Nicoleta Luciu insarcinata!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Kari , oi avea eu de invatat , dar medicina de pe forum nu prea , doar din carti.

da, dar aici la subiectul asta, era de barfit, nu de invatat.
Io, strict la invatatul ala din carti ma refeream!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

nici mie nu-mi place cum arata acum,dar o sa-si revina,numai ca necesita timp,cine a trecut printr-o nastere stie cum e.

si acum off topic:

Mai Kari,vad ca te cam manaca limba,n-am nimic cu tine personal,dar felul in care te iei de unii forumisti(si nu numai la subiectul asta din pacate...)ma lasa rece,e chiar aiurea,oriunde citesti,vezi cum cineva se ia de Xio,ce-aveti oameni buni,va credeti voi mai bune?bine ca macar la clinica te-a pus cineva la punct,pt postarea aia pe care mai apoi, ai sters-o... chiar meritai.

imi pare rau,dar nu ma mai puteam abtine,atata rautate n-am mai vazut!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

hehe, asaaaaaaaaaa
sa moara invidioasele care au facut'o pe Nicoleta in fel si chip ca a "indraznit" sa se ingrase atat in sarcina, de ciuda.
Bravo Nicoleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

hehe, asaaaaaaaaaa
sa moara invidioasele care au facut'o pe Nicoleta in fel si chip ca a "indraznit" sa se ingrase atat in sarcina, de ciuda.
Bravo Nicoleta!

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

acum nu e bine ca a slabit prea repede, stai sa vezi

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

hehe, asaaaaaaaaaa
Bravo Nicoleta!

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

acum nu e bine ca a slabit prea repede, stai sa vezi

ivan si dayanara

Am zis deja asta, canda m dat un link mai devreme despre exact acelasi lucru.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

pai xio, tu zici ce scrie in carti si eu nu "te intepam" pe tine. Poate a retinut f multa apa (de fapt sigur a fost apa ca nu putea slabi atat intr'un timp atat de scurt daca erau depozite de grasime) ceea ce stii si tu ca este posibil, sanatos sau nu. Asta nu inseamna ca a mancat cat o scrofita. Pur si simplu... Mie tare mi'a placut de ea rotunjoara, era frumoasa si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La cum s-a deformat si facial , cred ca retinut o multime de apa, ca altfel nu-mi explic.
Dar oricum cred ca degeaba scriu aici , ca ea si inainte avea un regim de viata deloc sanatos din punct de veder alimentar. Poate acum ca are bebele isi mai revine putin.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Am vazut-o la "al noulea cer"! Arata super!!! A reusit sa dea destul de frumos jos! Desi era imbracata in negru, ca sa para mai slaba, tot se vede ca a slabit! Cred ca burta mai are un pic...bravo, fata!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ca a salbit atatea kile in atatea zile sa zicem ca nu ma mir... cu regim, cu miscare muuulta totul e posibil... dar ma intreb... nu a facut vergeturi din cauza ca s-a ingrasat 30 de kile in sarcina si ca a sat jos 30 de kile in 45 de zile???
Ca io am luat 20 de kg in timpul sarcinii din care 8 in utimele 8 sapt. si mi-a crapat pielea pe fund si copase... chiar daca m-am dat cu creme
Dar la 30 kg luate rapid si date jos si mai rapid???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput