FIV 173

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

quote:
Originally posted by iana_mari

Fetelor sunt foarte suparata si plang in fata calculatorului.
Mi-au trimis fax cu ultimile analize :proteina c-pozitiva,anticorpi anticardiolipina (0,64) valoare pozitiva.Acesti anticorpi duc la avort spontan sau la neinplantarea embrionului .
Nu stiu ce trebuie sa fac eu peste 14 zile trebuia sa incep tratamentul .A fost careva dintre voi care a avut valoare pozitiva la acesti anticorpi?Ceea ce am citit pe net nu este deloc incurajator.Eu la primul fiv nu am facut aceasta analiza si a fost sarcina oprita in evolutie.
Va rog sa-mi trimeteti si mie nr. de telefon al dr. Cocei sa vad ce-mi spune.Si mai spuneti-mi cand e indicat sa o sun sa n-o deranjez.
Maine as vrea sa vin la Bucuresti.Astept nr. de tf.

Mari nu mai plange,daca nu ma insel se face un vaccin ptr. asta si gata .fii fericita ca ai descoperit probl. inainte sa mai faci alt fiv.multumeste-i lui dd si dc ca ai facut analie si ai gasit probl.TOTUL VA MERGE BINE ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
Originally posted by iana_mari

Fetelor sunt foarte suparata si plang in fata calculatorului.
Mi-au trimis fax cu ultimile analize :proteina c-pozitiva,anticorpi anticardiolipina (0,64) valoare pozitiva.Acesti anticorpi duc la avort spontan sau la neinplantarea embrionului .
Nu stiu ce trebuie sa fac eu peste 14 zile trebuia sa incep tratamentul .A fost careva dintre voi care a avut valoare pozitiva la acesti anticorpi?Ceea ce am citit pe net nu este deloc incurajator.Eu la primul fiv nu am facut aceasta analiza si a fost sarcina oprita in evolutie.
Va rog sa-mi trimeteti si mie nr. de telefon al dr. Cocei sa vad ce-mi spune.Si mai spuneti-mi cand e indicat sa o sun sa n-o deranjez.
Maine as vrea sa vin la Bucuresti.Astept nr. de tf.

Iana
unde ai facut analizele?
si eu am la anticorpi anticardiolipina aceeasi valoare ca a ta dar rezultatul este negativ (0,64 negativ - valori ref: 0,90 negativ, 0,91-1,09 echivoc, >1,10 pozitiv) - facut la bios
Nu dispera! dacat tot ajungi maine la buc mergi la bios si fa repeta analizele. poti sa le primesti pe mail.
Nu mai plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am sosit si eu acasa de la eco la dr. Cocei.Azi zi 8 de stimulare am endometrul de 8,1 mm si pe OD am 5 foliculi mari intre 16-18 mm,iar pe OS unul amarat pe care doctorita nu prea l-a bagat in seama,dar eu sunt optimista.Dr. Cocei a zis ca aproape sigur punctia o voi face luni.Ma tot mir cum a decurs aceasta stimulare la mine atat de rapid in comparatie cu cele doua fiv-uri anterioare cand am avut nevoie de 14 zile de stimulare de fiecare data,acum se pare ca vor fi 10 zile de stimulare....poate din cauza ca acum am luat numai jumatae de fiola de diphe,iar datile trecute cate o fiola intreaga sau poate ca a fost acum tratamentul cu puregon,nu stiu,nu mai conteaza asta,sper doar sa am si eu un ovocit de calitate care sa devina copilasul nostru....Astept pe la ora 13.30 sa imi trimita de la Bios rezultatul estradiolului de azi,va anunt...
Maine dimineata am din nou eco la prof Marinescu si apoi trec pe la dr. Cocei sa stabilim ultimele detalii.
Daca aveti vreun sfat pentru mine referitor la Giulesti,prof,dr. Cocei etc pentru ca e prima data cand fac FIV la Giulesti,v-as fi recunoscatoare....
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru sustinere, sper sa va pot da vesti bune.
Ceea ce am aflat ieri de la embriolog n-am stiut nici eu, tocmai de aia am scris, pt. ca mare parte din ceea ce stiu am aflat de pe forum sau din diferite materiale, si mi-a prins tare bine.
Eu fac FIV la Medlife (stiu ca intreba cineva), si da, fac ET cu blastocist.
Zouzou, imi pare rau, dar ma bucur ca esti optimista, iti doresc sa reusesti cat mai repede! Astea 2 saptamani, mie mi s-au parut foarte lungi asteptand sa vii cu rezultatul.

