Condica Salajencelor [45]
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
pofticioasa mica.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Va astept , k is asa de multi ca nu stiu daca terminam pana deseara ...
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
pai chemam si ajutoare.se poate
?
Bimilit spune:
oti,ce-ai vrut?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Cred ca ma apuca depresia. O fi din cauza vremii? Am senzatia ca imi lipseste ceva. As vrea ceva sa ma multumeasca. Poate o plimbare intr-o zi insorita? Nu stiu. Stiu doar ca iar isi face alergia mea de cap, deja ma doare in piept, stranut si imi curge nasul intr-o veselie. Daca s-a agrava, oi intreba dr. daca pot lua claritine. In rest, traiasca conquiztador!
Mai pierd vremea, aseara am molipsit o colega, zice ca pana la 1 nu s-a culcat!
Bia, asa orientativ, cate puncte ai? Sa stiu cat tre sa ma mai joc sa licitez si io ceva!
Bineanteles ca joc numai pentru puncte!
Noa, merg sa trisez cu quizz-ul de intrare! Ca inca azi nu mi-am facut norma!
Multe intrebari sunt niste tampenii! Auzi tu, cultura generala!
Bimilit spune:
oti, am 115.000 de puncte.da de 3 zile n-am mai jucat, ca tare greu merge netu la mine.
am jucat cu o tipa din simleu[o invatatoare].
bafta la joc.
depresie? ce-i aia?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
O, pai eu inca nu am numa 40.000Si nu rezist tare mult intr-o zi, ca ma plictisesc. Tre sa vorbesc cu tine despre neste lichide.
Se mai poate?
Merg sa halesc ceva ca ma apuca greata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Saluti tutti!
Fetelor, tare bine a fost azi! Am avut un fel de avanpremiera la testul de "vorbit" pe care il voi avea joia viitoare. Am primit o tema despre care sa vorbim, sa povestim si sa descriem o cunostinta de-a noastra. Si desi am avut emotii cat casa, m-am descurcat bine, profa a zis ca toti(am fost 4 colegi) avem sanse sa luam testul. La test va fi mai usor, vom primi tema cu o zi inainte si vom putea acasa sa ne gandim si sa ne facem idei despre ce vom vorbi. Bine, profa pune si ea intrebari, dar daca nu intelegi e foarte bine sa intrebi, nu te depuncteaza pentru asta ci din contra, reia intrebarea altfel ca sa intelegi. Apoi mai vin 4 teste scrise. Dar asta mai peste vreo 2 saptamani.
Si mai am un test mai greu apoi, la care ma tot gandesc daca sa merg sau nu...pentru ca daca il iau(profa mea zice ca am sanse, de aceea mi-a si zis sa merg) trec cum ar veni cu 2 trepte mai sus. M-am intalnit azi cu o tipa pe care o cunosc din septembrie, e poloneza si e acum la cursul la care as ajunge daca as lua examenul si mi-a spus ca e foarte greu. Nu-i vorba, acolo voi ajunge si eu dar peste inca un termin(semestru) si poate ar fi mai bine sa mai aprofundez limba de baza, cu gramatica si alte cele...si apoi iar vin si-mi spun ca n-am ce pierde, ca daca il iau inseamna ca pot si ca e OK daca merg mai departe, iar daca nu...nu! Nu raman repetenta , nu va rade nimeni de mine, doar ca voi mai sta un termin cu o treapta mai sus, nu cu 2. Noa voi ce ziceti? Ce ati face in locul meu? Io ma gandeam sa nu ma stresez cu al 2-lea examen, sa il las pe iarna...dar apoi iar ma razgandesc...
. Grea ii viata asta!
Ce probleme am si eu...
.
Noa am fugit, merg sa fac papa, am ceva tema pe maine, apoi trebuie sa vb. cu mama ca maine seara pleaca spre noi si sa vedem ultimele amanunte...
O seara faina, mai vin dupa ce culc fetele...
vorbe de copil...
Hobby