Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ioana_p76- am vazut ca ti-a raspuns deja evanescence
Acelasi sit l-am gasit si eu, desi picaturile pe care le ia sotul sunt aduse din Germania de catre dr Soare
Din cate am inteles Testiculus este de fapt cel mai important in tot tratamentul, asta va modifica se pare dramatic rezultatele

Ioana si cand vreti sa faceti spermograma ?
evanescence tu ce faci ?

Avalon in ce stadiu esti ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

pisix - ce poti sa-mi spui despre TESTICULUS?De unde se poate cumpara?Se gaseste si la noi, sau doar in Germania?
Te rog frumos, daca imi poti da si mie detalii despre acest medicament,le astept cu interes.
- pt toate fetele Azoo

Mergi la inceput

SoriLea - din pacate nu stiu f multe lucruri
L-am gasit pe net cat sa ti-l arat (dar nu sunt prea multe detalii); poate gasesti tu mai mult ...
http://209.85.129.104/search?q=cache:YXtdeEKhzqsJ:www.pascoecanada.com/main.php%3Fid%3D48%26module%3Dproduct+testiculus+similiaplex&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

Noua ni l-a dat dr Soare care a zis ca e din Germania si nu stiu daca se gaseste in Rom desi nu cred
Dar mai demult gasisem pe o farmacie on-line din Germania ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Salutare salutare
Sotului meu o sa ii dau doar acid folic si b12, seleniu si carnitina. Daca sunt prea multe pastile cred ca o sa se incurce
Luni acum pe 12 are si el operatia de varicocel. Ioana, al tau a facut anticorpii antispermatici inainte de operatie? Noua ne-a zis doctorul ca sa facem analiza inainte si dupa ca sa vedem daca s-a rezolvat ceva in urma operatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va pup fetelor. M-am intors si eu.
Iyoana te inteleg foarte bine cu copilasii cunostiintelor. Si eu am trecut printr-o faza urata cand vedeam ca toate raman insarcinate si nasc, si eu nimic. Va veni si randul nostru.

Eu sunt f. ocupata la serviciu si nu am avut timp sa iau multimaca pentru sotul meu. Sper sa o fac cat mai repede. Se poate comanda pe net sau trebuie sa gasesc un reprezentat? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am timp sa rasfoiesc paginile subiectului. Asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by pisix

Waaaau, Iyoana ...cat de dor mi-a fost de tine ...m-am speriat ca ai patit ceva ...am intrebat de toata lumea ce e cu tine, inclusiv la tutunarici ...

Bine te-ai intors, ooof primavara isi cere tributul si cred ca a impartit cu depresii in randul femeilor

Nici miki nu mai da pe forum si ...cred ca nici nu se va mai intoarce
Si de ea imi e asa de dor ! Parca nimic nu mai e ca inainte !

Hei, cine mai e la cafeluta ?

PisiX,

Draga mea draga, nici nu am vazut ca m-ai cautat peste tot! Esti asa draguta! Eu nu prea am mai intrat in ultima vreme nici pe la azoo nici pe la tutunici. Si, pana la urma la ce sa intru la tutunici, cand fetele alea vrobesc de monitorizari, IA, asteptari pe ciclu natural, ce sa zic...activitati din astea care mie mi se par de pe alta lume!
Iar aici, unde ma simt atat de bine, printre voi, parca imi ingheata mana inainte sa accesez site-ul si forumul! Imi trece mie...Si apoi mai e si serviciul..

Auzi, dar Miki ce-a patit? de ce zici tu ca nu va mai intra? Eu una m-as bucura daca motivul ar fi ca , pur si simplu, nu mai e azoogirl, ar fi super sa reuseasca la clinica din Germania!

Si tu la cea din Austria, pana la urma te-ai hotarat unde mergi?

pup fetele mele dragi!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

pisix am vazut ca mergi in austria pt FIV iti tin pumnii sa-ti reuseasca,sa va ajute Dumnezeu.
Eu am fost tare ocupata si nu am mai intrat de mult pe forum,in rest nimic nou,sotul are un dulap plin de medicamente
Semenax(am gasit pe net cica ar fi foarte bune dar si pretul este pe masura 180 ron)
L-carnitina
Zinc ACE
Seleniu
Centrum
Miere cu apilarnil
Miere cu laptisor de matca
Polen
Napraznic
sper ca le am pe toate daca mai stiti ceva in plus nu ezitati sa imi spuneti
Sotul este foarte cuminte si le ia pe toate
Joi plecam si noi in sfarsit in luna de mierecaci dupa nunta
nu am avut cu ce
speram sa n e relaxam si noi in sfarsit si sa uitam de
probleme si necazuri,tot am auzit ca multe fete se intorc din concediu cu burta vreau si eu...dar sa fiein burta
nu mancare
va pup

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

[red]Pisix - iti multumesc pt promtitudine.Imi poti spune cat ai dat pe el aici la dr. Soare?Eu am pe cineva in germania si poate pot face rost de el, dar vreau sa stiu cat costa.Dar ce v-a spus dr.Soare despre acest med?E recomandat in azoo, poate mari nr gigeilor?
Scuza-ma daca am pus prea multe intrebari, dar nu am gasit nimic despre TESTICULUS, si vreau sa ma informez.
Iti doresc toate cele bune si Dumnezeu sa fie cu tine in tot ceea ce vrei sa faci.
Salut si celelalte fete, iar daca vreuna are detalii despre acest med.,le rog sa intre si sa ne spuna si noua.
- pt toate fetele

Mergi la inceput

SoriLea - sincer nu mai stiu ce face medicamentul asta dar de mult ne tot ameninta dr S cu el si ni-l lauda la maxim. Si de mult tot incerca sa-l procure. Aici am dat 1mil pe el
evanescence - eeeei, draga de tine, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o luna de miere ca in filme in care sa va relaxati si sa va iubiti la maxim ! Sa stii ca si eu cand plec in concediu imi fac sperante ca poate-poate ma intorc cu ceva in burtik ...
Iyoana - sincer nici eu nu pot sa citesc subiectele astea in care fetele anunta ca le intarzie cm, se sfatuesc pe pozitii si raman gravide inainte sa apucam sa le cunoastem prea bine ...
miki mi-a spus ca nu-i face bine sa intre si cred ca pana nu va avea o veste buna nu va reveni; asa ca sper sa se intample repede ...
Eu draga Iyoana am intrat in acelasi stadiu ca dupa FIV 1 - azi zic ca ma duc la o clinica, maine la alta ...acum am gasit una care are si mai multe minuni tehnice dar inca nu i-am contactat ca si eu am nebunie la serviciu.Deci ...oricum in Austria ma duc si cred ca in august voi face FIV 3. Pe tine nu te intreb cand faci FIV, pt ca probabil daca era ceva de anuntat o faceai ... Cum stai cu pregatirile de nasha ?
Moniland - oooof, da nici de tine nu mai stiam nimic !!! Si tu ai avut depresie ?... Sper ca esti bine sufleteste si pe toate planurile. Eu stiu ca se poate si pe sit dar nu am incercat pt ca am o d-na care imi aduce mereu...
dalailana - anticorpii antispermatici nu se rezolva prin operatie, din contra. De la operatii in zona se pot face ... iti urez bafta maxima la operatie si sa fie cu folos !

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

E cineva la cafeluta ?

Si voiam sa va anunt lansarea de catre Avalon a unui nou subiect cu cele mai spectaculoase inovatii, inventii, descoperiri, tratamente si clinici de FIV !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120739

Acolo postam tot ce mai descoperim pe net sau aflat mai deosebit.

Sigur o sa va placa pentru ca noi toate suntem niste ...cautatoare :)

PisiX,

Mergi la inceput