Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Crig, mie mi-a reusit figura dar nu inainte sa sparg si eu vreo cateva. Am intepat oul cu o surubelnita subtire (merge si ac), totul e sa nu apesi prea tare, dupa care l-am scuturat pana a iesit continutul prin cele doua gauri. La golit merge cel mai bine seringa, dar n-am avut. Si continutul trebuie sa fie lichid, ca sa fie usor de extras. Pentru asta am tinut oul un pic in apa calda, nu l-am lasat asa, direct de la frigider. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

aiai nici nu mai vad bine...le-am facut!!cu putin noroc cele fierte nu s-au spart iar la celelalte am facut o gaura mai mare nu finuta cum o facusem prima data.cu seringa m-am descurcat pana la urma dar greu a mai iesit..
Sinzi dupa cum vezi cu ouale deja am rezolvat iar in loc de cozonac cred ca vom manca baclavale
pupici tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

criq ce idei nashpa au educatoarele:(((( Noroc ca de la noi au cerut "doar" oua fierti. Ele nu se gandesc ca nu e de manuta copiilor ouale goale care-s si mai fragile decat cele simple sau cele fierte??? (nu mai zic nik de munca ta de-a goli oua)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Gabi, sa-ti spun eu idee si mai naspa, ca nu stiu daca ai fost cand am povestit: sa fierbi un ou foarte moale, apoi sa-l pui in otet ca sa i se desprinda coaja si sa-l dai copiilor, din mana-n mana, ca sa-l "pipaie". Si sa le spui sa-l tina cu mare grija, ca e fragil si se poate sparge si ca altul de rezerva n-ai. "Copyright" educatoarea lui Robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noi, in afara de mere, pere si gogosari, n-am dus nimic la gradi!!!

mey, da' ce-o fi cu Nico???
Nu tace ea numai asa, fara motiv....

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Ia uitati, a cui ziua este azi !
22.04.2002--- Rares Costin --- CORNELIAP33

La multi ani, Rares !
Sa cresti sanatos si voios,
sa le aduci numai bucurii, parintilor !
Cornelia, felicitari !
Te asteptam la povesti !

Facem galerie pentru ca azi e ziua de pronostic a dl.-ui doctor, din ce scria Nico in weekend.

Nicoleta
Hai, Matei !

Cristina22, asa am patit si eu, cu acea interpretare fantastica, dar, norocul meu ca eram acasa.
Nici noua nu ni s-au cerut oua la gradi, inca.
Gabi_K, Paste fericit !
Sinzi, multumim pentru poze ! Sunt o incantare, ca intotdeauna !
Cristina_C, hai ca nu mai e mult si vei fi acasa, in Ro.
crig, ce face Mariuca, cea cu ochii senini ca cerul de vara ? Nu mai danseaza ?
Gabi, ce face Bodo, cum e ?
ruxij, ce faceti ?
khristin
, cum esti ?
katty, banuiesc ca esti tare ocupata cu inchiderea de trimestru. Spor la treaba si -ici !
La noi s-a dus vremea frumoasa de ieri. S-au anuntat ploi si racirea vremii. Si tocmai cand se apropie Pastele. Vrem sa mergem si noi, la Inviere, sper sa prindem o noapte frumoasa, sa nu inghetam pe afara.
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, si noua ne-au cerut saptamana trecuta 2 oua golite de continut, dar m-am chinuit si am reusit sa golesc doar unul! Eu am facut 2 gaurele mici, sus si jos si dupa aia am turnat apa peste una din gauri si pe cealalta iesea continutul. Cam greu, dupa care, daca am vazut ca iese asa greu, am inceput sa suflu la una din gauri si atunci s-a golit foarte usor. N-am avut seringa si ne-a fost cam lene sa iesim desi farmaciile (3) sunt aproape!
Va pun si eu cateva poze din weekend din Cismigiu
Nicoleta mi-a zis ca BB nu vrea sa vina inca, ajunge acasa si ne povesteste!
Ma duc sa vad si eu pozele din urma si sa citesc si va !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

katty, multumim pentru veste !
Nicoleta, te asteptam cu amanunte !
katty, multumim pentru feeria de flori si culori, ce ne-ai oferit-o in poze !
Sunt absolut suberbe !!! Parca ar fi bujori, cele deschise, asa bogate in petale sunt !
Ce incantata arata Mariuca in poze, de compania ei, cred.
Tu arati tare tanara si la fel si mama ta !
Si in Bucuresti s-a stricat vremea sau tot soare e ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani pt Rares!!!

Nico, deci intalnire amanata?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, in Bucuresti e tare frumos, adica asa era dimineata, acum trebuie sa cobor sa vad, ca n-am geamuri afara!
Mercic de complimente! Floricelele de care zici sunt un tip de lalele dar nu-stiu de care, nu batute, dar cu multe petale!
Sinzi, tocmai ce-am admirat si pozele tale, superbe!!! Mamici si tatici frumosi, copii dragalasi si ... plaja si...valuri! Ce viata!
Cornelia, sa-ti traiasca Rares, sa fie sanatos si sa va aduca multe, multe bucurii!!! LA MULTI ANI!
Ieri, Andrei la gradinita s-a lovit la cap in marginea de sus a unui tobogan, nu s-a uitat si a ridicat capul si a facut o taietura in crestet! Ma intreba dupa aia daca-i iese carnea prin taietura si-n cat timp se astupa la loc!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput