FIV 173

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Doris urmatorul Fiv va fi un mare succes (incepi stimularea de ziua mea :) ) . O sa vezi. Simt eu.
Zouzoule imi pare tare rau si ma bucura optimismul tau.
Sandy ,unde anume in Grecia faci FIV-ul? Si eu l-am facut tot in Grecia.

Kora si toate fetele in focuri (imi cer scuze daca nu imi amintesc toate numeledar asta nu inseamna ca sunt mai putin alaturi de voi ) va doresc succes din tot sufletul si ma rog pt voi. Simt o mare tristete si dezamagire de fiecare data cand mai vad un vis curmat.

Fetele cucuietele nu va mai certati ca nu sta bine la viitoare mamici.

Va pup cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

DANIELA ,buna.tu ce fel de tratament faci,lung sau scurt.mie de data mi-a spus ca voi face prin procedeu lung[adica...?]stii cumva la ce ajuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

Sandy,
La giulesti fac de data asta! e al III lea fiv.
si sunt de o mie de ori mai stresata decat tine.incep acum in mai. de data asta o sa fie f bine. stiu eu.....
stai aproape ca poti afla multe lucruri interesante. bafta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catalina2307

Doris urmatorul Fiv va fi un mare succes (incepi stimularea de ziua mea :) ) . O sa vezi. Simt eu.
Zouzoule imi pare tare rau si ma bucura optimismul tau.
Sandy ,unde anume in Grecia faci FIV-ul? Si eu l-am facut tot in Grecia.

Kora si toate fetele in focuri (imi cer scuze daca nu imi amintesc toate numeledar asta nu inseamna ca sunt mai putin alaturi de voi ) va doresc succes din tot sufletul si ma rog pt voi. Simt o mare tristete si dezamagire de fiecare data cand mai vad un vis curmat.

Fetele cucuietele nu va mai certati ca nu sta bine la viitoare mamici.

Va pup cu mult drag.

Buna Catalina .eu acum sunt la dc kostas pantos-GENESIS ATENA .Tu unde ai facut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mih.augusta

Sandy,
La giulesti fac de data asta! e al III lea fiv.
si sunt de o mie de ori mai stresata decat tine.incep acum in mai. de data asta o sa fie f bine. stiu eu.....
stai aproape ca poti afla multe lucruri interesante. bafta

oooooooooooo.atunci mult noroc si cu lipici .nu vreau sa te supar ,dar ai facut analize sa vezi cauza de ce nu s-a prins inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sandy eu am facut fiv-ul in martie la MITERA, dr.Diakoumakos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,va multumesc pentru mesajele voastre,pentru ca ati fost alaturi de mine.
Eu m-am externat ieri si am concediu medical o saptamana.Chiuretajul a fost ingrozitor,desi facut cu anestezie locala,m-a durut ca nimic altceva in viata mea..am crezut ca mor acolo...mi s-a facut rau de doua ori,am icnit sa vomit,m-au dat cu apa pe fata..ce sa spun...a fost un chin.Asta pentru ca s-a curatat foarte,foarte greu,doctorita transpirase.Era prins foarte bine.Am zis ca ,decat sa mai trec vreodata prin asa ceva,mai bine nu mai raman gravida niciodata.
Copilutz: iti multumesc ca ai vrut sa treci sa ma vezi,insa nu am fost la Giulesti.L-am facut la mine in oras,in spital.

Acum trebuie sa imi adun fortele,sa ma remontez si sa incercam din nou.Dar cel putin 6 luni trebuie sa fac pauza.

Va multumesc inca o data tuturor si reinnoiesc apelul meu,daca cineva poate face schimb de Gonal f 75 cu mine(7 fiole).

Va pup pe toate si va doresc mult,mult noroc.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor sunt foarte suparata si plang in fata calculatorului.
Mi-au trimis fax cu ultimile analize :proteina c-pozitiva,anticorpi anticardiolipina (0,64) valoare pozitiva.Acesti anticorpi duc la avort spontan sau la neinplantarea embrionului .
Nu stiu ce trebuie sa fac eu peste 14 zile trebuia sa incep tratamentul .A fost careva dintre voi care a avut valoare pozitiva la acesti anticorpi?Ceea ce am citit pe net nu este deloc incurajator.Eu la primul fiv nu am facut aceasta analiza si a fost sarcina oprita in evolutie.
Va rog sa-mi trimeteti si mie nr. de telefon al dr. Cocei sa vad ce-mi spune.Si mai spuneti-mi cand e indicat sa o sun sa n-o deranjez.
Maine as vrea sa vin la Bucuresti.Astept nr. de tf.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catalina2307

Sandy eu am facut fiv-ul in martie la MITERA, dr.Diakoumakos.

A fost primul,tu unde locuiesti in atena?

Mergi la inceput

DARIELA IARTA-MA CA TE-AM BOTEZAT DANIELA

Mergi la inceput