Azoospermie - cap 18 -
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
Pisix, nu am disparut. Sunt aici. Nu am nicio noutate. Si eu vreau sa slabesc ca si Iyoana. Bravo Iyoana!
Daca mai sper sa raman pe cale naturala .... Eu sunt convinsa ca pot sa raman insarcinata pe cale naturala dar nu cu sotul meu 
vrembebe spune:
pisix - in fiecare luna in care intarzie sa-mi vina ma gandesc ca poate vreun bebe o fi cauza...
imi notez intr-un calendar ziua 1 a menstruatiei, iar intr-o luna am omis... mi-am dat seama de chestia asta abia a doua luna cand ma intrebam eu oare cand trebuie sa-mi vina... si cand m-am uitat in calendar, mai-mai sa ma duc sa-mi fac un test de sarcina..... eu nu fac asa repede testele de sarcina... dar in fiecare luna ma gandesc ca poate luna asta o fi luna cea minunata... ![]()
mai nou, FSH-ul sotului meu a ajuns in limite normale...
(sper sa nu fie doar o greseala de laborator, ca am mai patit asa o data). dar cum domnul vrembebe nu se afla in tara nu am mai avut timp sa repetam analiza sa vedem daca e adevarat sau nu....
pe toate fetele mele!!!!
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza ![]()
pisix spune:
Iyoana - ce smecherie, asta cu mosica nu o stiam. Dar e ffff dragut. Vad ca si tu iti gasesti ocupatii cu bebici ...
Mda, sa stii ca si pe mine m-ai pus serios pe ganduri, de fapt pe fapte ca si eu vreau sa slabesc ca tine asa ca am inceput deja dieta si tratamentele si sper sa ma si tin
Mama mi s-a facut pielea de gaina, ce minunat ar fi sa reveniti la normospermie ... Suna asa frumos
Da Iyoana trebuie facute multe teste ca sa ne crestem sansele sa alegem cei mai capabili spermatozoizi / ovocite; sincer la analiza genetica a embrionului nu ne-am gandit, am citit mai demult niste chestii urate despre asta (ca pot afecta embrionul, ca poate chiar acest test sa dea defecte genetice, etc) si mi-e cam frica; e drapt ca nu am citit f mult despre asta dar mai am timp
Hmm ... iti vei monitoriza tot cand vei incepe FIV; eu stiu si cand am ovulatie si de pe ce ovar ovulez, etc.
Moniland - esti fantastica ... iti iei si tu un Cabral, cum tot ameninta miki ca va face ...
Cred ca sunt prea ...idealista, eu inca mai cred in miracole desi cand gandesc rational imi e clar ca nu au cum sa se intample
vrembebe - mai fetelor vad ca la voi vestile sunt incurajatoare asa ca voi chiar aveti toate motivele sa sperati
Vedeti ca vine vacanta si statistic vorbind cei mai multi copii sunt conceputi in august :-)
Mai am doi pupici desi sper sa si ajunga la destinatie : unul pt miki si unul pt Avalon
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Iyoana spune:
Haideti, mai fetelor, vad ca provoc o adevarata discutie pe tema slabitului meu!
Va multumesc frumos pentru felicitari si pentru incurajari! Adevarul e ca toti prietenii, rudele si cunostintele sunt socate de noul meu look!
![]()
Este foarte greu sa slabesti, mai ales cand esti o gurmanda (ca mine!), dar pot sa spun ca merita atunci cand iti redescoperi garderobele din facultate
sau cand hainutele noi iti vin atat de bine! Oricum, eu ii felicit pe cei care mananca si nu se ingrasa si ii admir din suflet pe cei care, avand mai putin noroc din acest punct de vedere - trebuie sa tina cura de slabire si reusesc acest lucru!
Vrembebe
woauuuu, super! ce bine ar fi sa fie adevarata analiza!!!! Asteptam refacerea ei pentru a ne bucura din plin! 
Moniland
, voi ce mai faceti, care este planul (daca exista unul)? Mi s-a rupt sufletul cand am citit mesajul tau...imi pare atat de rau sa te vad atat de categorica in afirmatia asta. 
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!
Pisik06 spune:
Buna fetele dragi,
Ce mai faceti voi? Pisix, sa stii ca si eu visez la ramasul natural. Desi stiu ca e aproape imposibil, impulsionata si de cei din jur, de mama, de buni si de optimismul sotului meu, continuu sa sper ca intr-o zi se va intampla minunea natural. Asa ca, acum, in Z3 de CM ma gandesc, pt ca ma doar capul si mi-e greata, ca mi-e venit peste sarcina. Sunt duuuusa, stiu![]()
Lasand visarea la o parte, azi m-am programat la HSG, fac luni, sper ca tot luni o sa am si discutia cu Niculescu si Cocei ca sa incepem odata, ca nu mai are ce analize sa imi ceara (sper!)
Deci, nu mai am rabdare sa vina ziua de luni, sa vad si eu incotro o apuc.
Va pup si va doresc "succesuri", vorba drei Basescu
P.S. Cica m-am apucat si eu de regim, sa vedem cat ma tine.
pisix spune:
Pisk - haaa, si eu la fel ... cand vine zic ca-s doar pete de implantare ![]()
Abia dupa 4 zile de pete care devin tot mai abundente ma conving singura ca n-a fost sa fie
Dar jur ca in secunda aia cat mi s-a parut ca testul e pozitiv mi-a trecut prin cap decat <Am stiut eu !!!>
Pisk deci in care luni faci HSG ? Unde, la Giuli ?
Bafta !!!
PisiX,
bytzi spune:
Buna fetele mele dragi!eu am luat putina pauza si cu cititul si cu scrisul, acum am intrat pe net d curiozitate poate s-a mai antamplat ceva nou.....si nu m-am putut abtine sa nu raspund si eu provocarii lui Pisix
...fara sa va antristez eu cred ca sant o pesimista adevarata....dar an sufletelul meu tot mai cred antr-o minune ,la noi nu trece niciodata z 12,13 fara sa tin cont de ea....caci nu se stie niciodata poate se mai rataceste vre-un
pe acolo
...
Moniland spune:
Deocamdata niciun plan. Mai trebuie sa-si faca sotul inca ceva analize si sa vizitam endorcinologul.
Sotul meu e de acord cu donator. Unele din afirmatiile lui suna cum ca eu as fi de "vina" pentru ca stiu prea bine ca el nu va putea avea copii lui si continui sa ma lupt cu morile de vant. El accepta orice copil. De aceea nu trebuie decat sa dau liber "constiintei" sa ma imbat si sa-mi fac de cap si va veni si copilul meu si al... sotului. Doar va creste la el in curte. Si cine stie ca nu e al lui
Eu sunt bruneta cu ochi caprui si el e blond-saten cu ochi albastri, asa ca orice combinatie e buna 
pisix spune:
Moniland - pai si de ce nu faci IAD ?
Pana la urma mai Moni voi doi hotarati si pana la urma e optiunea ta daca vei face sau nu asta, daca vei spune sau nu despre asta.
In situatii de acest gen consider ca e strict problmea persoanelor implicate ![]()
PisiX,
Pisik06 spune:
Pisix, pe 19 fac HSG. Intre timp, trebuie sa iau tratamentul antialergic (sunt suspecta de alergie la iod si m-au trimis la alergologie unde mi-au dat tratament de luat inainte de HSG) si sa ma pregatesc sufleteste. Sper din suflet sa am si discutia privitoare la tratament si cand incepem, mai ales ca duc la dosar si rezultatele de la antimullerieni si de la histeroscopie, nu ar trebui sa mai fie piedici. Incep sa am emotii
Pupici la toate!