Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Hristos a inviat!!!
Io sunt mai lenesa la scris!!!
Nusyc io fata!!! Cum te mai simti ??? Fizic , psihic ??? Nu ma astept la ceva de genul " de la foarte bine in sus" dar totusi ... Imi doresc sa fii bine!!!
Te pup inca o data , dar si pe "blanos" .

moniland, zisaCami, Iyoana,ioana_p76,ailemac, ella 28, antosit, evanescence,bytzi, nicoma, andrabirni, amzulica, anes, luli, raluk16, simo28, pisix, danyalo, dalailana, marush, felicia ,miki-miki, vrembebe, iuca,bubulina,andruzza Va pup si va imbratisez!!
Daca am omis pe cineva mii de scuze !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor!!!!
Imi cer mii de scuze ca ma cam lipsit dar asa am simtit eu ....
Nusy imi pare foarte rau pt pierderea ta, dar nu uita ca DD e mare si pina la urma urmei e duap voia Lui si atunci cind vrea El. Sunt alaturi de tien si te
Va pup pe toate si Doamne ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisix: multumesc ca te-ai gandit la mine cu Gonalul...voi vedea cum reusesc sa-l schimb...probabil voi incerca la Giulesti,cand mai ajung in Bucuresti.In Austria tot cu Gonal vei face stimularea?

Copilutzu: acum ma simt mai bine,multumesc,fac tratament pentru candida cu care m-am pricopsit in urma antibioticului in cantitate mare,pe care l-am luat.Ma cam doare din cand in cand burta,parca e o inflamatie acolo,asa simt,dar sper sa treaca.Astept sa vina CM-ul sa ma apuc de naturiste,sa ma reglez.Pup si eu "blanosul" tau.

Magduta: te pupic,sper ca data viitoare sa imi iasa pana la capat...

Va pe toate!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

toate fetele

si sa ne vedem din nou la treaba... "doar vesti bune si reusite"
Pisixne faci si noua "pofta" de vacanta.. si distractie placuta!
Pisik nu ne-ai mai povestit cum a fost la histero pe cand FIV?
Mikisormulti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

copilutzu – ce faci tu puisor ?
magduta10 – toate avem perioade in care nu mai vrem sa stim de nimic si ne ascundem … Uite miki e acum intr-o pasa din-asta. Si zisaCami n-a mai aparut de un timp … Asa ca nu-ti cere scuze, fa cum simtit Noi ramanem aici pt cand ai nevoie
nusy – da, in Austria fac cu Gonal, nu am decat 5 sau 6 in schema
Da macar am scapat de Diphereline ca imi da pastilute deci mult mai putine injectii
Oricum, am ajuns sa ma gandesc f intens la un FIV pe naturel …desi la azoo nu stiu daca mi-o da cineva vreo sansa
Bitzy – gata, chiar azi plec …asa ca ne “auzim” luni !!!!

Am citit pe subiectul ala cu miere de albine de o fata de la Paris care zice de IMSI, un ICSI mult mai perfromant. Am cautat pe net si nu am gasit la nici o clinica ci doar pe toate forumurile unde frantuzoaicele vorbesc de el cu mult entuziasm. Voi stiti ceva ?

Va pup fetelor !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pisix si eu am cautat pe net info despre IMSI dar nu am gasit nimic...
tu esti hotarata sa mergi in Austria? cat te costa pana la urma ai facut un calcul? ce faci dupa fiv? stai acolo o sapt 2...si apoi vii acasa sau cum?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor si Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut bine si v-ati relaxat.
Eu sunt mai linistita, dupa ce la histerocopie a iesit bine, dupa cum va spuneam, ieri am primit si rezultatul de la antimullerieni. Este 2,47 si, ctez "nu exista indicatii pentru rezerva ovariana scazuta". Normalul este intre 1 si 10, e mai inspre 1, dar tot zic ca e bine, mi s-a luat o piatra de pe inima. Avand in vedere ca dr. Niculescu vrea sa imi faca si HSG, probabil voi ajunge sa demarez protocolul (oricare ar fi el), undeva in iunie. Bun si atunci.

Va pup pe toate si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Si noi am fost intr-o scurta vacanta in care am incercat sa ne detasam de toate si sa ne incarcam bateriile.
Deocamdata eu nu am noutati, dar va astept pe voi

Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

LULI – nu stiu de ce nu sunt info despre IMSI, pt ca totusi pe forumuri in Franta toate se lauda ca-l fac. Da, m-am hotarat in Austria,mi-am calculat si parca iesisera vreo 3600 eur, dar depinde exact ce fac (adica sa vad ce zice dr daca sa-mi faca Polar Body, daca-mi fac AH, etc). Se pare ca va trebui sa stau acolo 7 zile si sunt convinsa ca s-ar gasi camere de hotel cu 30-40 eur/noapte. Apoi vin acasa, logic, pt ca dupa ET nu mai am de ce sa stau acolo
Pisik – deci tu te pregatesti de FIV sau de inseminare ? Ca la FIV nu te ajuta cu nimic HSG.
Iuca – ai incredere in noi, tot timpul ni se intampla ceva nou …
Nusy – LAAAAA MUUULTI AAAAAAAAAAANI ! Sa fii sanatoasa iubita si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna seara!

Sa anteleg ca este ziua lui Nusyc a noastraLA MULTI ANI! sa fii sanatoasa,sa ai parte de multe bucurii an viata si multa fericire .
Pisik chiar si eu ma antrebam de ce ati mai face HSG ,asta stiam ca se face pt trompe si la FIV de ce ti-ar trebui?nu mi-ai spus ai vorbit cu dr ,ce parere ti-a facut?e f bine ca histero a iesit OK asa ca mult succes,si te rog eu nu te mai gandi unde faci FIV 2 ca ma supar pe tine trebuie sa pleci la drum cu gandul ca vei reusi -OK .
Pisix hai ca ne era dor sa mai auzim cate ceva nou ...tu tot timpul ne aduci informatii noi
Mikisor multi pupici
toate fetele

Mergi la inceput