Fetele suntem si asa cu nervii intinsi la maxim, fiecare are probleme si incercam sa ne ajutam aici, haideti sa fim mai ingaduitoare una cu alta.
Eu am scris pe acest forum dupa multa vreme, pt. ca mi s-a parut mai "rece" fata de cel pe care scriam eu, si intr-adevar startul a fost mai greoi, dar imi dau seama ca si din cauza faptului ca suntem mult mai multe fete aici.Dupa ce am citit astazi cateva pagini, acum mi-e greu sa-mi dau seama fiecare mesaj cui apartine, de aceea de multe ori nu dau nume, sa nu le incurc.
Va doresc tuturor numai bine si rezultate frumoase, si sa trecem cat mai repede la gravidute!
Va pup pe toate si vreau sa va vad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

SandyG iti urez mult noroc si Dumnezeu sa te ajute sa fie "cu ochi".

Si eu tot la extern fac ICSI( maine am punctia) dar asta nu inseamna ca nu suntem aproape sufleteste.

Fete dragi,va multumesc pentru raspunsuri si pentru incurajari:"FACA-SE VOIA DOMNULUI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by sandyG

quote:
Originally posted by catalina2307

Sandy eu am facut fiv-ul in martie la MITERA, dr.Diakoumakos.

A fost primul,tu unde locuiesti in atena?

Da, a fost primul, din fericire reusit (cel putin pana acum -si sper sa il am pe Doamne Doamne langa mine in continuare ).
Noi nu prea locuim in Atena. Sotul meu este din Atena dar cea mai mare parte a timpului stam in Romania.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Kora Dumnezeu sa te ajute! Sunt sigura ca peste putin ne vei da vestea cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

SandyG multumesc,dar cateodata te apuca depresia si eu incep sa plang asa ma racoresc.Binenteles trebuie sa fiu singura acasa,ca in fata celorlalti par tare.
Augusta, la Bios le-am facut si la valoarea asta mi-a trecut pozitiv in paranteza .
Kora trimite-mi si mie P.M.cu nr. lui Cocei.Este urgent.
Nusy refacere usoara.Cu ce dr. ai facut chiuretajul?
Ioanatugs mai am 2 saptamani de ac. ,dar nu stiu cu problema asta daca imi va mai da tratamentul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabita78

SandyG iti urez mult noroc si Dumnezeu sa te ajute sa fie "cu ochi".

Si eu tot la extern fac ICSI( maine am punctia) dar asta nu inseamna ca nu suntem aproape sufleteste.

Fete dragi,va multumesc pentru raspunsuri si pentru incurajari:"FACA-SE VOIA DOMNULUI!"

Multumesc mult,GABITA .SI MAINE DD sa fie langavoi[tu ,punctuletele si dc]sa ai parte de reusita.mult noroc.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by sandyG

quote:

Sandy eu am facut fiv-ul in martie la MITERA, dr.Diakoumakos.

A fost primul,tu unde locuiesti in atena?

Da, a fost primul, din fericire reusit (cel putin pana acum -si sper sa il am pe Doamne Doamne langa mine in continuare ).
Noi nu prea locuim in Atena. Sotul meu este din Atena dar cea mai mare parte a timpului stam in Romania.
Pup

SI ASA VA FI CATA,TOTUL VA MERGE BINE.EU STAU AICI DE 10 ANI.

Mergi la inceput