Cafea cu aroma de femei 80***
Raspunsuri - Pagina 7
slimatei spune:
quote:daaaaa..eheeee
Originally posted by aidaciolac
... vremuri apuse ...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumimPOZE
Matza Emma in actiune
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
matza frumusica ...ce mai face?
alic spune:
Doamnelor, ce-i cu nostalgia asta?
ce? au intrat zilele in sac? ia reveniti-va imediat, ca iau eu
in locul Aidei...
va invit la o
si la pus pe tapet planurile pentru Pasti!
ALICe

eu
lulu_boches spune:
Alic - buna dimineatza
Vezi ca parul, ii al meu
, biciul e al Aidei
, dar oricum si tu meriti sa fi "scarpinata"
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
alic spune:
Lulule, iertat sa-mi fie, stiu de ce merit...dar am avut multe lucrari de facut pentru un mall ce se deschide azi in vaslui si uite-asa n-am mai avut timp nici sa respir; da acu sunt hotarata sa va scot din melancolia asta care "va apasa"...![]()
ALICe

eu
aidaciolac spune:
Asa lulule nu o lasa , pai se poate , tz tz tz ... si alicule treci la votare ca avem nevoie
poate ca nu stiai ca e concurs pe DC , mai ales acum ca s-a reluat votarea si e doar pana in 20 aprilie
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
alic spune:
Aida, stiu de concurs, dar cum e cu nr. de voturi? dimineata am intrat pentru prima data si am votat pe cateva pagini ce mi-a placut mai mult si tocmai cand am ajuns la poza cu Teo a lui Ramy mi s-a spus ca mi s-a epuizat nr. de voturi
...sa mor nu alta, nici nu i-am spus lui Ramy..
deci: cate voturi aveam voie sa dam pe zi?
ALICe

eu
slimatei spune:
vota matza atunci ..mai eu tot nu inteleg
cum adica?cine imi explica de ce?
aidaciolac spune:
Inseamna ca poza noastra ai ocolit-o 
Vezi ca s-a reluat votarea si ai voie sa dai doar 50 de stelute , asta pana in 20 aprilie
Incearca acum si vezi daca poti sa votezi.
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Ei fetilor cine da o cafea ca ma duc la votare![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12