Azoospermie - cap 18 -
Raspunsuri - Pagina 15
Iyoana spune:
Hey, eu sunt cu cafeaua (a doua) pe mustati
la ora asta! 
Ia uite cum si-a adus ea aminte ca sunt eu nasa! Pisule esti tare!

Off topic: De fapt suntem nasi acum, in aceasta sambata, iar pregatirile sunt in toi. Maine am concediu si program de infrumusetare, daca se mai poate face ceva...
. Si ca sa termin cu "datul mare", o sa va spun ca in urma regimului de slabire, am slabit 15-16 kg. Nici mie nu-mi vine sa cred ca am putut sa slabesc atat, scopul era sa slabesc pana la nunta, iata ca am reusit chiar mai mult decat mi-am propus! E adevarat: cu mult chin, truda si sacrificii, dar pot spune ca merita!
Daca toate ar depinde de noi si toate ar deveni realizabile in urma unei cure de....ceva, orice!
Ma rog, sa luam lucrurile pe rand, mai intai nasa pe 10 mai...apoi mosica pe 7 iunie, apoi concediu...,dupa aceea din nou mosica prin noiembrie....
Agenda incarcata cu lucruri placute si sa speram ca va voi anunta in curand si un alt punct
in agenda asta!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by pisix
Iyoana - sincer nici eu nu pot sa citesc subiectele astea in care fetele anunta ca le intarzie cm, se sfatuesc pe pozitii si raman gravide inainte sa apucam sa le cunoastem prea bine ...
miki mi-a spus ca nu-i face bine sa intre si cred ca pana nu va avea o veste buna nu va reveni; asa ca sper sa se intample repede ...
Eu draga Iyoana am intrat in acelasi stadiu ca dupa FIV 1 - azi zic ca ma duc la o clinica, maine la alta ...acum am gasit una care are si mai multe minuni tehnice dar inca nu i-am contactat ca si eu am nebunie la serviciu.Deci ...oricum in Austria ma duc si cred ca in august voi face FIV 3. Pe tine nu te intreb cand faci FIV, pt ca probabil daca era ceva de anuntat o faceai ... Cum stai cu pregatirile de nasha ?
Ce sa zic, mie imi facea bine Miki cand intra ea pe forum, cu tonusul ei extraordinar, cu vointa si cu "leacurile" ei miraculoase!
dar este greu, eu am trecut pana acum prin vreo 3 sau 4 faze din astea de "neintrat" pe forum pt ca nu-mi facea bine. Nici acum nu pot spune ca sunt ok, dar imi era dor de voi!Important este ca atunci cand se va hotari ea Mikilina sa intre, sa ne si anunte vestea cea frumoasa! Doamne ajuta!
Pisule, te cred ca iti trec tot felul de variante si idei in cap. De ex, acum mie mi-a intrat in cap sa facem si analiza genetica a embrionilor inainte de implantare. Toate astea, dupa ce fetita de 4 ani a unor prieteni a fost diagnosticata cu o boala genetica. Nu stiu ce sa mai zic, pe de alta parte analiza asta suplimentara inseamna si bani mai multi, offf...
Nu stiu daca v-am spus dar, la inceputul lunii aprilie, sotul meu a refacut FSH care era in scadere. Se pare ca isi pastreaza tendinta de scadere si acum este la 12,16 pt o maxima de 8, dar in scadere de la 17,56 cat era acum un an.
Nu am facut nimic deosebit in sensul asta, nu a luat niciun fel de medicamente alopate sau naturiste, pur si simplu se pare ca FSH-ul lui este in scadere. Valoarea ramane totusi mare fata de maxima, insa noi am zis sa mai asteptam putin, poate mai scade si avem sanse mai mari la biopsie. Oricum, refacem FSH-ul o data la 3 luni.
pup fetele!
iyoana
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! Bineinteles ca sunt si eu prezenta cu voi la cafeluta!
Dalailana, noua nu ne-a zis sa facem anticorpii antispermatici.
Pisix, stiu ca voi ati avut probleme cu acesti anticorpi, dar ma gandesc ca la operatia de varicocel pentru ca se face abdominal, poate nu apar, pentru ca nu este interventia efectiv la nivelul testicolului, cum ar fi la punctia testiculara.
Yioana, ma bucur ca ai mai intrat! Felicitari pentru faptul ca ai reusit sa slabesti asa de mult! Ma tot chinui si eu, dar greeeu..
Evanescence concediu placut! Relaxati-va, uitati de probleme si ganditi-va numai la voi doi!
Despre noi, nu stiu cand o sa facem spermograma, nu ne grabim cu ea, ca oricum nu avem vreun plan anul asta. As vrea sa facem sa vedem cum mai stam, dar poate peste cateva luni.
Va 
pe toate!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
pisix spune:
Iyoana - oooo, sa traiasca nasa mare ! Mai eu tratamente mai uit dar evenimente ... ba !
Mama-miaaaa, nu-mi vine sa cred cat ai slabit, cred ca esti f mandra de tine si ti-ai facut o rochie traznet care sa-ti sublinieze silueta, nu-i asa ?
Una peste alta stii teoria mea cu slabirea si sansele de reusita la sarcina asa ca inca o data felicitari draga mea !
Ce inseamna mosica ?
Hm, si mie mi se pare ca subiectul asta a devenit searbad fara miki dar o inteleg pentru ca si eu am avut cateva episoade de absenta, unul chiar de cateva luni in care am suferit o depresie crunta dar ...au trecut !
Parerea mea este ca nu ar trebui sa mai asteptam neaparat <vestea ce mare> de la nimeni, nu facem decat sa punem singure presiune una pe alta iar la subiectul asta rezultate obtinute din prima sunt miracole. Deci e important si sa intram doar ca sa ne sfatuim, sa ne informam, sa ne incurajam, sa simtim ca avem un grup de apartenenta,ca sa zic asa. Din pacate procedurile astea implica f multi <daca> si f multi bani si trebuie sa fim constiente ca nu e la indemana oricui sa le faca iar intrebari gen <Cand mai faci o data FIV, draga ? > nu fac decat sa adanceasca rani si neputinte si frustrari ...
Ah ... si eu am fixatii ... deci Iyoana eu la urmatorul FIV vreau sa fac : P-ICSI, IMSI, AH, Polar Body si poate si PGD ... deci iti dai seama ce-i in capul meu; plus ca o storc pe Avalon de tratamente miraculoase
pt ca data asta vreau sa reusesc !
Waaau, Iyoana, ce veste minunata ... pai daca ii mai scade mult poate ramai gravida naturel :-))) Iti dai seama daca ar realiza ce face sa-i scada FSH-ul ar putea da idei de tratament :-)))
Pai cam care e ritmul de scadere ? Ca ma gandeam ca daca poti face o previziune ai putea sa-ti pogramezi biopsia in momentul in care intra in limitele normale, daca asta nu ar insemna f tarziu.
Moniland - te-ai intors si ai si disparut ? ...
ioana_p76 - nu ar avea de ce sa recomande aceasta analiza before & after dintr-un alt motiv ... Cel putin eu nu cred. Dar mai stii ?...
Eu chiar beau cafea fetelor !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
dalailana spune:
din cauza varicocelului gigeii stau in foarte mult sange. si pentru ca au doar jumatate din cromozomi organismul ii considera intrusi asa ca secreta anticorpi...... Dupa operatie ar trebui sa fie in scadere. Cel putin asa am inteles din ce ne-a explicat endocrinologul.
Am citit de BIO MARIN PLUS care contine acid folic, B12 si omega 3 dar nu am reusit sa gasesc un prospect cu concentratii. Aveti idee? ideal ar fi sa fie Acid folic de 4.....
pisix spune:
Fetelor, va propun o sueta pe tema :
Voi mai sperati sa ramaneti natural ? ...
Adica eu am facut doua FIV (cu ICSI) nereusite si totusi cred ca o data la 2-3 luni am senzatia ca am ramas gravida - cu greturi, somnolenta,sani sensibili, senzatia ca "ceva se intampla".
Totul culminand cu un test de sarcina. Negativ, evident.
Dupa care dispar toate aceste senzatii.
Voi sunteti mai cu picioarele pe pamant ? Sau mai aveti si voi gavidente inchipuite ?... ![]()
PS: tocmai mi-am facut un astfel de test... La un moment dat cand am intrat in baie,batea lumina nu stiu cum si mi s-a parut ca vad liniuta nr 2. A fost cea mai emotionanta secunda din viata mea
PisiX,
copilutzu spune:
Pup io Pisicul cu starile ei de gravideala cu tot!!!
Mamica iti raspunde o pesomista convinsa !!!!!
Pe naturel??? Nici o speranta!!!!
Incerc (si am reusit...) sa accept ideea ca fara sacrifici nu voi avea copilutzi!!!
Asa ca ... Cu Dumnezeu inainte!!!
Sper ca are ochishori si pentru noi , aceste famili care ne chinuim atat... si ne va ocrotii.
Azi vb. cu o fosta colega si ii spuneam de FIV-uletul meu drag.
I-am urmarit expresia fetei... Era asa socata...
Mi-a zis ca m-am tzacanit... Ma rog mai mult in gluma...
"Cuuuum??? TU FIIIV ????"
Hhhmmm ... chiar m-a distrat... saraca .. ea avand un baiat de 20 de ani imi spunea ca nu se merita asa efort.
