Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am ajuns si eu acasa...am fost azi la banca si am stabilit in ce fel facem imprumutul, contractul il semnam marti cand vine si tipa-proprietara casei-ca sa primeasca banii, adica extrasul de cont cum ca i-au fost virati banii. Rata va fi asa cum v-am spus, 1000 de euro aproape. E ciudat cum faca astia imprumutul, e cam complicat sa va explic ca nu am inteles foarte bine nici eu, dar pot sa va spun ca am optat pentru dobanda fixa-puteam opta si pentru dobanda variabila, cand plateam dobanda la cat era in fiecare luna. Oricum sunt cu risc ambele, dar am ales riscul mai mic.

otilia, sunt cursuri de desen, cum sa nu? Dar deocamdata as vrea din toamna sa mearga Diana, ea incepuse in SM la Palatul Copiilor si tare ii placea. Dar Silvia nu cred ca poate inca merge, e cam mica, poate dupa ce intra la scoala. Noi o incurajam, dar nu e tare nevoie, ca ii place tare mult sa deseneze si face niste desene pentru varsta ei ca nu stiu de unde le scoate...aseara mi-a desenat vantul .
Cum te mai simti?

adriana, mi-e dor de caldura de acum din Ro, adica asa la 20 de grade, dar ce va urma...mi-a ajuns vara trecuta cand am crezut ca nu mai ajung odata la "racoare" . S-a incalzit si la noi , azi au fost 7 grade dar a fost bine. E primavara si-mi place!
Intreb si io acuma nestiutoare...ce e pilates?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noapte buuuna Salajence!Adriana, baga detalii despre pilates, ca tot am auzit si eu dar habar nu am cu ce se mananca! Biaaaaaaaaaaaaaaa, mai faci puncte la conquiztador? Hai, mai lasa-le si treci la raport! pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Miha, vad ca ai potst inaintea mea. Nici eu nu am habar ce e pilates, asteptam sa ne lamureasca Adriana. Vad ca Silvia e talentata, Andrei nu are nici o treaba cu desenatul. Il mai apuca cateodata, foarte rar insa, si atunci face numai masini Noa, amu chiar plec!

Mergi la inceput

Buna dimi! Cafeluta e servita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

io-s varza.de iari mi-a venit CM si am niste dureri.

uite www.topsanatate.ro/stil-de-viata/sport/metoda-pilates/" target="_blank">aici metoda pilates.

adriana ,cum a fost? a catea sedinta ai facut-o?
tuluai doamne ca iar ai dat subiect de discutie poporului frustrat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Poftiti la cafelutza !

Pilates sunt exercitii lejere la sol , care nu te obosesc asa de tare , adika nu sunt facute in forta k si tae boo sau aerobic , dar care , totusi iti dau ceva febra musculara daca le faci asa cum trebuie . Iti remodeleaza corpul si te scapa de aripioarele de la picioare si de la solduri . Cine a facut mi-a spus ca acolo a obs. prima data efectele exerc. pilates .

Fug la munca , da mai viu ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Am vazut in video in ce constau aceste exercitii. Apoi tre sa va spun ca sub numele asta pompos "pilates" se ascund niste exercitii care le-am facut si eu de 2 pe sapt in facultate, la un curs de gimnastica medicala. Intr-adevar dupa o astfel de ora eram leoarca, si rezultate s-au vazut. Va , mai vin.

Mergi la inceput

pe seu: afara e o vreme de tot kk!!Ploua marunt e innorat, ce mai, vreme de numart banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

pe seu: afara e o vreme de tot kk!!
Ploua marunt e innorat, ce mai, vreme de numart banii!

... sau de fakut prunci ... depinde de fiecare ... zo cred ca ma apuk de numarat ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by anacezara

quote:
Originally posted by silvana_salajan

pe seu: afara e o vreme de tot kk!!
Ploua marunt e innorat, ce mai, vreme de numart banii!

... sau de fakut prunci ... depinde de fiecare ... zo cred ca ma apuk de numarat ...

" Carpe diem ! "

pot sa vin sa te ajut?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput