FIV 173

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

DORIS tu unde stai in Milano? eu locuiesc intr-un satuc langa. Poate vom fi colege la fiv-ul urmator. Unde il vei face?
KORA ma treci si pe mine in lista aspirantelor lunii aprilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Cocolyso, am citit cat de disperata esti pentru ca faci la Med New Life si nu stii cum o sa fie.
Daca stiu bine Boo a facut la MNL si a reusit din prima si va fi mamica de baiat.
Sa scrii pentru ea un pm sau poti sa o gasesti la subiectul "Gravidute prin Fiv" .
Sigur te va ajuta , multa bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Luck la FIV2 am facut stimulare cu 150 gonal f si cu menogon ( la inceput 3 fiole,apoi 4 fiole) ,apoi prin zi 8 parca am contnuat numai cu menogon,fara gonal f.Au fost 8 foliculi mari si doi mici,din care au rezultat 6 ovocite,respectiv 4 embrioni ( A8,A6,A4,A2).Finalul il stii…
Gabita78 scuze pentru intarziere,te trec imediat pe lista.Conteaza sa ai ovocite de calitate chiar daca sunt putine,important e sa fie un final fericit.Bafta!
Evy nu e normal sa sangerezi in timpul administrarii anticonceptionalelor,dar daca e redusa sangerarea si s-a oprit nu cred sa fie vreo problema,insa daca aceasta continua si devine mai abundenta suna medicul.Succes la FIV!
Mih augusta te trec si pe tine pe lista imediat.Eu iau acum pe parcursul stimularii 2 pastile de royal jelly de la Forever si 1 l-arginina ( simpla de la naturashop),pe l;anga astea mai iau cate 1 omega3 si vitamina E forte ( una la doua zile).L–arginina pana cu o zi inaintea punctiei,din ziua punctiei voi lua progesteron injectabil ( in functie de analiza progesteronului).Cu cine faci FIV ca sa pot completa lista,scuze dar nu am retinut.Bafta!
Ioanatugs ma bucur ca ne-am cunoscut.Iti tin pumnii stransi!
Sandy mult success!
Ladyxe bafta multa si tie,de data asta sa fie bine si pentru noi!
Zouzoule imi pare rau ca nici de data asta nu a fost sa fie,e bine ca esti optimista!Urmatorul capitol sper s ail deschizi tu pentru ca eu acum sunt “in focuri” sin u prea mai fac fata sa actualizez zi de zi subiectul.Bafta in continuare!
Daria mult success, sa ii faci o surioara sau un fratior baietelului tau!
Claudia_prea foarte interesant ce ai povestit tu,iti doresc multa bafta!
iana ti-am trimis PM cu nr de tel.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora multumesc frumos.
Fetelor am vorbit cu d-na dr.Cocei(care a fost o dulcica) si mi-a zis ca este posibil din cauza anticonceptionalelor sa fi deviat aceste analize ;PROTEINA C SI ANTICORPII ANTICARDIOLIPINA.
Mi-a zis ca ar fi bine sa merg la un hematolog la spitalul Coltea.
Imi puteti recomanda pe cineva? Acum m-am linistit putin mi-a zis ca tratamentul se face cu aspirina si numai hemetologul poate stabili doza.

Mergi la inceput

Fetelor am completat lista aspirantelor,va rog sa verificati si daca am gresit ceva sa ma corectati.

nusy
KITTA ma bucur ca ne-am revazut,vacanta placuta si nu uita de sfatul d-nei dr. Cocei ,poate veniti trei inapoi!
Cristal te-am sunat ieri si nu erai acasa,te mai sun si azi.
Cocolyso nu fii trista,capul sus si roaga-l pe DD sa fie alaturi de tine,eu asa fac zi de zi...
Luca ce fac puisorii?

Fetelor am o rugaminte:nu va mai certati din fleacuri,avem si asa destule probleme,ne "intalnim" aici ca sa ne ajutam,sa ne sustinem,sa prindem speranta...Eu desi sunt in timpul stimularii fac tot ce pot sa fiu si alaturi de voi si pe cat posibil sa va raspund celor carora le pot fi de folos,iar daca nu am fost atat de prompta ca de obicei,sper sa ma scuzati si sa ma intelegeti.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nusy cat de rau imi pare.......nu am cuvinte....

zouzou, data viitoare vor ramane acolo 9 luni. Te pup iubita!

Vad ca multe fete au votat! Ma bucur ca v.a fost de folos.

Va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

sandyG - Eu am facut de fiecare data protocolul lung. Cred ca se alege protocolul si in functie de varsta - daca ai peste 35 se opteaza in general pentru cel scurt dar si de rezultatul la hormonale.
nusy - Refacere cat mai rapida, iubita!
Kora - Nu iti mai face griji si ramai optimista, sigur vor fi mai multe ovocite de calitate. Te asteptam cu detalii suplimentare maine dupa eco.

Mergi la inceput

Dariela multumesc fata draga si sufletista pentru incurajari,lasa majoretele sa se mai odihneasca,stiu eu ca voi sunteti alaturi de mine!Tu cand ai histeroscopia?Multa bafta,va fii totul bine cu siguranta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Kora iti multumesc e totul in regula, nu ai gresit nimic!
Fruntea sus fetelor ca ne asteapta clipe minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti de la Giulesti, sambata dimineata am punctia si am deja emotii!! Endometrul era de 12 si aveam trei foliculi intre 20 si 22 mm si inca doi de 17 si 18 mmm, toti pe OD. In seara asta fac Pregnil de 10.000 de unitati si mi-a dat Medrol 1/2 pastiluta la 12 ore si fara antibiotic, o fi normal??? V-am auzit pe voi ca nu e bine sa mananci sarat cand iei Medrol, asa e sau am inteles gresit???
Kora-pop ma bucur ca ne-am intalnit si se pare ca ne vom mai vedea o data luni, cand eu voi face ET-ul, tu esti la punctie. Multa bafta iubita!!!
Kitta ma bucur ca ne-am reintalnit!! Multa bafta!!!
Iana_mari stai linistita ca o sa rezolvi si proplema asta si vei face un FIV reusit!!
Nusy tauras drag, i-ti doresc multa liniste si odihna!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie aprilie 2008

Mergi la inceput