Condica Salajencelor [45]
Raspunsuri - Pagina 6
silvana_salajan spune:
Miha, daca profa zice ca ai sanse, stie ea ceva. Eu zic sa mergi la test, in definitiv ce ai avea de pierdut? Nu rade nimeni de tine daca nu il iei. Pe de alta parte daca il iei, gandeste-te ce avantaje ai: termini mai repede, te poti forma intr-o meserie, mai repede. Asa-i ca te-am zapacit?Fug si eu la bucatarie ca am primit comanda de clatite. Vin sa va servesc cum sunt gata.
silvana_salajan spune:
Poftiti la clatite!Pufoase, moi, Andrei le-a uns cu dulceata de zmeura! mmmm...Sa vedeti ce incantat a fost sa dea o mana de ajutor! Si cum a stat cu nasul in castron sa vada cum le fac! Haideti la povesti, ce faceti?
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza si ceai !
Mihaela , eu in locul tau as incerca , cine stie ? poate ai noroc si treci testul , nu sti niciodata de unde sare iepurele .
Incercarea moarte-nare !
Otilia , lasa prostiile deoparte si fa ceva haios ca sa iesi din starea care te-a invaluit . Nu te lasa coplesita de te miri ce prostii , asta e ceva normal si pe mine ma apucau in sarcina astfel de depresii , dar incercam sa le ignor , vorba lui Bia , ignor-delete .
Deci , pofteste la povesti !!!
Azi merge la Broscarie la cursul de inot si cred ca voi trage o fuga pana in Simleu la barul lui Furic Flaviu , il stii , Otilia ? De mult tot insista sa merg la el , bine ca si Calin Iosif zice sa merg de fiecare data la cabana la o pizza dar timpul e asa de scurt ... poate iti faci timp si vii pana la Flaviu la bar . Hai ca te sun daca ma hotarasc sa-l vizitez .
Va tzuc ... sper sa mai viu , nu k si ieri cand a fost o zi infernala la scarbici !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Am neste draci....Ma infuriai ieri cand descoperii ca beeep de contabila de la sc. generala de 3 luni nu imi calculeaza bine salarul... Azi hotarata sa merg la directoare, a avut beep noroc ca nu am dat de ea, si m-am dus personal si i-am explicat cum se calculeaza, i-am lasat bilet scris, asa DA, asa NU!!! Tipa e pensionara si HABAR nu are sa calculeze un salar! Au platit pe unul care le face, ala saracu habar nu are cine e la plata cu ora, cine nu. Am neste draci, i-am spus frumos ca de nu remediaza treaba ii fac plangere la inspectorat. Nu a zis NIMIC. A stat cu capul plecat, si mi-a retinut foaia cu formulele sa le verifice! Habar nu are!Si colac peste pupaza, aseara socru a venit afumat si mi-a dezlegat cainele fara sa spuna. ana m-am dumirit eu ce si cum, mi-a sapat niste transee si mi-a scos o gramada de flori, pe care m-am chinuit toata primavara sa le pun! Amu abia ma abtin sa nu ii zic vreo doua!Deci, amu ca m-am descarcat, Adriana sigur ca vin la HIT, ca si asa nu am fost de 3 ani de cand mi-o gatat ultima clasa. E un bar unde merg pruncii astia de liceu, de la piata pe straduta catre industrial. Cred ca e sens unic, nu poti intra cu masina pe acolo, o sa mergi de la piata catre politie, apoi faci stanga catre industrial si apoi iar stanga catre piata. Te descurci tu, ca esti fata isteata.Astept sa ma suni! Restul, pe unde umblati?
mihaela_s spune:
adriana, otilia, multumesc de idei. Asa ma gandesc si eu...insa oricum o intorc tot nu stiu cum ar fi mai bine. Am sa merg oricum la examenul de D, asa e ca nu am ce pierde. Insa problema am inceput sa mi-o pun mai tare ieri dupa ce am povestit cu poloneza, ea spunea ca ii e tare greu la cursul unde as ajunge eu prea repede parca (asa mi se pare mie), nu se mai face gramatica si asta chiar e necesara ca sa stii vorbi corect. Primesc doar carti de citit una la 2-3 saptamani si au de facut recenzie la ea dupa ce o tremina de citit. Nu stiu, dar nu ma simt destul de pregatita inca, parca as mai sta sa aprofundez, dar asa este ca as avansa mai repede, poate...cred ca am sa mai vorbesc cu profa sa vad ce spune si ea, eu n-am intrebat-o nimic, decat ea mi-a zis ca daca vreau(aici nu te obliga nimeni), pot sa dau si acel examen, ca ea crede ca l-as trece...iar daca nu, nu-i nici o problema. Oricum, multumesc ca ma "ascultati" si va dati cu parerea, e bine sa adun mai multe pareri si sa cantaresc...in afara de Ovi nu am cui sa spun ce ma "doare", iar el ma incurajeaza sa dau examenul. Am sa fac asta, ma voi duce la examen si oi vedea...ce va fi, va fi. Chiar nu stiu de ce imi fac atatea probleme, ca doar nu e foc...dar asa sunt eu....
adriana, intalneala placuta cu Otilia!
Otilia, stiu ca stii ca nu e bine sa te enervezi...nasoale momentele astea in care nu prea ai ce face, ca sunt lucruri importante si nu ai cum sa nu sari in sus cand se intampla...te inteleg. Acum intreb si eu...tipa aia, doar nu-ti calculeaza numai tie salariul, atunci asa le face la toti? Si asta de cat timp? Ar trebui sa-ti calculeze retroactiv, nu? Sau sa puna din buzunarul ei daca a gresit...oricum, urata treaba!
Despre socru ce sa zic...ar trebui sa-i spui cu calm, cand e treaz...sau sa-i spuna Vald.
Bia, ne-ai parasit?
Eu va pup pana luni, poate mai intru mai pe seara, dar nu stiu daca mai apuc sa scriu...Diana are discoteca in seara asta si eu trebuie sa merg la scoala la 19.30, apoi sa fac bagajul si sandwich-uri. Maine dimineata la 6 trebuie sa fim in port, la 7 pleaca ferry spre Stockholm. Un we super fain sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
vin si eu dupa o saptamana si voi plecati toate.Asa tare v-am speriat
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Olim , nu ne-ai speriat , doar ca e vreme tare faina afara si profitam cat putem sa stam cu stumphi pe afara .
Mihaela , drum bun si shopingareala placuta !
Otilia , tare m-am relaxat alaturi de tine , Vlad si Flaviu . E bine sa mai iesim din cand in cand sa mai depanam amintiri ... da mai mult yo am vorbit ... sper ca v-ati simtit si voi bine . Pupici la BB mik !!!
Bia , pe unde umbli ???? Ai fost azi la salon si la librarie ? Haide mai pove cate ceva !
Merg sa ma pun in pat ca ma simt tare obo , dar inainte mi s-a facut pofta de paine prajita cu usturoi si ulei , k tot mananc de post ...
Va doresc noapte buna !!!
" Carpe diem ! "
olim spune:
fetelor, unde sunteti?
miha, drum bu si distractie faina sa aveti
saptamana asta a fost una faina, a fost colegu acasa de miercuri pana asta seara, si am profitat de el un pic, adica ieri la cumparaturi, un cuptor, si niste haine la Alex ca sunt reduceri.
Am tot cautat cuptor si pana la urma am gasit unu ieftin si bun.
In rest am citi tot, v-am urmarit din umbra, mi-a trecut si starea de kk, asa ca forte noi si viata emrge mai departe
va pup pe toate si va doresc sa aveti un wek fain.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex