eu la inceput inainte sa am copil, le ziceam sandale de batran la modelul ala, acum imi dau seama ca e asa sa apere degetele, deci sunt foarte utile
da sa stii ca eu ma duc zilele astea sa.mi iau oenobiol, dar pt cearcane , apoi pt picioare, doar unu pt fata e pt femei peste 45 restul sunt pt toate varstele, uite pagina in spaniola
http://www.oenobiol.es/

kokorina - mi.au placut la nebunie pozele, si eu la inceput am avut senzatia ca pascal e cu sapca si sophia cu palaria de paie :)
acum vad invers, adica am impresia ca sophia seamana cu tine, mai ales in poza unde aveti caciulite roz amandoua

revin

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
in primul rand insanatosire grabnica lui David;

Dodo, ia-le incet, nu te stresa, ca altfel incurci borcanele. Eu cand am multe de facut si timp nu prea, parca atunci nu-mi ies treburile si mor de necaz

Angi stiu ca ai dreptate ,o sa incerc sa-mi intru intr-un ritm anume si atunci sigur o sa fie okj.

la CT ploua.

intregul fara exceptie.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by TLD

mephala, nu pot vota..stii de ce?

ai incercat sa votezi poza mea si n-ai reusit?
ar trebui sa poti vota.....

imi pare tare rau pentru micut, n-ai primit rezultatul uroculturii?

Mergi la inceput