Am rugat-o sa imi spuna ce a simtit ea cand era gravida .... ce sentimente a avut. Dar cand a miscat copilutzul prima data.. Dar cand l-a alaptat prima data....
Stiti ce a facut ?? I sau umplut ochii de lacrimi si m-a pupacit!!!
Mi-a spus" Da , da ai perfecta dreptate!!! Nimic nu se compara cu acele 9 luni, si cu perioada de dupa nastere.."
Sper ca nu v-am intristat!!!
Eu nu vreau asa ceva!!
Mie mi-a dat putere sa merg mai departe!!!!
Va pup!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
pisix spune:
copilutzu - eu vroiam sa iasa o chestie funny si tu ma dai in melancolii ...
Oooof mie inca nu imi vine sa cred ca ni se intampla
PisiX,
Iyoana spune:
Hey, fetele!
haideti la cafeluta!
In primul rand multumesc pentru felicitarile de "noua silueta" si de nasica!
A fost foarte frumos la nunta - obositor, dar frumos! Este foarte emotionant sa-ti ureze 250 persoane (a fost o nunta mare!) "Sa va traiasca finii si sa ne intalnim la botez!", este o urare atat de frumoasa!!!
Pisix, Mosica inseamna o persoana apropiata copilasului, care are si ea un rol important alaturi de nasa de botez. Traditia "impune" (insa nimic nu se face fortat, totul trebuie sa se faca cu drag si cu placere, ceea ce este si cazul!
) ca mosica sa-i cumpere copilasului hainutele de iesire din spital si tot cu hainutele de la mosica merge la biserica la botez. Dupa botez nasa imbraca bebelusul. Si apoi, este bine ca mosica sa se implice in viata, educatia si grija pentru bebe. Cam asta face mosica!
Eu am un nepotel (cam asa vine ca si grad de rudenie)de toata frumusetea, un umflatel ranjit ce va purta cu mandrie numele Arhanghelului Gavriil, incepand cu 7 Iunie!
Pisule iti multumesc ca ai ramas pe baricade la subiectul asta al nostru, pe care acum il gasesc cu greu pe a doua pagina!
Ce sa zic, intr-adevar FSH-ul sotului este in cadere libera
, Doamne ajuta sa o tina tot asa! Nu a facut nimic special, si-a continuat regimul alimentar si de viata pe care il are de cand a avut boala lui urata de la care i se trage si azoo
.
Explicatia pe care as gasi-o eu ar fi ca au trecut deja 5 ani de cand a facut tratamentul cu imunosupresoare, si chiar dna dr Matei ne spunea ca este posibil ca functia sa-si revina, dupa ceva timp. Dansa a avut ex-bolnavi de cancer, tratati cu chimioterapie, carora le-a revenit functia dupa 8 ani de la boala.
Daca ar fi sa scada in acelasi ritm, atunci ar insemna ca in maxim un an de zile ar ajunge la valoarea de 7 pentru un maxim de 8 (la IDS), ceea ce ar fi extraordinar.
Va dati seama ca nici nu sper la
prezenti in sperma prin ejaculat, insa am avea mai multe sanse la biopsie. Si da, Pisule, motivul pentru care o mai lungim cu FIV-ul este speranta noastra ca, daca mai asteptam, poate vom avea sanse mai mari la biopsie!
iyoana
Iyoana spune:
Si pentru ca ma intindeam deja prea mult pe un singur mesaj, raspun intr-un al doilea la provocarea Pisix-ului
la sueta...
Ei bine, da! Pisule draga, eu inca sper sa raman naturel! De cand am vazut ca FSH-ul sotului este in scadere, mi-au crescut aripioare!
E clar ca aripioarele nu sunt destul de lungi si de puternice, incat sa imi fac teste de sarcina, nuuuuuu! De fapt, eu nici nu mai tin socoteala CM-ului, ceea ce nu e bine deloc, ar trebui sa am mai mare grija la lucrul asta pentru atunci cand incep FIV-ul! dar eu tot ii spun sotului: "Sa te prind ca ma lasi gravida la 40 ani, sa vezi atunci distractie!" ![]()
Asa ca eu inca cred (scuzati cacofonia!) ca voi ramane gravida natural!
Mai e cineva la fel de
ca mine si Pisix?????
Pisix ma impresionezi cate vrei sa faci la urmatorul FIV! Am vazut ca s-a deschis un subiect nou despre tot ce vrem sa stim referitor la reproducerea asistata, dar nu am avut timp sa intru sa citesc totul despre mai noile sau mai vechile (pe la altii) tehnici!
Banuiesc ca printre toate initialele alea se regaseste si analiza genetica a embrionilor, nu? ca pe mine asta ma intereseaza acum...
pup fetele!
iyoana