Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisix,Bytzi: multumesc mult de tot,va pup dulce si sa ni se indeplineasca tuturor dorinta cea mare!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nusylica eu beau un pahar de vin rosu in cinstea ta
bytzi - ca noutati ar fi IMSI (http://www.leica-microsystems.com/pdfs.nsf/(ALLIDs)/9F68F296AA579253C125735D004299D8/$FILE/P&D%20Newsletter_0207.pdf) de care tot citesc ca mama ce minunat e si am gasit si o clinica )in Austria care face :
http://www.ivf.at/AT/imsi.htm

E pe germana dar macar pozele sunt sugestive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Intru si eu tiptil-tiptil si va spun cu mare drag HRISTOS A INVIAT!

am tras chiulul de pe forum ceva vreme, cu sau fara motive....Cert este ca nu v-am uitat, nici vorba, ba dimpotriva! m-am gandit la voi mereu, dar cum mai toate fetele din jurul meu (cunostinte, prietene, rude...) raman gravide sau isi boteaza bebelusii, nu prea mai am tragere de inima sa intru pe forum la subiectul Azoospermie...

va pup pe toate!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Adavarat a anviat! yoana intri tu pe tiptil dar te observaram dupa atatea absente ,e adevarat draguta ca e greu sa mai intri pe aici dupa ce vezi ,botezuri....dar nu avem ce face aceasta ne este soarta....dar ce zici cand v-om avea noi vor fi cei mai iubiti si le v-om oferi toata dragostea noastra caci doar noi stim cat ne-am luptat pt ei si v-or fi altii invidiosi pe noi ,nu crezi e bine ca ai mai intrat pe aici caci eram angrijorate ;ce o fi cu tine doar santem o familie azoo

toate fetele

Mergi la inceput

Waaaau, Iyoana ...cat de dor mi-a fost de tine ...m-am speriat ca ai patit ceva ...am intrebat de toata lumea ce e cu tine, inclusiv la tutunarici ...

Bine te-ai intors, ooof primavara isi cere tributul si cred ca a impartit cu depresii in randul femeilor

Nici miki nu mai da pe forum si ...cred ca nici nu se va mai intoarce
Si de ea imi e asa de dor ! Parca nimic nu mai e ca inainte !

Hei, cine mai e la cafeluta ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata!

Pisixprezent la cafea ,ai dreptate nimic nu mai e ca anainte....parca toate ne-am pierdut speranta si la sub asta e f greu sa mai intri cand vezi ca nimic nu se mai schimba....poate daca s-ar vedea o reusita ar fi totul altfel....hai ca am intrat si eu cu pesimismul si v-am antristat mai tare...probabil si din cauza vremii astea urate....
Mikisor
iuca ce te-ai mai hotarat?
ici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, hop si eu la cafeluta cu voi ca mi-era dor!
Intr-adevar, poate acum, ca au fost si sarbatorile, ne-am simtit ceva mai triste, eu una cel putin..
Insa alaturi de voi ma simt mai bine si ma bucur ca mai aud vesti de la voi!
Eu nu am noutati, continuam cu tratamentele naturiste, pana cand, nu stim,dar speram ca poate vom mai vedea imbunatatiri.
Va pe toate cu drag!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

ioana_p76 - ce tratamente naturiste ?
Scuze daca ai mai spus dar acum chiar nu-mi amintesc

Si sotul meu are un tratament foarte strict cu naturiste date de dr Soare, bineinteles ca de baza e Maca, Tribulus, coenzima Q10, acid Folic, napraznic, si mai ia niste chestii aduse din germania : picaturi King Kong (da le-am gasit si in Rom) si Testiculus (tot picaturi)

De o saptamana a zis ca simte ceva acolo ...si ne-am bucurat ca asta ar fi semn clar ca lucreaza
Luna viitoare ma duc in Austria pentru chiuretaj endometrial si histeroscopie ... Dilema mea e ca am mai gasit o clinica in Austria ...

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pisix, vorbeam de tratamentul pe care-l tine sotul meu, luat partial de aici de pe prima pagina: carnil, napraznic, seleniu, zn, vit. c (cetebe). Am descoperit ca eurovita multiminerale contine doza zilnica 100% de zn, acid folic, deci ii dau si din asta si am scazut zn pe care il luam separat.
Si eu iau tot eurovita, in special pt acid folic.
Deci nu ar fi cine stie ce tratament, dar sper ca se va cunoaste la sot, mai ales ca a facut si operatia de varicocel, deja se fac 5 luni de la ea.
Vad ca voi tineti un tratament mai complex. Picaturile King Kong unde le-ai gasit la noi? Si cam ce scrie in prospect?
Ref la clinicile din Austria e bine ca ai de unde sa alegi si iti doresc, indiferent unde te vei hotari, sa fie cu succes!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Cristos a inviat
ioana p-76 uite aici un link
cu picaturile king kong
www.bodyalchemist.ro/product/king-kong-picaturi-supliment-la-pentagrama.htm

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput